Μην χασετε

Πως να διώξετε τις άσχημες μυρωδιές μέσα από το σπίτι σας

Μήπως το σπίτι σου μυρίζει με τρόπο που δεν σε ενθουσιάζει και ντρέπεσαι ακόμα και να καλέσεις φίλους, εξαιτίας αυτού; Μήπως πρέπει να ξεκινήσεις από μερικές αλλαγές που θα σου εξασφαλίσουν έναν πιο μυρωδάτο χώρο.

Advertisements
  • Αρχικά, έχε πάντα ένα παράθυρο ανοιχτό, χειμώνα καλοκαίρι και μην ξεχνάς κάθε πρωί να αερίζεις κάθε δωμάτιο. Έπειτα, απόφυγε να έχεις σακούλες με σκουπίδια μέσα στο σπίτι ενώ άλλαξε καθημερινά τα σακουλάκια σε κάθε δωμάτιο που μπορεί να έχουν τροφές ή άλλα σκουπίδια.
  • Έπειτα, θυμήσου να κάνεις έναν καθημερινό καθαρισμό στα μπάνια με χλωρίνη ή άλλο καθαριστικό σε σπρέι για την καλύτερη αποστείρωση του χώρου που είναι γεμάτος μικρόβια ενώ μην ξεχνάς να βγάζεις εντός σπιτιού τυχόν τασάκια με αποτσίγαρα.
  • Μια άλλη ωραία ιδέα είναι οι γλάστρες με φυτά εσωτερικού χώρου που θα φροντίσουν για την καλύτερη οσμή του χώρου με φυσικό τρόπο.
  • Τέλος, μπορείς να φτιάξεις ένα ωραίο σπρέι για την καλύτερη μυρωδιά του χώρου σου με μια κούπα νερό, ένα σφηνάκι μαλακτικού ρούχων τα οποία θα βάλεις σε βαποριζατέρ. Ψέκασε με αυτό τις κουρτίνες, τους καναπέδες, ακόμα και τα ρούχα για να τα φρεσκάρεις.
  • Κι αν δεν μπορείς να έχεις τα σκουπίδια εκτός σπιτιού, βάλε σε κάθε σακουλάκι μια κουταλιά μαγειρική σόδα για να απορροφάει κάθε άσχημο!

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα