Μην χασετε

Πως να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας «φρέσκο» όλη μέρα

Αναρωτιέσαι πως γίνεται και κάποιες έχουν αψεγάδιαστο μακιγιάζ όλη τη μέρα και εσένα «φεύγει»  το πολύ σε δυο ώρες; Σου έχουμε τη λύση!

Advertisements

1.Καθαρίστε τους πόρους σας

Η απολέπιση είναι το κλειδί για την προετοιμασία του δέρματός σας πριν το μακιγιάζ. Όσο πιο λεία είναι η επιφάνεια, τόσο καλύτερα μπορεί να εφαρμοστεί το μακιγιάζ και επομένως να διαρκέσει περισσότερο. Δοκιμάστε το δυο φορές την βδομάδα.

2. Χρησιμοποιήστε ενυδατική

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Παρατηρήσατε ποτέ ότι το μακιγιάζ σας αρχίζει να μαζεύεται στις γραμμές γύρω από το στόμα σας; Τα επίπεδα ενυδάτωσης και η παραγωγή σμήγματος που κυμαίνονται μέσα στην ημέρα, προκαλούν το δέρμα σας να φαίνεται πιο ανομοιογενές. Για αυτό μην ξεχνάτε την ενυδατική σας.

3. Primer

Το Primer «σφραγίζει» στο moisturizer σας και παρέχει μια ομαλή, ομοιόμορφη επιφάνεια για μακιγιάζ. Εκτός αυτού, εξασφαλίζει το foundation σας να μένει όλη μέρα στο πρόσωπό σας. Εάν έχετε λιπαρό δέρμα και αισθάνεστε πως το μακιγιάζ σας «γλιστράει», δοκιμάστε μια φόρμουλα χωρίς έλαια.

4. Να κοιτάτε για τα long – wear προϊόντα

Advertisements

Δεν λέγονται long – wear τυχαία.

5. Στήστε το σωστά

Ο σωστός τρόπος για να βάλετε τα προϊόντα σας είναι σε «ελαφριά» στρώματα. Καλύτερα να βάζετε λίγο που θα το κάνει να φαίνεται και  πιο φυσικό.

6. Πούδρα

Για να εξασφαλίσετε πως το μακιγιάζ σας θα μείνει στο πρόσωπό σας όλη τη μέρα, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε πούδρα για το τελείωμα, ειδικά στα σημεία που είστε πιο λιπαρή καθώς και κάτω από τα μάτια.

7. Περίγραμμα χειλιών

Αν δεν θες το κραγιόν σου να βρεθεί στο πιγούνι σου… τότε βάλε το περίγραμμα με το μολύβι σου. Επίσης μπορείς να γεμίσεις τα χείλια σου με το μολύβι πριν προσθέσεις το κραγιόν για να σιγουρευτείς πως το χρώμα θα παραμείνει μέχρι το βράδυ.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Advertisements

8. Setting Spay

Αν δεν το χρησιμοποιείς ήδη, τότε πρέπει να το αγοράσεις το συντομότερο. Είναι το κλειδί για το μακιγιάζ σου που το προσθέτεις στο τελείωμα, ώστε να «κλειδώσουν» όλα στο πρόσωπό σου.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα