Μην χασετε

Πως θα σε επηρεάσει το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο στις 20/3; Δες την πρόβλεψη σου…

Το Εξάγωνο του Ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες, με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω,πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2018, και μας κάνειπιο στοχαστικούς, υπεύθυνους αλλά και ιδιαίτερα επιφυλακτικούς στις επαφές μας, αλλά και πολύ αποτελεσματικούς στην αντιμετώπιση εκκρεμοτήτων ή παλαιών προβλημάτων, που τώρα λύνονται!

Advertisements

 

Με λογική και σύνεση, διορθώνουμε που προϋπήρχαν, αποφεύγουμε επιφανειακές συζητήσεις και προτιμούμε ουσιαστικά λόγια, λαμβάνουμε σημαντικές πληροφορίες και αποκτούμε αξιόλογες επικοινωνιακές εμπειρίες. Βάζουμε σοβαρούς στόχους, είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές!

Μιλάμε με άτομα που έχουμε καιρό να μιλήσουμε ή έχουμε απομακρυνθεί, για οποιονδήποτε λόγο και εξομαλύνουμε ουσιαστικά σχέσεις!

Όσον αφορά τον Έρωτα, έρχονται μηνύματα από το ερwτικό παρελθόν και ναι, μία μόνιμη επανασύνδεση, είναι πιθανή τώρα!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Πάρε αποφάσεις, διόρθωσε λάθη του παρελθόντος, κινήσου παρασκηνιακά και προγραμμάτισε τις μελλοντικές σου κινήσεις! Επιπλέον, πιθανόν να δεχτείς ένα μήνυμα από άτομο του ερwτικού παρελθόντος!

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς να αποκαταστήσεις τώρα φιλικές σχέσεις,  με έντιμη και ώριμη επικοινωνία. Εκπληρώνεις ένα μεγάλο όνειρο, διορθώνεις τα κακώς κείμενα και κάνεις ουσιαστικές αλλαγές! Μήνυμα από το πρώην ταίρι σου, είναι πιθανό τώρα!

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΣ: Εδραιώνεσαι επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά, με μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά αποτελέσματα, αφού διορθώνεις αποτελεσματικά λάθη του παρελθόντος, που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα και την καριέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι δυναμικός και προσγειωμένα αισιόδοξος! Πετυχαίνεις πολλούς ουσιώδεις στόχους και σκοπούς, ακόμα και από το παρελθόν. Μην πεις όχι σε ένα ωφέλιμο ταξίδι ή ακόμα και σε μία επικοινωνία με το ερwτικό σου παρελθόν!

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίζεις σοβαρά τα συναισθήματα σου και τις επιθυμίες σου, διορθώνοντας παρασπονδίες του παρελθόντος! Βρίσκεις επιτέλους τρόπο να απαλλαγείς από κάποιο οικονομικό πρόβλημα!  Στον έρωτα, μία ερwτική επιστροφή είναι πιθανή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διόρθωσε παλαιότερα λάθη σου στη συντροφική ζωή και άρπαξε την επικοινωνιακή ευκαιρία για να σταθεροποιήσεις μία σχέση ή για να κάνεις μία επανασύνδεση!

ΖΥΓΟΣ: Αποδεικνύεις την αξία σου στον επαγγελματικό τομέα, διορθώνοντας λάθη, ξεκινάς σωστή διατροφή και τακτοποιείς υποχρεώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να έχεις ουσιαστικές συναντήσεις και επαφές, για να πετύχεις αυτό που θες και το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό και μακροπρόθεσμο! Αν θες επανασύνδεση, τώρα θα έχεις την ευκαιρία!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φρόντισε τώρα τα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα, με ωριμότητα, αφού τώρα θα καταφέρεις να τα λύσεις! Μην φοβηθείς να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, αν θες να ξεκαθαρίσεις κάποιες εκκρεμότητες από παλιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοινωνικοποιήσου ώριμα και ενίσχυσε τις επαφές σου με ουσιαστικά και ωφέλιμα για σένα άτομα!  Μπορείς τώρα να αποκαταστήσεις παρελθοντικές διαφορές, με γνωστούς, συγγενείς, αδέρφια, ακόμα και με πρώην συντρόφους!

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σωστή ισορροπία εσόδων-εξόδων μπορεί τώρα να επιτευχθεί με ουσιαστικές αποφάσεις, αλλαγές και ωριμότητα! Έρχεται σταθερότητα και ικανοποίηση στην συναισθηματική ζωή, ακόμα και με μία επανασύνδεση!

ΙΧΘΥΣ: Σοβαρεύεις και ωριμάζεις, ιδίως στις επαφές σου και αυτό σε φέρνει πολύ κοντά στην μόνιμη επίτευξη των στόχων σου ή σε μία μόνιμη επανασύνδεση! Έρχονται νέα, ειδήσεις και μετακινήσεις που θα σε ωφελήσουν!

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα