Μην χασετε

Πως θα ξεχωρίσεις αν έχει πραγματικά αισθήματα για σένα, ανάλογα με το ζώδιό του

Κάποιοι χαρακτήρες φανερώνουν τα αισθήματα τους αμέσως, είναι τολμηροί στις αποκαλύψεις, δεν τους αρέσει το συναισθηματικό κρυφτούλι, θέλουν τα πράγματα ξεκάθαρα και ειπωμένα με το όνομα τους. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι χαρακτήρες, εκείνα τα ζώδια που κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους ή που τους ελκύει το μυστήριο, συνεπώς αρέσκονται να παίζουν με κλειστά χαρτιά.

Advertisements

Δεν μπορούμε φυσικά να παραβλέψουμε και τα ζώδια που ανήκουν στους ανασφαλείς τύπους, οι φοβίες οι συστολές και το άγχος δεν τους επιτρέπει να ανοιχτούν και να δείξουν ξεκάθαρα αυτό που νιώθουν. Ας δούμε ποια ζώδια θα σε βοηθήσουν να βεβαιωθείς και ποια θα σε έχουν στην αμφισβήτηση εσκεμμένα ή μη.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν έχει πραγματικά αισθήματα για σένα:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός, αυθόρμητος, του αρέσει η ένταση, τον ιντριγκάρει η ανατροπή, συνεπώς εκδηλώνεται με τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο, χρησιμοποιεί κοφτερές λέξεις και πολλές φορές φροντίζει να αιφνιδιάζει. Όταν έχει αισθήματα και μάλιστα δυνατά βρίσκει τρόπο να τα φανερώσει ευθέως, τις καταστάσεις τις θέλει ξεκάθαρες, αυτό που νιώθει θα το πει και δεν θα το κρύψει. Αμέσως θα καταλάβεις τι αισθάνεται ένας Κριός για σένα, δεν είναι από τους χαρακτήρες που υποκρίνεται ή που κουκουλώνει τα αισθήματα λόγω ανασφαλειών. Η υποκρισία τον καταπιέζει δεν τον αφήνει να κινηθεί ελεύθερα, επομένως θα φανερώσει και θα αποκαλύψει αυτό ακριβώς που αισθάνεται είτε είναι θετικό, είτε αρνητικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι από τους χαρακτήρες που δεν προτιμάει τα πολλά τα λόγια, αισθάνεται καλύτερα όταν εκφράζεται μέσα από πράξεις. Αυτό που νιώθει θα στο δείξει και μάλλον δεν θα στο πει ή θα αργήσει να στο φανερώσει με λέξεις. Για να μπορέσεις να καταλάβεις τι πραγματικά αισθάνεται ένας Ταύρος για εσένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εστιάσεις στις ενέργειες του, σε αυτό που πρακτικά σου προσφέρει και κυρίως σε αυτά που επιδιώκει. Όταν αγαπάει είναι ήρεμος, δοτικός, κάνει δώρα, προσπαθεί να σε βάλει μέσα στο σπίτι του και στην οικογένεια του. Όταν ένας Ταύρος αποφεύγει να σε συστήσει στα κοντινά ή οικογενειακά του άτομα, όταν αφήνει να αιωρείται το ενδεχόμενο της επόμενης συνάντησης, τότε κάτι δεν πάει καλά και περιμένει να το καταλάβεις. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι πολυλογάς με τις λέξεις τα πηγαίνει πολύ καλά, το θέμα είναι τι θα γίνει όταν θα πρέπει να περάσει σε πράξεις. Στα λόγια του αρκετές φορές δεν απουσιάζει η υπερβολή, θα τις κάνει τις φιλοφρονήσεις χωρίς κομπιάσματα και τσιγκουνιές, όταν όμως θα έρθει η ώρα να αποδείξει τα λεγόμενα εκεί μπορεί το τοπίο να σκοτεινιάσει και να προκύψουν μπερδέματα, αμφιβολίες, αμφισβητήσεις. Τα πολλά υποσχόμενα λόγια ενός Δίδυμου συνήθως δεν συνοδεύονται με τις ανάλογες πράξεις γι αυτό συχνά μπερδεύει το πρόσωπο που έχει δίπλα του. Αν θέλει να εμφανίζεσαι μαζί του στις παρέες του, αν σου προτείνει να πάτε διακοπές μαζί ή αν ακυρώνει ραντεβού με φίλους για να βγει μαζί σου, τότε να ξέρεις πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Ο Καρκίνος ανήκει στους ευαίσθητους του ζωδιακού κύκλου, συχνά ταλαιπωρείται από ανασφάλειες και φοβίες γεγονός που τον οδηγεί στη συνειδητή ή ασυνείδητη εξωτερίκευση. Όταν νιώθει κάτι το δείχνει, ακόμα και αν προσπαθήσει να προσποιηθεί ή να καμουφλάρει κάποιο συναίσθημα τελικά η αλήθεια θα φανεί μέσα από τις λέξεις ή τις γκριμάτσες του. Συνήθως τα παράπονα που κάνει είναι αυτά που φανερωθούν αυτό ακριβώς που σκέπτεται και θέλει οπότε δύσκολα θα μπερδευτείς με έναν Καρκίνο. Όταν αγαπάει πραγματικά νοιάζεται, φροντίζει, υπερασπίζεται, εύκολα θα καταλάβεις αν σε έχει ∈ρωτευτεί και νιώθει αισθήματα αγάπης για σένα. Έχει την τάση να προσκολλάται συναισθηματικά, ο Καρκίνος που αγαπάει σίγουρα θα εμφανίσει τάσεις κτητικότητας.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας αγαπά την προβολή, τον εντυπωσιασμό, θέλει να είναι ο καλύτερος και να έχει δίπλα του τα καλύτερα. Μια καλή και σίγουρη ένδειξη πως έχει αισθήματα για σένα και σε θέλει σταθερά στο πλάι του είναι πως θα αρχίσει να σε προβάλει κοινωνικά, να σε γνωρίζει στους φίλους του, να κυκλοφορεί μαζί σου στα στέκια του ή στους καθημερινούς του χώρους. Μια δεύτερη ένδειξη είναι πως θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει, να κερδίσει την εκτίμηση σου, θα έρχεται με άκρως επιμελημένη εμφάνιση, θα κάνει δώρα αξίας, θα προσπαθεί να σε πείσει για την μοναδικότητα της προσωπικότητας του. Αγαπάει την υποκριτική ένας Λέοντας μπορεί να γίνει ένας επιτυχημένος ηθοποιός, ωστόσο τις συναισθηματικές του αδυναμίες όσο και να το παλεύει δεν καταφέρνει τελικά να τις κρύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκρατημένος και προσγειωμένος είναι ένας Παρθένος όχι όμως πάντα, υπάρχουν στιγμές που λυγίζει και τελικά εκδηλώνεται. Πολλές φορές δημιουργεί την εντύπωση πως είναι ψυχρός, στην πραγματικότητα όμως αυτό δεν ισχύει. Ο Παρθένος είναι ιδιαιτέρως θερμός και συναισθηματικός, ωστόσο εκδηλώνεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και μόνο όταν νιώσει απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι από τους χαρακτήρες που ασκεί διαρκώς κριτική και μάλιστα αυστηρή, συνεπώς όταν τα σχόλια που κάνει για σένα είναι θετικά, όταν ακούσεις φιλοφρονήσεις και όταν σου δείξει πρακτικά πως εκτιμάει αυτό που είσαι, τότε να σιγουρευτείς πως τρέφει αισθήματα για σένα πραγματικά και όχι επιφανειακά. Όταν ο Παρθένος φτάσει στο σημείο να εξομολογηθεί ή να αποκαλύψει τότε νιώθει αγάπη που θα έχει διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ

Εκδηλωτικός είναι ο Ζυγός, δείχνει την αγάπη του και το ενδιαφέρον του με πολλούς και αμέσους τρόπους, σε καμιά περίπτωση δεν θα σκεφτεί να κρύψει αυτό που νιώθει έκτος βέβαια και αν στο παρελθόν έχει πληγωθεί από σένα. Ο ∈ρωτευμένος Ζυγός είναι ρομαντικός, δοτικός, αρχικά εκφράζεται και αποκαλύπτεται χωρίς φοβίες και ανασφάλειες. Το μεγάλο λάθος θα γίνει αν απογοητευτεί ή πληγωθεί τότε θα δεις και την δεύτερη όψη ενός Ζυγού, τότε θα φροντίσει να σε μπερδέψει με στόχο να αλλάξει όλες τις προηγούμενες εντυπώσεις. Θα καταλάβεις αν ένας Ζυγός σε αγαπάει ή σε απορρίπτει, οι εκδηλώσεις του θα είναι ξεκάθαρες, θα σε θέλει παντού μαζί του. Δεν κάνει τσιγκουνιές στην αγάπη του, όταν ∈ρωτεύεται είναι όλα φως φανάρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Advertisements

Ο Σκορπιός είναι το σκοτεινό ζώδιο που αγαπάει το μυστήριο, ωστόσο η ∈ρωτική έλξη γίνεται ο ιστός μέσα στον οποίο παγιδεύεται και τελικά αναγκάζεται να αποποιηθεί τις αρχικές του εκδηλώσεις. Με λίγα λόγια, στην αρχή ο Σκόρπιος είναι μυστικοπαθής, κρύβει αυτό που νιώθει, δεν φανερώνει την έκταση ή την ένταση των αισθημάτων του, παραμονεύει και κατασκοπεύει μέχρι να σιγουρευτεί. Όταν ο ∈ρωτισμός αρχίζει να γίνεται μέθη τότε δεν μπορεί να αντισταθεί και ξεκινά τις άμεσες εκδηλώσεις μέσα από μια ιδιαιτέρως θερμή και σ∈ξουαλική στάση. Σύντομα λοιπόν θα καταλάβεις αν ο Σκόρπιος που έχεις δίπλα σου σε θέλει και σε αγαπάει, η συμπεριφορά του θα είναι ∈ρωτική, θα αρχίσει να σου εκμυστηρεύεται, θα σου αποκαλύψει κάποιο καλά κρυμμένο του μυστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ανεξαρτησία αγαπάει ένας Τοξότης, ωστόσο αν ∈ρωτευτεί και κολλήσει συναισθηματικά τότε μια πολύ καλή ένδειξη είναι πως αρχίζει να σου λέει που πάει και τι κάνει. Είναι δραστήριος, του αρέσουν οι εκδρομές, τα ταξίδια, οι αθλητικές δραστηριότητες, συνήθως όλα αυτά τα κάνει με φίλους, συνεπώς όταν θα θέλει να τον ακολουθείς και όταν αρχίσει να σου ζητάει να βρίσκεσαι εκεί που θα είναι κι αυτός τότε σίγουρα έχει αισθήματα για σένα, σε αγαπάει, σε θέλει στη ζωή του. Ο Τοξότης που αδιαφορεί εξαφανίζεται με φίλους, δεν δίνει λογαριασμό για τις κινήσεις του, δεν θυμάται υποσχέσεις, ξεχνά τα ραντεβού που δώσατε. Εύκολα λοιπόν μπορείς να καταλάβεις τι αισθάνεται για σένα, προσοχή όμως να μην μπερδέψεις τον ενθουσιασμό με το βαθύ συναίσθημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν καταφέρεις να τραβήξεις την προσοχή ενός Αιγόκερου από τις επαγγελματικές του εργασίες, τότε σίγουρα έχει δαγκώσει την λαμαρίνα μαζί σου και σκοπεύει να σε κρατήσει σταθερά στη ζωή του. Όταν ασχολείται θεωρητικά και πρακτικά με τα προβλήματα σου, όταν προσπαθεί να σε πείσει πως μπορείς να στηριχτείς επάνω του οικονομικά και ψυχολογικά, τότε ο Αιγόκερως σε αγαπάει και δεν πρόκειται να περάσεις άσχημα μαζί του. Μπορείς να καταλάβεις πότε αδιαφορεί και δεν έχει συναισθήματα, ασχολείται μόνο με τα επαγγελματικά του, μιλά διαρκώς για θέματα εργασίας, είναι κολλημένος μόνο στις προσωπικές του απόψεις και αγνοεί τις δικές σου. Συνήθως δεν θα σε μπερδεύει ένας Αιγόκερως, ανήκει στα ανοιχτά βιβλία, μπορείς να τον διαβάσεις και να τον ψυχολογήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ιδεολογία ενός Υδροχόου δεν του επιτρέπει να κρύβεται ή να προσποιείται, ανήκει στα ζώδια που θα φανερώσει τα πιστεύω του, θα εκδηλώσει αυτά που νιώθει, θα εκφράσει τα συναισθήματα του. Ο Υδροχόος όταν σε ∈ρωτευτεί και σε αγαπήσει δεν θα έχει σκοπό να το κρύψει, θα θέλει να σε γνωρίσει στα κοντινά του άτομα, θα έχει την διάθεση να περάσει χρόνο μαζί σου, η στάση του θα είναι θερμή και εκδηλωτική. Συνήθως δεν μπερδεύει τους ανθρώπους για τους οποίους ενδιαφέρεται, του αρέσει η αμεσότητα, θέλει να υπάρχει ειλικρίνεια στις επαφές του. Αμέσως θα καταλάβεις αν ο Υδροχόος που σε ενδιαφέρει ενδιαφέρεται για σένα, στην αντίθετη περίπτωση η συμπεριφορά του θα είναι φανερά αδιάφορη.

ΙΧΘΥΣ

Συναισθηματικός είναι ένας Ιχθύς με φύση ρομαντική και καλλιτεχνική, και να θέλει να κρυφτεί δεν μπορεί, την αγάπη του και τον ∈ρωτα του θα στα δείξει με τρυφερούς και ευαίσθητους τρόπους. Δεν αποκλείεται να βγάλει και την παιδική πλευρά του χαρακτήρα του, με έναν αθώο τρόπο θα στέλνει σοκολατένιες καρδούλες, λουλούδια, ακόμα και παλιομοδίτικα ραβασάκια που όμως θα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία. Ο Ιχθύς που θα σε ∈ρωτευτεί και θα σε αγαπήσει δεν θα σου κρυφτεί, θα στο πει με όμορφα εξομολογητικά λόγια, σίγουρα θα θέλει να σε γνωρίσει στην οικογένεια του, η στάση του θα είναι προστατευτική. Συχνά πέφτει σε ρομαντικές ή κτητικές υπερβολές, αυτή είναι και η πιο σοβαρή ένδειξη πως έχει πραγματικά αισθήματα για σένα.

zwdia24.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα