Μην χασετε

Πως θα καταλάβεις ότι σε βλέπει ερwτικά ανάλογα με το ζώδιο του;

Οι ανασφάλειες, οι φοβίες, οι προηγούμενες απογοητεύσεις και οι γνωστές “χυλόπιτες” κάνουν τους χαρακτήρες κλειστούς ίσως και κάπως σκοτεινούς. Είναι αυτές οι ορισμένες περιπτώσεις που τα πράγματα είναι μπερδεμένα και θα πρέπει να ανακαλύψεις τα αισθήματα, θα πρέπει να βοηθήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να σου εκδηλωθεί, να σου φανερώσει αυτό που πραγματικά αισθάνεται. Ερwτισμός ή φιλία; Υπάρχει έλξη ή μήπως μια απλή συμπάθεια; Κάθε χαρακτήρας έχει τον δικό του τρόπο συμπεριφοράς, ωστόσο ανάλογα με το ποιο είναι το βασικό του στοιχείο, γη αέρας φωτιά ή νερό, μπορείς να καταλάβεις τι φοβάται, τι προτιμά και τι τον απελευθερώνει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μπορεί να σε μπερδέψει με την συμπεριφορά του, έχει ερwτικά αισθήματα; θέλει; δεν θέλει; Δύσκολα θα βρεις την απάντηση γιατί πολύ απλά είναι χαρακτήρας αυθόρμητος, θερμός και ανέμελος. Ναι μεν θα σου δείξει τον ενδιαφέρον του άμεσα, δεν θα σου φανερώσει όμως από την αρχή τις προθέσεις του, το θεώρει ένα ευχάριστο παιχνίδι που μπορεί να τονώσει και να ιντριγκάρει. Δεν του αρέσει να χρονοτριβεί πιστεύει πως το παρατραβηγμένο χάνει την ουσία του γι αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις το παιχνίδι της απορίας και της εξακρίβωσης και αν αφήσεις λίγο τον χρόνο να κυλήσει θα δεις πως οι προτάσεις που θα σου κάνει θα δηλώνουν ξεκάθαρα τον πραγματικό του στόχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Ο Ταύρος την αγαπάει την φιλία, θέλει στις επαφές του οικειότητα και συντροφική διάθεση γι αυτό δύσκολα θα διακρίνεις αν αυτό που αναζητά είναι συστηματικές επαφές μέσα σε φιλικό πλαίσιο ή σε έχει ερωτευτεί και δεν ξέρει πώς να στο φανερώσει. Αν του δημιουργήσεις άγχος ή αν κατά λάθος πιέσεις τις καταστάσεις τότε θα μπλοκαριστεί και θα κρατήσει απόμακρη στάση. Θέλει χρόνο πρώτον για να ξεκαθαρίσει με τον εαυτό του τι ακριβώς νιώθει και δεύτερον για να βρει τον κατάλληλο τρόπο να εκδηλώσει αυτό που αισθάνεται. Εσύ που ενδιαφέρεται ερwτικά για ένα Ταύρο τότε προσπάθησε να έχεις μια σταθερή συμπεριφορά χωρίς σκαμπανεβάσματα, σου δίνω τη συμβουλή οι ερωτήσεις σου να μην είναι άμεσες θα υπάρξει κίνδυνος να στρεσαριστεί και να ακινητοποιηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Δίδυμο τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα αρκεί να θέλεις να δεις την αλήθεια. Σου τηλεφωνεί δυο τρεις φορές την ημέρα; Σε ρωτάει πως πέρασες και τι κάνεις αυτή τη στιγμή; Έρχεται μαζί σου στο σουπερ μάρκετ; Τότε να νιώσεις την σιγουριά πως σε θέλει ερwτικά, σε σκέπτεται και επιθυμεί να γίνει το κυρίαρχο πρόσωπο στη ζωή σου. Μήπως σου λέει πως έχει πολύ δουλεία και δεν προλαβαίνει να σου μιλήσει ή να σε δει; Μήπως όταν του μιλάς για προσωπικά σου θέματα νιώθεις πως δε σε ακούει; Τότε κατέβασε τον πήχη των προσδοκιών σου, συνειδητοποιείσαι πως αυτό που σου δείχνει είναι το απολύτως πραγματικό και μη προσπαθήσεις να τονώσεις τις φρούδες ελπίδες σου, δέξου αυτό ακριβώς που σου δείχνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Ο Καρκίνος δεν βάζει στόχο να μπερδέψει, δεν θέλει να καμουφλάρει ή να δημιουργήσει κλίμα μυστηρίου, του αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις γι αυτό η στάση του είναι τις περισσότερες φορές ανοιχτό βιβλίο. Όταν σε θέλει ερwτικά τότε φροντίζει να σε βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί, απαντά με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις σου, οι κινήσεις του είναι τρυφερές, αγκαλιάζει και φροντίζει. Το πρόβλημα με έναν Καρκίνο είναι πως πολλές φορές δε ελέγχει τον συναισθηματικό του κόσμο με αποτέλεσμα να γίνεται η διάθεση του κυκλοθυμική. Ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό πρόβλημα μπορεί να του ρίξει την ψυχολογία και να αποκτήσει ξαφνικά παγωμένη ή κακοδιάθετη συμπεριφορά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις ευθέως τι έχει, θα μάθεις αμέσως τι ακριβώς συμβαίνει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας όταν ερωτεύεται ηρεμεί και χαλαρώνει, αποποιείται την σκληρότητα του, βγαίνει στην επιφάνεια το μικρό παιχνιδιάρικο παιδάκι που πάντα έχει μέσα του. Σου μιλά με αυστηρότητα; Σε κρίνει με αρνητισμό; Έχει απέναντι σου καυστικό χιούμορ και εριστική άποψη; Τότε σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις πίσω , κάτι δεν πάει καλά , δεν έχει ερwτικά αισθήματα για σένα, προσπάθησε να μην παγιδευτείς στην γοητεία του. Σου δείχνει προστασία και τρυφερότητα; λαμβάνεις απρόσμενα δωράκια; προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει; Ναι, σου λέω με σιγουριά πως σε έχει ερωτευτεί, σε θέλει στην καθημερινότητα του, περιμένει τη στιγμή για να σε συναντήσει. Αν απογοητευτεί θα αλλάξει στάση από την μια στιγμή στην άλλη, κράτα όσο μπορείς σταθερό και ισορροπημένο το ενδιαφέρον σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις αν ένας Παρθένος ενδιαφέρεται ερwτικά για σένα. Θα σε συμβουλέψει, θα σου φορέσει το μπουφάν για να μην κρυώσεις, θα σου πει να φας όλο σου το φαγητό για να πάρεις πρωτεΐνες και βιταμίνες, είναι ο τύπος που θα σου ταΐσει τα φρέσκα λαχανικά στο στόμα. Πολύ βασική ένδειξη πως σε θέλει και έχει αποφασίσει να σε κατακτήσει είναι ότι φροντίζει με ιδιαίτερη επιμέλεια την εξωτερική του εμφάνιση, στο ραντεβού θα έρθει με κομψό και προσεγμένο στυλ, καλοφτιαγμένο χτένισμα, καταλαβαίνεις αμέσως πως στόχο έχει να σε εντυπωσιάσει και να κερδίσει τα καλύτερα σχόλια. Αν εμφανιστεί με ατημέλητη εικόνα και απαισιόδοξη διάθεση, αν σε αφήσει να πιεις και να οδηγήσεις, τότε μη βιαστείς να πιστέψεις πως κάτι μπορεί να γίνει μεταξύ σας.

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Όταν ο Ζυγός σε ερωτευτεί θα στο δείξει με πολλούς τρόπους, μια βασική ένδειξη είναι ότι θα προσπαθήσει άμεσα ή έμμεσα να μάθει τι ακριβώς νιώθεις εσύ. Ο Ζυγός θέλει να είναι σίγουρος ότι είναι ποθητός, η αμοιβαιότητα είναι απαραίτητη, θα φροντίσει να εξακριβώσει ποια είναι τα δικά σου αισθήματα. Αν έχει απέναντι σου στάση δοτική και τρυφερή, αν βγάζει στην επιφάνεια τη ρομαντική του πλευρά, τότε να ξέρεις πως έχεις κερδίσει την καρδιά του. Θα σου μιλήσει για παρόν και μέλλον, θα οργανώσει μαζί σου ταξιδάκια και εκδρομούλες, θα συζητήσει με αμεσότητα για το θέμα του γάμου και της οικογένειας. Μη διατηρήσεις ελπίδες για έναν Ζυγό αν τον πιάσεις να λέει ψέματα, αν οι δικαιολογίες του είναι φθηνές, αν δεν σηκώνει το τηλέφωνο επειδή δεν το άκουσε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκόρπιος που του έριξες δόλωμα ζήλειας και δεν τσίμπησε μάλλον δεν ενδιαφέρεται και πολύ, θα πρέπει να το ψάξεις το θέμα εξονυχιστικά. Για τον Σκορπιό έρωτας πάθος και αποκλειστικότητα είναι συνυφασμένες έννοιες, αν κάτι από τα τρία λείπει τότε χάνει την ουσία και τον ενδιαφέρον του. Όταν σε ερωτευτεί θα στο δείξει με τρόπο κτητικό ίσως και κάπως εγωκεντρικό, θα την νιώσεις την εξάρτηση του. Αν η στάση του είναι χλιαρή και η διάθεση του αδιάφορη τότε καλό θα είναι να συγκρατήσεις αισθήματα και βλέψεις, κράτα μικρό καλάθι. Αν τον τσακώσεις να σε κατασκοπεύει και υποψιάζεται τι κάθε νέα σου γνωριμία τότε πάρε μεγάλο καλάθι, τα αισθήματα που τρέφει για σένα είναι πολλά, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείς με μέθοδο για να διατηρηθεί η ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να καταλάβεις αν ένας Τοξότης σε θέλει ερwτικά θα πρέπει πρώτα ο ίδιος ο Τοξότης να καταλάβει αν όντως σε θέλει. Ενθουσιάζεται, αισιοδοξεί, μπερδεύεται απογοητεύεται, την μια τα βλέπει όλα άσπρα ή κόκκινα, την άλλη χάνει τον σκοπό του και αλλάζει πορεία. Όταν συνειδητοποιήσει και αποκτήσει σταθερό στόχο τότε θα κάνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θα φανερώνουν αυτό ακριβώς που αναζητά. Του αρέσει η περιπέτεια, τα ταξίδια, η διασκέδαση αν προσπαθήσει όλα αυτά να τα ζήσει μαζί σου τότε να έχεις την σιγουριά πως έχει ερwτικό ενδιαφέρον για σένα. Τα αποδεικτικά στοιχεία θα είναι οι άμεσες προτάσεις και η απογοήτευση που θα νιώσει σε περίπτωση που λάβει αρνητική ή αόριστη απάντηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον Αιγόκερω προσοχή γιατί μπορεί και να τον παρεξηγήσεις, μερικές φορές η σοβαρότητα του δεν τον αφήνει να απελευθερωθεί με αποτέλεσμα άλλα να δείχνει και άλλα να αισθάνεται. Όταν κάτι πει ψάξε να βρεις τι ακριβώς εννοεί, τις λέξεις υπάρχουν φορές που τις διατυπώνει με λάθος τρόπο φοβούμενος να μην εκτεθεί. Είναι πολύ πιθανόν δίπλα σε έναν Αιγόκερω να μην νιώσεις την σιγουριά πως σε θέλει, δεν είναι τύπος που αγαπάει τους επιφανειακούς ρομαντισμούς και τις κουβέντες του αφρού, αυτά που αναζητεί είναι ουσία και πρακτικό αποτέλεσμα. Όταν έρθει η σωστή ώρα θα το ακούσεις το σ’ αγαπώ και θα το εννοεί, είναι η χρονική στιγμή που σου δίνω τη συμβουλή να πιστέψεις και να εμπιστευτείς χωρίς αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θα σου μιλήσει αυθόρμητα, άμεσα, με λόγια ξεκάθαρα και σταράτα, εκτός και αν δεν σε θέλει οπότε θα προσπαθήσει να στο δείξει διακριτικά για να μην σε προσβάλει. Με λίγα λόγια ο Υδροχόος που σε ερωτεύτηκε θα στην κάνει την αποκαλυπτική εξομολόγηση, θα σου πει και θα σου δείξει πως θέλει σχέση, θα σου φανερώσει ποια στοιχεία επάνω σου τον ελκύουν και ποια πρέπει επειγόντως να αλλάξεις. Αν δεν σου εκδηλωθεί μέσα στις πρώτες έξι μέρες, αν δεν σου τηλεφωνήσει, και αν αποφεύγει συστηματικά να σε εμφανίσει στους φίλους του, τότε σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις πίσω, οι προσπάθειες σου θα αποτελέσουν χάσιμο χρόνου. Όταν ο Υδροχόος έχει αισθήματα τα δείχνει με τρόπο ιδιαιτέρως ελκυστικό, δεν κάνει τσιγκουνιές στην εκδηλωτικότητα και στον ερwτισμό.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς στον έρωτα δεν κινείτε στο αντίθετο ρεύμα, δεν θα ρισκάρει να βγει με κόκκινο, προχωρεί μόνο όταν λάβει το πράσινο φως και ακολουθεί πάντα τη ροή των γεγονότων. Αυτό σημαίνει πως είναι ικανός να σε έχει κρυφτό ερωτευτεί και να μην στο πει ποτέ, είναι πολύ πιθανόν να είσαι για χρόνια στην κορυφή της καρδιάς του και να μην τολμά να στο φανερώσει. Θα γίνει εκδηλωτικός, δοτικός και ειλικρινείς μόνο όταν νιώσει πως το έδαφος είναι πρόσφορο, μόνο όταν εσύ του ανοίξεις την κατάλληλη δίοδο. Όταν ερωτεύεται γίνεται ανασφαλείς, ο φόβος τον κάνει ντροπαλό, δίνει έναν συνεχόμενο αγώνα με τις αναστολές του. Αν εσύ δώσεις το πράσινο φως τότε όλα θα αποκτήσουν μονομιάς διαφορετική όψη. Είναι ρομαντικός και ανέμελος, ωστόσο θα πρέπει να καταλάβεις ποια ταξίδια του είναι πραγματικά και ποια νοητά.

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα