Μην χασετε

Πως αντιμετωπίζουν τα ζώδια τη γρίπη και τι κάνουν αν πέσουν στο κρεβάτι

Λίγο ο άστατος καιρός, λίγο τα μικρόβια, μια ίωση….και  παίρνουμε αγκαλιά το κρεβάτι…Πώς να το αποφύγεις αυτό αυτή την εποχή; Ας δούμε πως αντιμετωπίζουν τα ζώδια τη γρίπη και τι κάνουν αν πέσουν στο κρεβάτι.

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι δυναμικός, το παλεύει. Μπορεί να έχει λίγο βήχα, λίγο πυρετό και να μην συμβαίνει τίποτα…Αν πέσει στο κρεβάτι, θα πρέπει όλοι να τρέξουν να τον γιατρέψουν γιατί θα αρχίσει τη γκρίνια, τη μουρμούρα και σίγουρα θα έχει απαιτήσεις. Είναι ο κυρίαρχος και οι αρρώστιες είναι το χειρότερό του. Πόσο να προσποιηθεί ότι αντέχει.. Αρρωσταίνει και όλοι πρέπει να του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, να βρίσκονται όλη τη μέρα στο πλευρό του. Πως το έπαθε αυτό μόνο αυτός βρε παιδί μου;

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Το αδύνατο σημείο του Ταύρου είναι ο λαιμός και όταν υποφέρει μπορεί να πέσει να πεθάνει, δεν μπορεί να το παλέψει. Όταν αρρωσταίνει, θέλει όλες του τις ανέσεις, τα καλά του σεντόνια για να ξαποστάσει το κορμάκι του, τις καθαρές πιζάμες του και όλα τα μαξιλάρια γύρω του. Και φυσικά αναζητά ένα καλό φαγητό. Αποσυντονίζεται, δεν θέλει επαφές με κανέναν, χάνει τις δυνάμεις του. Το μόνο φάρμακο είναι να βρίσκεται σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα με ήρεμη μουσική, να πίνει το τσαγάκι και τη σουπίτσα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν Δίδυμο είναι να μην μπορεί να μιλήσει και να κουτσομπολέψει με κόσμο. Είναι συμφορά αυτό για το παιδί του Ερμή. Έχει πυρετό, απομονώνεται και ζει το τέλος του κόσμου, την καταστροφή. Δεν αποκλείεται να γίνει και ετοιμοθάνατος για όσους τον βλέπουν και μέσα από socialmedia. Δείξτου την αγάπη σου σαν να είναι η τελευταία φορά που τον βλέπεις. Ποιος του έκανε μάγια βρε παιδί μου; Πως αυτός ο δραστήριος και αεικίνητος άνθρωπος έπαθε τέτοιο πράγμα… Ζούμε μαζί του την απόλυτη τραγωδία. Μήπως κάνει πρόβα για έργο; Όλα τα βλέμματα πάντως είναι στραμμένα πάνω του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Ο Καρκίνος είναι τόσο περιποιητικός με όλους… Είναι η μάνα για όλη την οικογένεια. Όταν αρρωσταίνει όμως έστω και λίγο θέλει όλοι να τον νταντεύουν, ζητάει την προσοχή όλων, έχει απαιτήσεις και τα θέλει όλα. Είναι και λίγο φοβικός… σε σημείο να παρακαλάς να ήσουν εσύ ο άρρωστος. Μπορεί να κουρελιάσει και να παίξει με τα νεύρα σου. Μάλλον ξυπνάει το παιδί μέσα του και ζητάει να τον πας παντού όταν γιατρευτεί, να του αγοράσεις τα πάντα. Γίνε η νταντά του μέρα νύχτα, κουράγιο!!!

ΛΕΩΝ

Αχ Λιονταράκι μου, αν αρρωστήσεις θα πρέπει όλοι οι πανεπιστημιακοί να βρεθούν στο πλευρό σου για να βγάλουν τη σωστή διάγνωση. Μέχρι τότε θα πρέπει να λαμβάνεις την πιο τέλεια φροντίδα έως ότου  να γίνεις καλά. Βέβαια δεν μπορείς να μείνεις και πολύ στο κρεβάτι, θα σηκωθείς λέγοντας πως έγινες καλά και μπορεί να ξανακυλήσεις και όλοι να τρέχουν πάλι να σε νταντεύουν από την αρχή. Είσαι γεννημένος αριστοκράτης και θέλεις να τα έχεις όλα, άρχοντας, τι σου φταίνε όμως οι άλλοι και τους παιδεύεις έτσι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ δύσκολο είναι να δεχτεί ο Παρθένος ότι έχει πάνω του μικρόβια. Απολυμαίνεται συνεχώς και μένει μακριά από όσους είναι άρρωστοι. Κάνει ότι χρειαστεί για να μην την πατήσει και πέσει στο κρεβάτι. Πλένεται συνεχώς και ασταμάτητα για να εξοντωθούν όλα τα μικρόβια. Είναι φοβικός και υπερβολικός. Μένει μακριά από τον κόσμο, εσώκλειστος, βάζει μάσκες και ζει σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο που έχει πλύνει με μεγάλες δόσεις απολυμαντικών. Σαν να βρίσκεται στην εντατική… κάθε μισή ώρα κάνει ατμόλουτρα.

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Πόσο άσχημο είναι για έναν Ζυγό να πέσει στο κρεβάτι… Είναι αισθητικό το πρόβλημα….. Να βήχει, να κρατάει χαρτομάντηλα, να χαλάσει η φάτσα του; Φοράει τις ωραιότερες πιζάμες και ξαπλώνει στα ακριβότερα σεντόνια, πίνει το τσάι του σε ακριβό φλιτζάνι και καλό θα ήταν στο βάζο του να έχει λουλούδια. Κάπως έτσι θα ανακάμψει…Θέλει αξιοπρέπεια και στιλ για να μην τσαλακωθεί η εικόνα του!!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρρώστια για τον Σκορπιό είναι ίντριγκα….φλερτάρει με τον θάνατο ακόμα και για μια ιωσούλα. Φαντάσου να είναι και κάτι πιο σοβαρό… Μπορεί να κάνει τα νεύρα των άλλων τσατάλια, θα πρέπει να τον νταντεύουν όλοι μέρα νύχτα. Το πιο περίεργο είναι πως θα ζητάει και σeξ καθότι είναι το τελευταίο πράγμα που φεύγει από το μυαλό του… Πάντα θέλει να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα, γιατί να μην κολλήσει και το ταίρι του;  Όλα μαζί δεν πρέπει να τα ζουν;  Έχει δύναμη και αντοχές ο Σκορπιός, δεν μασάει με μια γριπούλα.. Βέβαια τους θέλει όλους στο πλευρό του καθότι όλα τα δραματοποιεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης και άρρωστος δεν υπάρχει. Έλα μωρέ τώρα….κάτι δέκατα έχω….δεν τίθεται θέμα… Το παίζει πάντα υγιής μέχρι να βρεθεί στην εντατική. Βέβαια μπορεί να χρησιμοποιήσει και μια ιωσούλα για να λουφάρει για λίγο, για να ξεκουραστεί και να τον νταντεύουν. Και λίγο άρρωστος να είναι πάλι καλά θα λέει πως περνάει…πιτζάμαπάρτι…βγάζει το παιδί που κρύβει μέσα του. Δεν μπορεί μια γρίπη να κάνει ότι θέλει έναν Τοξότη. Ακόμα και αν περνάει δύσκολα θα λέει στους γύρω του πως είναι μια χαρά. Και η εντατική ένα παιχνίδι είναι. Μένει στο κρεβάτι περιμένοντας πως γρήγορα θα γίνει καλά! Το αισιόδοξο παιδί του ζωδιακού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι πολύ δυνατός στις ιώσεις, τα δύσκολα αρχίζουν όταν πρόκειται για κάτι σοβαρό, εκεί είναι λιγόψυχος αλλά πάντα αξιοπρεπής. Θα έχει φροντίσει βέβαια να κάνει και μια διαθήκη… Ο Αιγόκερως, όταν συνέλθει, θα θαυμάζει τον εαυτό του αν όντως πέρασε κάτι σοβαρό…μέχριτότε….θα κάνει όλους να πιστέψουν πως έχει έρθει το τέλος. Είναι πολύ άσχημο γι’αυτόν να μένει στο κρεβάτι, είναι πολύ δυνατός και ενεργητικός. Με έναν πυρετό, βλέπει όλη του τη ζωή να περνάει σαν ταινία από μπροστά του, τον πιάνει απελπισία. Όταν γίνει καλά, είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα, τα ξεχνάει όλα όσα πέρασε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ξέρει πάντα τι κρύβεται πίσω από μια γρίπη. Τι να σου κάνει ο οργανισμός όταν μας ψεκάζουν και τρώμε τρόφιμα μεταλλαγμένα. Το να είναι κάτι απλό, δεν υπάρχει γι αυτόν και άσε τον γιατρό να λέει τα δικά του… Φτιάξτου κάτι πικάντικο να φάει να σκοτωθούν τα μικρόβια, κάνε κάτι για να γίνει καλά γιατί τον έχει ανάγκη η κοινωνία… Ξέρει πάντα τι τον έφερε στην κατάσταση που ζει, πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος; Πάλι καλά που ήταν μια γριπούλα… προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του πως δεν είναι τίποτα για να μην μείνει στο κρεβάτι, δεν παραδέχεται την αρρώστια του και βέβαια αυτό είναι καλό γιατί τον βοηθάει να αναρρώσει πιο γρήγορα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αχ αυτό το Ψαράκι…καίγεται και λιώνει όταν αρρωσταίνει. Παραλογίζεται…μήπως δεν είναι ίωση; Μήπως είναι χαλασμένο το θερμόμετρο και έχω μεγαλύτερο πυρετό; Μήπως έχει έρθει το τέλος του; Γκρινιάζει, παραπονιέται… γιατί βήχει τόσο; Φαντάσου και να αρρωστήσει πραγματικά, κανείς δεν θα τον πιστεύει… Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να εγκλωβιστείς σπίτι με έναν άρρωστο Ιχθύ. Είναι το τέλος του κόσμου. Σιγοσβήνει….και συ ζεις την τρέλα του.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα