Μην χασετε

Πωλίνα Γκιωνάκη: Η συνεργασία με τον Κιμούλη, η σeξουαλική παρενόχληση στον γιο της και η κακοποίηση στην προσωπική της ζωή

Βία σε προσωπική της σχέση έχει ζήσει η Πωλίνα Γκιωνάκη, ο γιος της οποίας αποκάλυψε ότι δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Advertisements

 

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί στο ξεκίνημά της με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ γνώριζε τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όπως και όλοι οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

«Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, ήμουν πολύ νέα. Δεν ένιωσα καμία έκπληξη με αυτά που βγήκαν. Εμείς είμαστε μια οικογένεια στο θέατρο και όλα μαθαίνονται. Τα ξέραμε, είχαμε ακούσει ότι συμβαίνουν διάφορα. Δεν ήταν από ένα άτομο αλλά από πολλές κοπέλες. Όταν τελείωσε η σεζόν όλες ήταν έξαλλες. Είναι εξευτελιστικό να σε κλοτσάνε . Δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο αλλά οι παρενοχλήσεις που κάνουν όταν αρνηθείς», δήλωσε στο Love It και αναφέρθηκε στη δημόσια εξομολόγηση που έκανε ο γιος της, για παρενόχληση που έχει ζήσει ο ίδιος:

«Ο γιος μου τότε με πήρε τηλέφωνο με το που βγήκε από το ραντεβού και μου είπε “μάνα την έχασα τη δουλειά γιατί ο κύριος μου έκανε πρόταση…”. Του είπα ότι δεν πειράζει και ότι τέτοια περιστατικά θα αντιμετωπίσει στη δουλειά, αλλά δεν είναι όλοι έτσι».

Για το γεγονός ότι η ίδια υπέστη βία στην προσωπική της ζωή: «Όταν είναι σύντροφος, όταν υπάρχει αγάπη ή έρωτας είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Πάντα δικαιολογείς κάποιες καταστάσεις. Εμένα έγινε βίαιος απέναντί μου, γιατί μου έλεγε θα παίξεις αυτό το κείμενο στο θέατρο κι εγώ έλεγα δεν το θέλω».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα