Μην χασετε

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το δυνατό «χαστούκι», το «Έτερος Εγώ» και η υιοθεσία ενός παιδιού

Η ταχύτητα είναι κάτι που δεν μπορεί να αντισταθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης που αγαπά τις μηχανές και τον σκύλο του, έχει να δει τη μητέρα του που ζει στην Αγγλία σχεδόν τρία χρόνια, ενώ έχει παρεκτραπεί σε μικρή ηλικία, όταν ανώτερος του στη δουλειά τον πρόσβαλε.

Advertisements

 

Η «αρρώστια» του με τις μηχανές και το «χαστούκι»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αγαπά τις μηχανές, ωστόσο οι απώλειες τριών σημαντικών ανθρώπων από τη ζωή του του άλλαξαν τη νοοτροπία που είχε με την ταχύτητα.

«Ο πειρασμός που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι η ταχύτητα και το αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι μου είναι τα κλειδιά της μηχανής μου», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Εγώ κι ο άλλος» και συνέχισε: «Αυτή είναι η αρρώστια μου, δεν κάνω τίποτα άλλο για μένα, ούτε ρούχα ούτε τίποτα.»

«Είδα φίλους μου να κλαίνε και να πονάνε για μένα σε εκείνη την πτώση, οπότε με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Έχω χάσει τρεις ανθρώπους, ο ένας ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος και φίλος μου και αυτό ήταν ένα γερό χαστούκι», πρόσθεσε.

Ο Πυγμαλίων πριν έρθει σε επαφή με κάποιον τον ρωτάει τι έκανε πριν, με ποιον συναντήθηκε. «Έχω τον φόβο το σώμα μου πώς θα αντιδρούσε σε αυτό. Από την άλλη έχω ανθρώπους στην οικογένειά μου που είναι μια ηλικίας και δεν θα ήθελα να ήμουν υπαίτιος να τους μεταφέρω κάτι που θα τους κάνει να αισθανθούν τόσο άβολα».

Ο «Βάλε» και η μητέρα του

Έχει ζήσει καραντίνα λόγω υγείας και λόγω του Covid και σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώτη ήταν πιο δύσκολη. «Στην πρώτη δεν είχαν την επιλογή να σηκωθώ, στη δεύτερη μπορώ να σηκωθώ να πάω στο μπάνιο».

Τον σκύλο του τον λένε Βαλεντίνο και αντέχει πάνω στη μηχανή του, όταν αυτή πηγαίνει με 100-105 χιλιόμετρα. «Μετά τα 100 διαμαρτύρεται».

Advertisements

Η μητέρα του ζει στην Αγγλία και έχει να τη δει τρία χρόνια. «Είναι από τον Μάρτιο μέσα στο σπίτι γιατί έχει υποκείμενο νόσημα. Έχω λίγο χρόνο μαζί της αλλά έχω ουσιαστική σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό και για εκείνη».

Το «Έτερος Εγώ»

«Το Έτερος Εγώ” ξεκίνησε πολύ ρομαντικά και συνεχίζει έτσι ευτυχώς. Με βαθιά αγάπη δύο ανθρώπων που γνωρίστηκαν, εμένα και του Σωτήρη. Μας πήρε δυόμιση χρόνια για να φτάσουμε να γυρίσουμε την πρώτη ταινία. Γράφαμε τα βράδια, έπρεπε να κοιμηθεί η οικογένειά του για να ξεκινήσουμε να γράφουμε. »

Η μετάβαση από το σινεμά στην τηλεόραση ήταν κάτι που εξήγησε: «Όταν πήγαμε στη τηλεόραση, ο Σωτήρης Τζαφούλιας και η Κατερίνα Φιλιώτου, μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους άρχισαν να γράφουν πάλι, σε κάτι που πάντα θα κοιτάς με μια δυσπιστία στην αρχή».

Για το αν έχει κοινά στοιχεία με τον καθηγητή: «Δεν γίνεται να μην έχεις κοινά με κάτι που αγαπάς. Έχουμε κοινό σώμα, το ίδιο βλέμμα και την ικανότητα όπως και εκείνος να μπορώ να παίζω με τα συναισθήματα, τον τρόπο και τη σκέψη. Είναι αναγκαίο να το κάνω στη ζωή μου».

 

Η ιστορία σε αλυσίδα fast food

Ο ηθοποιός στα 18 του έπιασε δουλειά σε φαστφουντάδικο, όμως η αποχώρησή του από αυτό ήταν επεισοδιακή.

Advertisements

«Δούλευα part time σε μια αλυσίδα fast food και δέχτηκα ένα ρατσιστικό σχόλιο από άνθρωπο ο οποίος ήταν υψηλότερος στο κομμάτι που εργαζόμασταν και αντέδρασα στα δευτερόλεπτα. Δεν απολύθηκα αμέσως, μου ζήτησαν συγγνώμη αλλά μου είπαν ότι επειδή άσκησα βία, λειτούργησα αντίθετα με τον τρόπο που θα έπρεπε να λειτουργώ. Ο θυμός μου με οδήγησε να σπάσω και ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει. Αυτό έγινε στην Αγγλία στα 18 μου».

 

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δεν δηλώνει μόνος του στη ζωή. «Ένα παιδί είναι ευλογία, αν μπορούσα θα υιοθετούσα ένα παιδί, όμως για να μην το έχω κάνει ακόμα μπορεί να μην είμαι άξιος», είπε χαρακτηριστικά.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα