Μην χασετε

Πρόσθεσε στον χυμό σου αυτά τα 3 υλικά και δες τα κιλά να εξαφανίζονται

Η διαδικασία του να χάσει κανείς κιλά μόνο εύκολη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σε ψυχολογικό κυρίως επίπεδο. Κανείς δεν αγαπά τις στερήσεις, σωστά;

Advertisements

Ωστόσο, αυτές κρίνονται απαραίτητες σε περιόδους δίαιτας, κατά τις οποίες ο οργανισμός μας πρέπει να αποτοξινωθεί και ο μεταβολισμός μας να ξεκινήσει να «καίει» με ταχύτερους ρυθμούς, διαδικασίεςοιη οποίες προϋποθέτουν την κατανάλωση μερικών πολύ συγκεκριμένων τροφίμων.

Τρία από αυτά θα δούμε σήμερα. Μιλάμε για τροφές οικονομικές μα θαυματουργές όσον αφορά στην απώλεια βάρους, οι οποίες μπορούν να καταναλωθούν χωρίς καν να το καταλάβουμε. Με ποιον τρόπο;

Ενισχύοντας με αυτές τον φρέσκο μας χυμό!

Διάλεξε τα αγαπημένα σου φρούτα, χτύπα τα στο blender με λίγο πάγο, πρόσθεσε τα τρία υλικά που θα δεις πιο κάτω και άσε τον μεταβολισμό σου να κάνει το θαύμα του.

Ποια είναι, όμως, τα υλικά αυτά;

Φράουλες

Ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά, πλούσια σε βιταμίνη C. Μας χορταίνουν, ενώ παράλληλα χαρίζουν ωραία, γλυκιά γεύση στα ροφήματά μας.

Γάλα σόγιας

Advertisements

Σπουδαία πηγή πρωτεΐνης που θα σε κρατήσει χορτάτη για πάρα πολλή ώρα. Έτσι, θα αποφύγεις τα πρωινά και τα απογευματινά τσιμπολογήματα που σου χαρίζουν απλόχερα πληθώρα θερμίδων.

Στο εμπόριο θα το βρεις σε συσκευασία του λίτρου που μετά το άνοιγμα μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για αρκετές ημέρες.

Λιναρόσπορος

Φουλ στα αντιοξειδωτικά που ενισχύουν την καλή λειτουργία του μεταβολισμού μας και τα υγιή λίπη και που επίσης έχουν την τάση να μας χορταίνουν χωρίς να μας παχαίνουν. Επιπλέον, τα ωμέγα-3 λιπαρά του μειώνουν σημαντικά την επιθυμία μας για γλυκό.

Ώρα να αλλάξεις λίγο τον πρωινό σου χυμό, δε νομίζεις;

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα