Μην χασετε

Προφανή σημάδια πως δεν θα σε παντρευτεί

Καμιά φορά αναρωτιέσαι «Μα, γιατί δεν μου λέει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να παντρευτεί;». Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να σ’ το λέει αλλά εσύ δε θέλεις να το ακούσεις;

Advertisements

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να παντρευτεί. Επιπλέον, να ξεκαθαρίσουμε ότι όποιος δεν θέλει να υποσχεθεί ότι θα είναι για πάντα μαζί με το ταίρι του, ενώπιον θεού και ανθρώπου (ή δημάρχου), δε σημαίνει ότι δεν αγαπάει το ταίρι του. Και σίγουρα δεν σημαίνει ότι έχει σκοπό να χωρίσει. Αν εσύ όμως φαντάζεσαι νυφικά και άμαξες, και ισχύουν τα παρακάτω, καλύτερα να βγεις από τη φούσκα σου.

Καμιά φορά αναρωτιέσαι «Μα, γιατί δεν μου λέει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να παντρευτεί;». Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να σ’ το λέει αλλά εσύ δε θέλεις να το ακούσεις;

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Κατά του γάμου
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το θέσουμε: αν σου λέει ότι δεν θέλει να παντρευτεί, απλώς δεν θέλει να παντρευτεί. Δεν κάνει τσαλίμια, δεν σου σ’ το παίζει δύσκολος/η, απλώς δεν θέλει να παντρευτεί. Και το λέει ξεκάθαρα.

Δεν συζείτε
Το 2019 ήρθε και θέλει να σου αφήσει ένα μήνυμα: τα ζευγάρια δεν παντρεύονται με συνοικέσιο. Η αλληλουχία των σταδίων πάει κάπως έτσι: 1. Γνωριμία 2. Σ∈ξ 3. Σχέση 4. Συγκατοίκηση 5. Γάμος. Ελπίζουμε να είσαι τουλάχιστον στο 4ο στάδιο.

Δεν έχεις κάτι να σας συνδέει
Ένα σκυλί, ένα σπορ, μία τηλεόραση που αγοράσατε μαζί, μία γλάστρα έστω. Δεν έχετε τίποτα για το οποίο θα τσακωθείτε ή θα σας φέρει σε δύσκολη θέση αν χωρίσετε. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει επενδύσει κανένας από τους δύο στη σχέση, τόσο ώστε να φάτε κουφέτα.

Αποφεύγει να σε γνωρίσει στους δικούς του
Δεν σε έχει καλέσει Χριστούγεννα και Πάσχα σπίτι του, είναι οικογενειακή γιορτή. Το πιο πιθανό είναι οι γονείς να τον έχουν πρήξει να σε καλέσει. Αλλά μάλλον δεν έχει σκοπό να σε συμπεριλάβει στην οικογένειά του.

Δεν θέλει να διαιωνίσει το είδος του
Ακόμα κάτι που ίσως σου έχει δηλώσει ξεκάθαρα. Το συμπέρασμα ότι δεν θέλει να παντρευτεί δεν θα το χαρακτήριζες αυθαίρετο, αντίθετα θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει. Δεν θέλει παιδιά, δεν θέλει γάμους και πανηγύρια. Ξέχνα βέρες και τούλια, σε έχει προειδοποιήσει.

Advertisements

Δεν είσαι το +1 του
Πες ότι δεν έχετε συγκατοικήσει για οικονομικούς λόγους. Πες ότι δεν έχετε σκύλο γιατί δεν προλαβαίνετε. Εδώ όμως τι θα βρεις για να το δικαιολογήσεις; Αν πηγαίνει σε γάμους, βαφτίσια και γιορτές φίλων μόνος, ζήσε Μάη μου.

Δεν είναι το +1 σου
Δεν έρχεται μαζί σου σε αντίστοιχες εκδηλώσεις; Μπορείς να είσαι 100% σίγουρη ότι δεν έχει σκοπό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί σου. Βασικά, είσαι σίγουρη ότι είστε μαζί;

Σε χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία
Όποτε αργεί κάπου ή γενικά όποτε χρειάζεται να πει μία δικαιολογία, σε βάζει μπροστά. Εντάξει, μπορεί να είναι απλώς ευθυνόφοβος, αλλά μπορεί και να μην τον ενδιαφέρει τι γνώμη θα έχουν οι φίλοι και η οικογένειά του για εσένα.

Θέλει να αποδημήσει
Συχνά πυκνά λέει ότι είναι καλύτερα στο εξωτερικό και ότι αν του παρουσιαστεί ευκαιρία θα φύγει όπως είναι. Αν μιλάει και σε α’ ενικό και δεν ρωτάει τη γνώμη σου, απορούμε γιατί αναρωτιέσαι ακόμη.

Είναι χίπης
Δεν φοράει σαλβάρια και έχει τζίβες, αλλά είναι χίπης στην ψυχή. Ακούει Manu Chao, μιλάει για το περιβάλλον, την παγκόσμια ειρήνη και για το πώς μπορούμε να μειώσουμε το πλαστικό. Εντάξει, είναι καλός άνθρωπος, αλλά να παντρευτεί δεν θέλει.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Δεν έχει κουμπαρά
Δεν έχει βάλει λεφτά στην άκρη – δεν τον νοιάζει να παντρευτεί. Τόσο απλά. Ναι, μπορεί να αποτελεί εξαίρεση και να θέλει να παντρευτεί σε ένα γραφικό ξωκκλήσι. Οι άνθρωποι όμως που έχουν στο νου τους ότι θέλουν το πακέτο γάμος-παιδιά, μαζεύουν χρήματα από νωρίς.

Είναι ήδη παντρεμένος
Αν είναι ήδη παντρεμένος, μάλλον δεν έχει σκοπό να σε νυμφευτεί. Συγγνώμη.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα