Μην χασετε

Προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες της Meghan Markle βγαίνουν στη φόρα!

Νέες φωτιές ανάβει στο παλάτι του Buckingham το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer.

Advertisements

Η Meghan Markle κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να ιδρώνει. Ξεκουμπώνει αργά το πουκάμισό της και κοιτάζει την κάμερα όλο υποσχέσεις. Είναι έτοιμη να ψήσει τα πιο καυτά burger. Δείχνει τις εντυπωσιακές της αναλογίες καθώς σκύβει πάνω από το μπάρμπεκιου. Λικνίζεται αισθησιακά και προκαλεί πονοκέφαλο στο Buckingham.

«Το ψήσιμο δεν ήταν ποτέ πιο καυτό από ότι με τη Meghan Markle» τιτλοφορείται το βίντεο που είχε γυριστεί για λογαριασμό του περιοδικού Men’s Health το 2013.

Αυτό το οπτικό υλικό αλλά και άλλα προκλητικά στιγμιότυπα από τη μέχρι τώρα πορεία της Δούκισσας του Σάσεξ θα χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο το γαλλικό περιοδικό Closer για να εφεσιβάλλει απόφαση σύμφωνα με την οποία πλήρωσε αποζημίωση μαμούθ 92.000 λιρών για δημοσίευση τόπλες φωτογραφιών της Kate Middleton.

Η δικαιολογία που θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο είναι ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποίησαν προκλητικό υλικό για να προωθήσουν την καριέρα και τον εαυτό τους.

Το 2012, η γυμνόστηθη Middleton κοσμούσε το εξώφυλλο του γαλλικού εντύπου και το μόνο που δε θέλει η βασιλική οικογένεια να δει το σκηνικό να επαναλαμβάνεται με ακόμη πιο πικάντικο υλικό της συζύγου του Πρίγκιπα Harry.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα