Μην χασετε

Προβλέψεις Νοεμβρίου Τοξότης: Τι θα γίνει τον μήνα που έρχεται

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που συνοδεύεται από μια προτροπή για εσάς, αγαπητοί Τοξότες…

Advertisements

Τολμήστε να κάνετε τα στιβαρά άλματα που λαχταράτε, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας, έχουν τη δυναμική να υλοποιηθούν τώρα!

Ο Άρης θα φυλάει τα νώτα σας στη διάρκεια αυτού του μήνα, μαζί με την Έριδα. Η ιδιαιτερότητα της περιόδου έγκειται στο γεγονός ότι ο Άρης δεν είναι από τους ουράνιους προστάτες που σχετίζονται με το ζώδιό σας. Γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να πάρετε τα ρίσκα που σκέφτεστε!Προς το τέλος αυτής της περιόδου, θα νιώθετε πιο αδρανείς και δεν θα έχετε να προσβλέπετε σε κάτι συγκεκριμένο. Άρα πρέπει να εργαστείτε τώρα, προς κάθε δυνατή κατεύθυνση ταυτόχρονα!

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην απλώσετε το χέρι σας παραπάνω από εκεί που φτάνετε… Όσο ισχυροί κι αν θα είναι οι σύμμαχοί σας, δεν θα είστε εσείς αντιστοίχως.

Η πιο ρεαλιστική στρατηγική για εσάς μέσα στο Νοέμβριο, είναι να κερδίσετε όσα περισσότερα πλεονεκτήματα μπορείτε στον δικό σας τομέα – όχι μόνο έναντι του ανταγωνισμού!

Σε γενικές γραμμές, η ζωή σας θα σημειώσει πρόοδο σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Στη διάρκεια αυτού του μήνα καλείστε να δράσετε επιθετικά, για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την παρορμητική στήριξη του Άρη.

Μην ξεπεράσετε τα όριά σας, όμως, γιατί οι υπερβολικές αντιπαλότητες δεν θα εξυπηρετήσουν την επίλυση των πιεστικών σας προβλημάτων.Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τη διαύγεια της σκέψης σας, γιατί όλες οι δυσκολίες μπορούν να επιλυθούν και όλοι οι στόχοι σας είναι υλοποιήσιμοι!

Advertisements

Για όσους Τοξότες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, ο Νοέμβριος είναι ιδανικός για επεκτάσεις μεγάλης έκτασης. Να διαμοιράσετε τις δυνάμεις σας ώστε να αποδίδουν τα ζητούμενα, χωρίς να περιορίσετε τον εαυτό σας. Τώρα καλείστε να μετάσχετε σε κάθε είδους εξελικτική δραστηριότητα:

Επεκταθείτε αξιοποιώντας και την παραμικρή ευκαιρία, δημιουργήστε επιπλέον παραρτήματα, εκσυγχρονίστε τον τομέα παραγωγής. Μην αμελήσετε να μελετήστε την πολιτική σας όσο αφορά το ανθρώπινο δυναμικό!Αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να μεταμορφωθείτε σε «μπαλαντέρ». Μην διστάσετε και μην δειλιάσετε, γιατί έχετε τα άστρα στο πλευρό σας. Με όπλο τον επαγγελματισμό σας, τίποτα δεν μπορεί να καταστεί εμπόδιο στον δρόμο σας. Αν θεωρείτε ότι έχετε γνωστικές ή άλλες ελλείψεις στον τομέα σας, χειριστείτε τις άμεσα!

Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να αναμένετε πρόοδο! Μέσα στο Νοέμβριο θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ανελιχθείτε στην κλίματα της καριέρας σας.

Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να μην μείνετε άπραγοι: Πρέπει να ασχολείστε συνεχώς με κάτι, να εξελίσσεστε, να εκφράζετε τις καινοτόμες ιδέες σας ακόμα κι αν φαντάζουν προσωπικές πρωτοβουλίες!Η γενική ιδέα για αυτό τον μήνα, είναι να είστε αποδοτικοί και να δείξετε την αξία σας.

Φυσικά θα κουραστείτε, όμως να είστε βέβαιοι ότι θα ανταμειφθείτε στο τέλος αυτής της διαδρομής!

Πηγή: astro-live.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα