Μην χασετε

Πριν & Μετά: Ένα Σούπερ Φωτεινό και Αέρινο Υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο αυτό είναι η ζωντανή απόδειξη πως μια καλή διακοσμητική προσέγγιση μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει έναν χώρο. Ένα αδιάφορο και βαρετό υπνοδωμάτιο μετατράπηκε σε έναν αέρινο και φιλόξενο χώρο.

Advertisements
Ένα αδιάφορο και βαρετό υπνοδωμάτιο μετατράπηκε σε έναν αέρινο και φιλόξενο χώρο.

Καταπληκτικοί, φρέσκοι τρόποι για να σχεδιάσετε ένα μποέμ σαλονάκι

Πριν μπουν μέσα οι διακοσμητές, η διάταξη αυτού του υπνοδωματίου με τα αταίριαστα έπιπλα δεν ήταν και ότι πιο φιλόξενο – μάλλον, το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να εμπνεύσει στους καλεσμένους που ήρθαν για να περάσουν την νύχτα τους είναι η φιλοξενία. Ωστόσο, με φαντασία και δημιουργικότητα, αυτό το σκοτεινό και παραμελημένο εξτρά δωμάτιο μεταμορφώθηκε σε έναν αέρινο και φωτεινό χώρο φιλοξενίας που είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους καλεσμένους.

Η διάταξη αυτού του υπνοδωματίου με τα αταίριαστα έπιπλα δεν ήταν και ότι πιο φιλόξενο.

Ένα παλιό, βαρύ και φθαρμένο κρεβάτι βρισκόταν στη γωνία και μπλόκαρε το φως από το παράθυρο, ενώ οι χλωμοί, κίτρινοι τοίχοι σε συνδυασμό με το σκουρόχρωμο χαλί δημιουργούσαν ένα μουντό και ξεπερασμένο εσωτερικό περιβάλλον. Μια παλιά πολυθρόνα καταλάμβανε σχεδόν όλο τον χώρο του δωματίου, μην αφήνοντας περιθώριο για ένα κομοδίνο ή ένα πορτατίφ. Τέλος, μια – όχι κομψή – ντουλάπα, ήταν τοποθετημένη στην τελευταία άδεια γωνιά, κλείνοντας τελείως τον χώρο.

Ωστόσο, ξεκινώντας με ένα φρέσκο «χέρι» απαλού γκρι-μπλε στους τοίχους και σε συνδυασμό με λευκές κουρτίνες, υπήρξε αμέσως ανανέωση. Η ουδέτερη παλέτα των λευκών και γκρι αποχρώσεων, όπως επίσης και οι καινούργιες υφές δημιούργησαν μια πολύ χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Η ουδέτερη παλέτα των λευκών και γκρι αποχρώσεων δημιούργησε μια πολύ χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το κρεβάτι τοποθετήθηκε στη μέση, δημιουργώντας έτσι συμμετρία, ενώ δεξιά και αριστερά τοποθετήθηκαν μικρά κομοδίνα με φωτιστικά. Το βαρύ και σκούρο κρεβάτι αντικαταστάθηκε από ένα λευκό με διάτρητο κεφαλάρι που άνοιξε ακόμα περισσότερο τον χώρο και του έδωσε ένα νέο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Τέλος, απομακρύνθηκε η παλιά ντουλάπα και στη θέση της έμεινε χώρος για να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη γωνιά για διάβασμα. Η ροζ πολυθρόνα με το πολύχρωμο μαξιλάρι δίνουν μια πινελιά χρώματος στο υπνοδωμάτιο, ενώ το μικρό, γεωμετρικό τραπεζάκι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο.

Aπίστευτοι Τρόποι για να Κρύψετε το Καλοριφέρ σας!

Η γωνία: πριν και μετά.

Την εικόνα ολοκληρώνουν ένας καθρέπτης και μερικά έργα τέχνης στον τοίχο που δίνουν περισσότερο βάθος και προσωπικότητα – έτσι, μπορούν πλέον οι καλεσμένοι να νιώθουν σαν να είναι στο σπίτι τους!

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα