Μην χασετε

Πριν και Μετά: Η ολική μεταμόρφωση ενός μπάνιου

Όλα μπορούν να γίνουν και όλα είναι εφικτά με απλές, πρακτικές και οικονομικές λύσεις. Δείτε παρακάτω την ανανέωση του μπάνιου που ακολουθεί και θα καταλάβετε!

Η εικόνα του μπάνιου, πριν από την ανανέωση, δεν ήταν καθόλου ελκυστική, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα περισσότερα μπάνια των σπιτιών παλαιότερων δεκαετιών.

Με μικρές όμως επεμβάσεις, όχι δα και τόσο οικονομικά απαιτητικές, το συγκεκριμένο μπάνιο έδειξε σαν μόλις να βγήκε από σελίδες περιοδικού εσωτερικής διακόσμησης.

Αυτή ήταν η ανιαρή εικόνα που παρουσίαζε το μπάνιο πριν την ανανέωση.

Αυτό που αμέσως τραβά την προσοχή στο χώρο είναι η αποκρουστική όψη του κιτρινισμένου από τα χρόνια επίπλου του νιπτήρα. Με την απομάκρυνση του επίπλου και την αντικατάσταση του νιπτήρα, όμως, η συνολική εικόνα του χώρου αμέσως άλλαξε και άρχισε οπτικά να φαίνεται μεγαλύτερος.

Advertisements
Το έπιπλο και ο νιπτήρας αντικαταστάθηκαν και ο χώρος αμέσως έδειξε μεγαλύτερος.

Ωστόσο, οι ανάγκες για αποθηκευτικό χώρο στο μπάνιο, που υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, φαίνεται να καλύπτονται πλέον από ένα εξαιρετικό μπλε έπιπλο με χρυσές λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες όμως, που συνδυάστηκαν απόλυτα τόσο με το διακοσμητικό σετ μπάνιου που βρίσκεται πάνω σε αυτό όσο και με τα υπόλοιπα, εξίσου σε χρυσή απόχρωση, διακοσμητικά αντικείμενα όπως ο καθρέπτης, ο κάδος των απορριμμάτων και τα γλαστράκια με τα φυτά εσωτερικού χώρου.

Ο συνδυασμός μπλε και χρυσού δίνουν προβάδισμα στην πολυτέλεια.

Η θαμπή και αδιάφορη όψη του δαπέδου του μπάνιου με μια απλή κίνηση άλλαξε. Πλακάκια από λινοτάπητα, μονόχρωμα γκρι και γκρι – λευκού μοτίβου, επενδύθηκαν εύκολα πάνω στα ήδη υπάρχοντα.

Τα πλακάκια του δαπέδου καλύφθηκαν εύκολα και απλά με πλακάκια από λινοτάπητα (συνθετικό υλικό παράγωγο πολλών διαφορετικών μεταξύ τους υλικών που χρησιμοποιείτε κυρίως για την κάλυψη δαπέδων στο εξωτερικό).

Μια εκπληκτικά έξυπνη και ανανεωτική κίνηση ήταν αυτή του χρωματισμού των αρμών ανάμεσα από τα επίτοιχα πλακάκια. Αυτή η τόσο δα μικρή λεπτομέρεια κάνει τους τοίχους να μοιάζουν σαν να έχουν αλλάξει κι αυτοί ενώ στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Οι αρμοί ανάμεσα από τα επίτοιχα πλακάκια βάφτηκαν σε μαύρη απόχρωση κάνοντας τους τοίχους να μοιάζουν καινούριοι.

Με τόσο απλές κινήσεις και καθόλα οικονομικές με άλλοτε μικρές διακοσμητικές επεμβάσεις και άλλοτε με μεγαλύτερες αντικαταστάσεις η εικόνα αυτού του μπάνιου ανανεώθηκε ολοκληρωτικά και η αίγλη του δεν θυμίζει σε τίποτε αυτό που πριν ήταν.

Advertisements
Η αίγλη του μπάνιου μετά την ανανέωση δεν θυμίζει σε τίποτε αυτό που πριν ήταν.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα