Μην χασετε

Πριν και Μετά: Δείτε πως ένα σκοτεινό μπάνιο έγινε υπερπολυτελές μπάνιο περιοδικού

Είναι φορές που οι ανακαινίσεις χρειάζονται πολύ λίγα χρήματα για να γίνουν και άλλες φορές που είναι πιο δραστικές και χρειάζονται αρκετά χρήματα για να γίνουν.

Μια τέτοια περίπτωση – δραστικής αλλαγής- είναι και το μπάνιο της 37χρονης Jessica White και του επίσης 37χρονου συζύγου της, James, οι οποίοι αποφάσισαν να ανακαινίσουν το μπάνιο του σπιτιού τους στο Manchester της Αγγλίας.

Επρόκειτο για ένα πολύ μικρό μπάνιο το οποίο χρειαζόταν να ανανεωθεί. Επιπλέον το ζευγάρι ήθελε να χωρέσει σε αυτό μπανιέρα και ξεχωριστή ντουζιέρα. Για να το καταφέρουν, όμως, αυτό, έπρεπε να γκρεμίσουν έναν τοίχο και να θυσιάσουν ένα μικρό δωματιάκι που βρισκόταν πίσω από αυτόν. Έτσι, θα έφτιαχναν ένα αρκετά μεγαλύτερο μπάνιο. Όπως και έκαναν!

Το “Πριν” δεν έχει καμιά σχέση με το “Μετά”!

 

Advertisements

Οι αλλαγές που έκαναν ήταν οι εξής:

  1. Γκρέμισαν έναν τοίχο.
  2. Επέκτειναν τις σωληνώσεις που ήδη υπήρχαν.
  3. Έβαλαν πλακάκια και το διακόσμησαν σε απαλό γκρι.
  4. Ολοκλήρωσαν τη διακόσμησή του με vintage διακοσμητικά.

Το ζευγάρι σχεδίασε μόνο του τον χώρο. Εμπνεύστηκαν από μπάνια ξενοδοχείων που είχαν επισκεφτεί στο παρελθόν. Θέλησαν να διακοσμήσουν το μπάνιο τους με παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα διακοσμητικά. Όσο για τα πλακάκια του πατώματος τα είχαν δει σε κάποιο μπάνιο ξενοδοχείου σε διακοπές τους και με του επέστρεψαν στο Manchester έψαξαν να τα βρουν για να τα βάλουν στο δικό τους μπάνιο.

Ο χώρος σχεδιάστηκε από το ίδιο το ζευγάρι.

Μια υπέροχα διακοσμημένη γωνιά του μπάνιου.

Γκρεμίζοντας τον τοίχο που χώριζε το μπάνιο από το δίπλα δωμάτιο σήμαινε πως θα επωφελούνταν πλέον από δύο παράθυρα.

Η ντουζιέρα από τζάμι μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τον χώρο μιας και ξεγελάει το μάτι. Έτσι, με το που μπαίνει κανείς στο μπάνιο έχει την αίσθηση ότι αυτή δεν υπάρχει καθώς το μάτι την διαπερνάει.

Advertisements

 

Το μπάνιο μετά την ανακαίνιση έγινε σούπερ φωτεινό.

Ένα vintage έπιπλο τοποθετήθηκε ακριβώς δίπλα στην ντουζιέρα ενώ πάνω σε αυτό υπάρχουν κάποια διακοσμητικά.

 

Η μπανιέρα ακολουθεί τις τάσεις της εποχής μιας και δεν είναι ενσωματωμένη στον τοίχο αλλά ανεξάρτητη.

Advertisements

Η ετυμηγορία: Πρόκειται για μια τεράστια μεταμόρφωση και για ένα πανέμορφο μπάνιο. Μπορεί να κόστισε στο ζευγάρι 8000 ευρώ αλλά γι’αυτούς άξιζε τον κόπο και έπρεπε να γίνει.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα