Μην χασετε

Πριν αποφασίσετε ότι είναι ο ιδανικός διαβάστε αυτό

Εάν έχει κάποια από τα παρακάτω χαρακτηριστικά ίσως τελικά πρέπει να κάνετε το μεγάλο βήμα.

Advertisements

Η συνάντηση δυο προσώπων είναι σαν την επαφή δυο χημικών ουσιών: αν υπάρχει κάποια αντίδραση τότε και τα δυο μεταμορφώνονται.  Έτσι θα νιώσετε όταν βρείτε το άλλο σας μισό και αν δεν το έχετε βρει ακόμα τότε αξίζει να περιμένετε. Αν όμως νομίζετε ότι έχετε βρει τον ιδανικό σύντροφο, αλλά από την άλλη δεν είστε και εκατό τοις εκατό σίγουρες, συνεχίστε την ανάγνωση και εάν έχει κάποια από τα παρακάτω χαρακτηριστικά ίσως τελικά πρέπει να κάνετε το μεγάλο βήμα.

Σας βγάζει τον καλύτερό σας εαυτό

Όταν βρίσκεστε μαζί του δεν χρειάζεται να προσποιείστε, αφού σας κάνει να νιώθετε όμορφα για αυτό που είστε. Δεν σας κατακρίνει και σας δέχεται έτσι όπως είστε.

Δείχνει πολλές φορές κατανόηση

Γνωρίζει ότι δεν θα είστε κάθε μέρα χαρούμενες και χαμογελαστές. Υπάρχουν και δύσκολες μέρες που θέλετε απλά να ξεχάσετε. Εκείνος όμως είναι δίπλα σας και δεν σας αφήνει ούτε λεπτό.

Έχει υπομονή

Εάν του πείτε ότι δεν θέλετε αυτή τη στιγμή να μιλήσετε και απλά θέλετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, καταλαβαίνει και είναι πρόθυμος να σας περιμένει.

Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε

Advertisements

Νιώθετε ότι μπορείτε να του εμπιστευτείτε ακόμα και τα πιο βαθιά μυστικά σας. Είστε μαζί γιατί νιώθετε ευτυχισμένες και είστε έτοιμες να υπερασπιστείτε τη σχέση σας με κάθε μέσο όταν είναι απαραίτητο.

Σας κάνει να νιώθετε σημαντικές

Όταν είστε μαζί του αισθάνεστε ότι θέλει μόνο εσάς, αλλά όχι μόνο εκείνη τη στιγμή αλλά για πάντα. Σας κάνει να νιώθετε ότι είστε το πιο σημαντικό πρόσωπο για εκείνον και δεν μπορεί χωρίς εσάς.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα