Μην χασετε

Πράσινα μάτια: 9 εντυπωσιακά μακιγιάζ για να τα αναδείξετε

Εάν ανήκεις στις τυχερές πρασινομάτες – που μάλιστα, βάσει ερευνών, απαρτίζετε μόλις το 2% του συνολικού πληθυσμού – πιθανόν να γνωρίζεις ήδη διάφορες τεχνικές μακιγιάζ για πράσινα μάτια. Εάν πάλι δεν θεωρείς τον εαυτό σου πολύ pro, είναι χρήσιμο καταρχάς να μάθεις ότι σχεδόν όλα τα χρώματα σκιών μπορούν να αναδείξουν τέλεια το βλέμμα σου, όποια απόχρωση πρασίνου και να έχεις.

Advertisements

Από το κλασικό καφέ και μπρονζέ μέχρι το πιο ιδιαίτερο μωβ, βιολετί και πράσινο, οι αποχρώσεις αυτές φωτίζουν τόσο πολύ το χρώμα των ματιών σου που είναι κρίμα να μην τις αξιοποιείς για να πετύχεις ένα ονειρεμένο βλέμμα. Ακόμα και αν δεν είσαι πολύ fan των “κραυγαλέων” χρωμάτων και προτιμάς κάτι πιο ήπιο, είσαι τυχερή καθώς δεν χρειάζεσαι και πάρα πολλά: ένα περίγραμμα των ματιών σου με μολύβι ή eye liner και άφθονη μάσκαρα αρκούν για να κάνουν θαύματα στο look σου.

Ειδικά τώρα στην καραντίνα σού δίνεται η ευκαιρία να αφιερώσεις όσο χρόνο θες για πειραματισμούς με το μακιγιάζ σου, οπότε σε ενθαρρύνουμε να δοκιμάσεις όσο πιο πολλά χρώματα σκιών μπορείς, για να διαπιστώσεις κ’ εσύ πόσο υπέροχα δείχνουν στα μάτια σου. Εξάλλου, σίγουρα θα χρειαστεί να βαφτείς για κάποιο επαγγελματικό ή φιλικό catch up on camera, και φανταζόμαστε ότι θα θες να δείχνεις περιποιημένη. Κέρδισε λοιπόν τις εντυπώσεις είτε με ένα φυσικό eye makeup look είτε με κάτι πιο έντονο, ανάλογα τη διάθεσή σου. Η επιλογή είναι δική σου!

Για βλεμμα και ματια που ξεχωρίζουν ακομα και μεσω υπολογιστη, δες παρακατω καποια references με μακιγιαζ για πρασινα ματια, για ατελείωτη εμπνευση:

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα