Μην χασετε

Ποιο απόφθεγμα σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Σοφά Λόγια, γνωμικά,  όμορφες φράσεις που σου περνούν ένα μήνυμα ή ακόμα και μία διδαχή… Εμείς συγκεντρώσαμε το απόφθεγμα που ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητα κάθε ζωδίου για να σας δώσουμε έμπνευση και να γίνει το σύνθημά σας…

Advertisements

Κριός

«Είναι προτιμότερο να ενεργείς γρήγορα και να κάνεις λάθος, παρά να διστάζεις και να αφήνεις την ώρα για δράση να περάσει. Καρλ φον Κλαούζεβιτς»

Είσαι το ζώδιο της δράσης, προτιμάς να είσαι διαρκώς σε κίνηση και να παίρνεις πρωτοβουλίες, παρά να μένεις άπραγος περιμένοντας την μοναδική ευκαιρία .. Άλλωστε είσαι της άποψης ότι πρέπει να κυνηγάμε την τύχη μας, δεν θα μας κυνηγήσει αυτή … Η Δράση λοιπόν είναι το απαραίτητο συστατικό προκειμένου να νιώθεις ότι ζεις … Δεν θέλεις να χάνεις, ωστόσο ξέρεις πολύ καλά ότι για να κερδίσεις είναι απαραίτητο να παίξεις, δηλαδή να δράσεις.

Ταύρος

Η σταθερότητα δεν είναι ακινησία. Πρίγκηπας Φον Μέτερνιχ

Είσαι το ζώδιο της σταθερότητας, αγαπάς την συνήθεια, την ρουτίνα και ναι έχεις βαρεθεί να ακους γύρω σου για τους αργούς σου ρυθμούς αλλά και για την προσκόλλησή σου σε κάθε τι οικείο …  Αυτό που δεν μπορούν να κατανοήσουν όσοι δεν ανήκουν στο ζώδιο σου – ή και δεν σε ξέρουν καλά – είναι ότι για σένα σταθερότητα δεν σημαίνει παραμένω ακίνητος σε ένα σημείο, δίχως να κάνω βήμα…  Η σταθερότητα για σένα η εξέλιξη πάνω σε κάτι που ήδη κατέχεις.

Δίδυμος

Η ένωση των πνευμάτων είναι πολύ πιο μεγαλειώδης από την ένωση των σωμάτων. Έρασμος

Έχεις ακούσει και έχεις διαβάσει πολλά για το ζώδιο σου … Τι το ότι είσαι κυκλοθυμικός, τι ότι είσαι νευρικός, τι το έχεις δύο πρόσωπα… Όλα αυτά είναι κάπως κλισέ, το ξέρεις και το ξέρω … Στην ουσία είσαι ο άνθρωπος της επικοινωνίας, όπου πιστεύεις πως δύο άνθρωποι γίνονται ένα, όχι όταν ενώνουν τα σώματά τους, αλλά όταν ενώνουν το μυαλό τους.

Καρκίνος

Η ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις, αλλά κάτι που θυμάσαι. Oscar Levant

Πόσο σημαντικές είναι για σένα οι στιγμές, που φωτογραφίζονται στο μυαλό σου και στην πορεία γίνονται οι πιο όμορφες αναμνήσεις…  Το ισχυρό σου όπλο είναι η μνήμη σου, η οποία επαναφέρει συχνά στο σήμερα, τις θύμησες του χτες και τότε ένα χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφίζεται στα χείλη σου … Γιατί η ζωή για σένα είναι στιγμές και δημιουργία αναμνήσεων.

Advertisements

Λέων

Το να αγαπήσεις τον εαυτό σου είναι η αρχή ενός eρωτα που θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Όσκαρ Ουάιλντ

Αν δεν αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου πώς θα αγαπήσεις τους ανθρώπους γύρω σου; Είσαι από τους ανθρώπους που εργάζεσαι συνειδητά για να διατηρείς την αυτοπεποίθησή σου σε υψηλά επίπεδα … Αρκετές στιγμές έχεις eρωτα με τον εαυτό σου φροντίζοντας με κανακέματα, δώρα, κομπλιμέντα να «ντοπάρεις» το «εγώ» σου  και αυτό μεταξύ μας είναι καλό …και ξέρεις γιατί; Δεν πρέπει να περιμένουμε πάντα από τους άλλους να μας έχουν ψηλά, αν εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε φροντίσει να βάζουμε τον εαυτό μας ψηλά.

Παρθένος

Για να αποφύγεις την κριτική, μην κάνεις τίποτε, μη λες τίποτε, μην είσαι τίποτε. Elbert Hubbard

Οι γνώμες είναι για να εκφράζονται ελεύθερα και ο κόσμος ούτως ή άλλως θα σε κριτικάρει, ακόμα και αν μείνεις άπραγος .. Αυτή ακριβώς είναι η άποψή σου φίλε μου Παρθένε, όπου ναι είσαι από τους ανθρώπους που κάνεις κριτική στους άλλους, πρώτα απ όλα όμως κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις.

Ζυγός

Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μη σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου. Αλμπέρ Καμύ

Είσαι το ζώδιο της συντροφικότητας, της αρμονίας, της συμπόρευσης αλλά και … της Αφροδίτης, που θέλει να βλέπει τους ανθρώπους μονιασμένους, αγαπημένους και ενωμένους. Δεν θέλεις τον άνθρωπό σου να περπατά πίσω σου, ούτε μπροστά σου, τον θέλεις στο πλάι σου για να βαδίζετε μαζί στο ανηφόρι της ζωής.

Σκορπιός

Ήμουν έτοιμος να αγαπήσω ολόκληρο τον κόσμο, αλλά κανένας δεν με κατάλαβε και έμαθα να μισώ. Μιχαήλ Λέρμοντοφ

Στη ζωή υπάρχει το άσπρο και το μαύρο, το καλό και το κακό , η ευγνωμοσύνη και η αχαριστία, η αγάπη αλλά και … το μίσος … Αυτό είναι κάτι που το ξέρεις πολύ καλά Σκορπιέ μου γιατί είσαι ο άνθρωπος των άκρων. Όπως εύκολα μπορεί να αγαπήσεις, το ίδιο εύκολα μπορείς και να μισήσεις, ενώ οι περίοδοι μοναξιάς που διανύεις είναι πράγματι μεγάλες, αλλά κατά επιλογή σου, ίσως γιατί δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς πραγματικά.

Advertisements

Τοξότης

Αν θες να είσαι ευτυχισμένος, βάλε έναν στόχο που θα οδηγεί τις σκέψεις σου, θα απελευθερώσει την ενεργητικότητά σου και θα σου δώσει ελπίδες. Andrew Carnegie

Η ζωή είναι ένα συνεχές παιχνίδι, στο οποίο διασκεδάζει, απολαμβάνει και στέκεται πιο τυχερός αυτός που ξέρει από καλό σημάδι… αυτός που θέτει και πετυχαίνει στόχους! Τοξότη μου είσαι ο φιλόδοξος παίχτης του ζωδιακού που διψάς για εμπειρία αλλά και για κατάκτηση στόχων.Το ξέρω βαριέσαι εύκολα και πολύ γρήγορα μεταπηδάς από το έναν στόχο στον άλλον, όμως αυτό εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι ενεργός!

Αιγόκερως

Μη διαλέξεις έναν δρόμο χωρίς εμπόδια, γιατί πιθανότατα δεν οδηγεί πουθενά. FrankA. Clark

Η ζωή είναι γεμάτη από εμπόδια, προκλήσεις, θυμίζει μία μεγάλη ανηφόρα, όπου με πολύ κόπο θα μπορέσεις να φτάσεις στο υψηλό σημείο. Αυτό είναι κάτι που το ξέρεις καλά εσύ φίλε μου Αιγόκερε… Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Κρόνος, σε κάνει να είσαι ο άνθρωπος που θα κουραστείς, θα αφιερώσεις χρόνο, θα εργαστείς σκληρά, θα πονέσεις, θα κάνεις λάθος, θα ξανασηκωθείς αλλά στο τέλος θα νικήσεις

Υδροχόος

Υπάρχει πολύ περισσότερο eρωτας στη φιλία παρά φιλία στον eρωτα. Paul Lefevre Geraldy

Είσαι από τα ζώδια που συνδέεις τον eρωτα με την φιλία και την φιλία με τον eρωτα … Για σένα δεν μπορεί να υπάρξει eρωτας αν δεν έχεις δει πρώτα έναν άνθρωπο σαν φίλο. Όμως και με τους φίλους σου, είναι σαν να ζεις έναν μεγάλο eρωτα που απολαμβάνεις τις στιγμές που περνάς μαζί τους.

Ιχθύς

Η φαντασία είναι το μάτι της ψυχής. Joseph Joubert,

Στο λεξικό δίπλα από την λέξη φαντασία θα έπρεπε να υπάρχει η φωτογραφία σου αγαπητέ μου Ιχθύ … Η φαντασία για σένα αποκαλύπτει τα βαθύτερα ένστικτά σου και σε γοητεύει γιατί μέσω αυτής μπορείς να ταξιδεύεις σε έναν όμορφο κόσμο … Εξάλλου αν δεν το ονειρευτείς, πώς μπορείς να το κάνεις και πραγματικότητα…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα