Μην χασετε

Ποιος είπε για Φουρέιρα: «Είναι σαν τα σκυλάκια που κουνάν το κεφάλι τους στα παρμπρίζ»

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλοςστο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε μεταξύ άλλων για τα reality γνωριμιών που έκαναν τους τελευταίους μήνες την εμφάνισή τους, αλλά και για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Advertisements

Στο στόχαστρο του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα αλλά και η Γιάννα Τερζή. Για την όμορφη τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στο μουσικό διαγωνισμό είπε: «Είναι μια συμπαθητική κοπέλα, η οποία δεν φαίνεται, κουνάει τόσο γρήγορα το κεφάλι της, που βλέποντας την, σ’ έχει πιάσει μια ζαλούρα κι έχεις πέσει κάτω. Τραγουδάει από κάπου, ακούς μια φωνή που δεν ξέρεις από που έρχεται. Είναι ένα πράγμα που κουνιέται συνεχώς και ατελείωτα, σαν τα σκυλάκια που έβαζαν στα παρμπρίζ των φορτηγών και κούναγαν το κεφαλάκι τους… Μια χαρά το τραγούδι της Eurovision, όπως και το ρούχο που της φόρεσαν. Είναι ευγενική κοπέλα…».

Όσον αφορά τη Γιάννα Τερζή ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε: «Εγώ έβαλα μαύρα γιατί αποκλειστήκαμε από τη Eurovision με τη Γιάννα Τερζή, είμαι τόσο θλιμμένος. Θεέ μου, γιατί μας συνέβη αυτό; Καλέ, εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η Γιάννα Τερζή. Ούτε κανείς την ήξερε μέχρι να εμφανιστεί».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα