Μην χασετε

Ποιος είναι o κατάλληλος σύντρoφoς για σένα σύμφωνα με τον ωρoσκόπo σου

Ο ωροσκόπος, 1ος οίκος, είναι πολύ σημαντικός για την ανάλυση της προσωπικότητάς μας. Ο 7ος οίκος, που βρίσκεται απέναντί του, αντιπροσωπεύει τις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες αλλά και το γάμο. Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του εξηγούν τον τρόπο που αγαπάμε, τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε, την προσωπικότητα που θα μας συντροφεύσει, την επιτυχία του γάμου μας.

Advertisements

Ποιος είναι ο ωροσκόπος σου και ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σένα σύμφωνα με αυτόν; 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Αναζητάς έναν σύντροφο με καλούς τρόπους, ωραία εμφάνιση, καλό γούστο. Θα σου άρεσε να ασχολείται με τις τέχνες, τη μουσική, το θέατρο, τη ζωγραφική, την ομορφιά. Να είναι ένα άτομο ήρεμο, να σε θαυμάζει και να επηρεάζεις τη σκέψη του. Να είναι διπλωματικό και διακριτικό, να ξέρει να συμβιβάζεται προς αποφυγή εντάσεων. Πρέπει να σκεφτείς αρκετά το γάμο πριν τον αποφασίσεις, μη βιαστείς, πρόσεχε τις επιλογές σου. Ο γάμος σου για να πετύχει χρειάζεται διπλωματία και καθόλου εγωισμό. Πρέπει να μάθεις να μοιράζεσαι πράγματα.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Αναζητάς έναν σύντροφο γοητευτικό, με έντονο σeξαπίλ και αυξημένη λίμπιντο. Προχωράς αργά και σταθερά θέλοντας να δημιουργήσεις μια ουσιαστική σχέση. Ο αισθησιασμός και η καλή εμφάνιση είναι απαραίτητα συστατικά. Είσαι υπεύθυνο άτομο και επιλέγεις συντρόφους χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σου. Ο άνθρωπος που θα σε συντροφεύει θέλεις να είναι δυναμικός, εκφραστικός και συνήθως είναι κτητικός. Τα οικονομικά του είναι καλά ενώ έχει και εύνοια από περιουσιακά, κληρονομιές. Αν τώρα είσαι εσύ αυτή που διαθέτεις χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία, πρόσεχε πολύ, ειδικότερα αν το έτερο ήμισυ δεν ανήκει στην ίδια κοινωνική θέση με τη δική σου. Πρόσεχε επίσης τους ανθρώπους που το μόνο που θέλουν από εσένα είναι σeξουαλική ικανοποίηση ή μπορεί οι σeξουαλικές σας προτιμήσεις να είναι διαφορετικές.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Παντρεύεσαι αργά, δεν εγκλωβίζεσαι εύκολα καθώς η ελευθερία σου είναι σημαντική. Προσελκύεις άτομα από το εξωτερικό ή άτομα με διαφορετική φιλοσοφία ή άτομα που λείπουν ώρες από το σπίτι ή ταξιδεύουν. Η συντροφικότητα και η πολύ αγάπη σε πνίγουν και ο άλλος θα πρέπει να το αποδεχτεί αυτό. Αναζητάς έναν σύντροφο με χιούμορ, να αγαπά τα ταξίδια και τις αποδράσεις, να είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος. Ο γάμος σου θέλεις να είναι ποιοτικός καθώς δεν σε ενδιαφέρει η ασφάλεια, η μητρότητα και άλλα τέτοια. Τσέκαρε διπλά όσα σου λένε οι υποψήφιοι γιατί μπορεί να μην είναι αληθινά.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Χρειάζεσαι έναν σύντροφο πρακτικό και προσγειωμένο, που να σου εξασφαλίζει τα πάντα. Η υλική άνεση και το καλό σeξ είναι σαφώς προτιμότερα από τον ρομαντισμό, την εμφάνιση, την ηλικία. Ο άνθρωπος που θα επιλέξεις μπορεί να είναι ψυχρός συναισθηματικά αλλά θα είναι πειθαρχημένος, αξιόπιστος, αναγνωρισμένος και καταξιωμένος κοινωνικά και ο γάμος αυτός θα αντέξει στο χρόνο. Σε προσελκύουν σοβαρά άτομα, με επιρροή, που σου προσφέρουν ασφάλεια, σε στηρίζουν και μπορεί να έχουν γονεϊκά πρότυπα. Ο γάμος μπορεί να αργήσει να έρθει και δεν θα είναι αποτέλεσμα μιας παρορμητικής απόφασης. Πρόσεχε σε κάθε περίπτωση καθώς οι υποχρεώσεις του μπορεί να σου πέσουν βαριές. Πρόσεχε επίσης κοινές δραστηριότητες ή επενδύσεις με τον σύντροφό σου.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Σε ελκύουν άτομα περίεργα, πρωτοποριακά, ασυνήθιστα, άτομα που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Γνωριμίες μπορείς να κάνεις μέσα από φιλίες, συλλογικούς χώρους, ομάδες, κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι σημαντική για εσένα η φιλία και η ψυχική επαφή πριν την ουσιαστική δέσμευση. Αναζητάς έναν σύντροφο-φίλο που να μην περιορίζει την ελευθερία σου, που να σε βγάζει από τη ρουτίνα με πρωτότυπους τρόπους, ένα άτομο ατομιστή και ανεξάρτητο. Πρόσεχε όμως μήπως αυτός ο άνθρωπος ασχολείται τόσο πολύ με τους άλλους που σε παραμελεί. Το καλό σeξ επίσης είναι σημαντικό για εσένα. Για να διατηρηθεί ο γάμος σου, θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και αποδοχή για ελευθερία και ανεξαρτησία.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

Σε έλκουν σύντροφοι ρομαντικοί, ευαίσθητοι, στοργικοί, που να σου λένε όμορφα λόγια. Μπορεί να έχουν έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ή καλλιτεχνικές τάσεις. Θέλεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο που να συμπάσχει στα προβλήματά σου, να σε ηρεμεί και συ τότε γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν. Συνήθως επιλέγεις το αντίθετο από αυτό που είσαι. Δηλαδή, αντί το πρόσωπο αυτό να είναι λογικό και πρακτικό, επιλέγεις αυτό που είναι διαισθητικό και σου ανοίγει ορίζοντες. Πολλές φορές, αποφασίζεις να μείνεις μόνη γιατί πιστεύεις πως δεν θα βρεις ποτέ την αδερφή ψυχή. Προσπάθησε να αποφύγεις τους αναξιόπιστους ή αυτούς που είναι εξαρτημένοι από ουσίες ή κακές συνήθειες. Απέφυγε επίσης αυτούς που δεν έχουν άποψη ή δυναμισμό.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Συνήθως εσύ επιλέγεις συντρόφους. Είναι άτομα δυναμικά, αποφασιστικά και ικανά να οδηγήσουν τη σχέση. Δεν αντέχεις λεπτό χωρίς κάποιον στο πλευρό σου και έχεις την τάση να παντρεύεσαι νωρίς. Το κακό είναι ότι σπάνια παίρνεις εσύ πρωτοβουλίες, από την άλλη, γίνεσαι επιθετική όταν σε ελέγχουν. Αναζητάς έναν άνθρωπο σeξουαλικό, ενεργητικό, που να αντέχει τις δυσκολίες της ζωής. Κάποιον που να ασχολείται μαζί σου και να είναι δίκαιος. Όσο και αν αγαπάς την ειρήνη και την αρμονία, ο γάμος σου συνήθως έχει συγκρούσεις και συ αντιδράς. Ο σύντροφός σου θέλεις να ανταποκρίνεται στα θέλω σου, να μην σε πιέζει και σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Πρέπει να μάθεις να δίνεις τέλος σε σχέσεις προβληματικές και ανάρμοστες συμπεριφορές.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ


Αναζητάς έναν σύντροφο σeξουαλικό, ελκυστικό, με ωραία εμφάνιση, αισθησιακό, υγιή, να έχει οικονομική άνεση. Ξέρεις να δημιουργείς ερωτικό κλίμα, είσαι ζηλιάρα, πιστή, συντηρητική και εκλεκτική στις επιλογές σου. Επηρεάζεσαι από τον άλλο. Ο γάμος σου είναι σταθερός αλλά με αναταράξεις. Κυριαρχεί το πείσμα αλλά και η αγάπη. Αν υπάρχει οικονομική άνεση, είσαι πολύ ευτυχισμένη. Πρόσεχε μην πέσεις σε ανθρώπους που υπόσχονται αλλά δεν μπορούν να σου δώσουν, σε ανθρώπους που βάζουν το σeξ πιο ψηλά από άλλες αξίες. Φλέρταρε και προχώρα αργά για να δεις τα όποια αρνητικά μιας σχέσης.

Advertisements

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ


Αναζητάς έναν σύντροφο έξυπνο, επικοινωνιακό, με καλή και ευχάριστη διάθεση. Το παν για εσένα είναι να υπάρχει εγκεφαλική και ψυχική επαφή γιατί βλέπεις το σeξ σαν ένα εγκεφαλικό παιχνίδι. Θέλεις έναν άνθρωπο ταλαντούχο, ευέλικτο, ευπροσάρμοστο. Να ξέρει να συζητάει για τα πάντα και ταυτόχρονα, να ξέρει να κάνει και τα πάντα. Να έχει επιχειρήματα, πνεύμα, να σε διασκεδάζει, να είναι ποικιλόμορφος, να μοιράζεται τις ανησυχίες σου, να έχει ιδέες, να σου αφήνει χώρο και χρόνο. Στο γάμο σου, μπορεί κατά περιόδους να υπάρχει νευρικότητα. Προσοχή στην απιστία και σε ανθρώπους που εξελίσσονται στη ζωή ραγδαία.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ


Αναζητάς γονεϊκά πρότυπα. Η σταθερότητα, η ασφάλεια και η προστασία είναι σημαντικά για εσένα. Ψάχνεις έναν σύντροφο ευσυγκίνητο, συναισθηματικό, ευαίσθητο, που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Ο γάμος σου θέλεις να είναι δεμένος συναισθηματικά, να καλύπτει τις βαθύτερες επιθυμίες σου, να περνάς πολλές ώρες στο σπίτι χαλαρά. Προσελκύεις άτομα ευμετάβλητα, με συναισθηματικές διακυμάνσεις. Είσαι πιστή σε μια σχέση και όσο περνάει ο καιρός δένεσαι όλο και πιο πολύ. Πρόσεχε τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα αποκτήματά σου ή τα χρήματά σου. Τσέκαρε τα συναισθήματα και τα κίνητρά τους πριν προχωρήσεις σε μια ουσιαστική δέσμευση.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ


Επιδιώκεις να βρίσκεσαι με ανθρώπους που είναι η αντανάκλαση του εγώ σου. Αναζητάς το παιδί μέσα τους, τη νεανικότητα. Θέλεις έναν καλό εραστή, που να ξέρει να αγαπά και να διασκεδάζει, να έχει ταλέντα και καλλιτεχνικές τάσεις, να ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό. Θέλεις στο πλευρό σου ένα άτομο ισχυρό, δυναμικό. Παντρεύεσαι από έρωτα αλλά ενδιαφέρεσαι και για την κοινωνική θέση. Θα σου άρεσε να ασχολείται με επιχειρηματικά σχέδια ή να διαχειρίζεται τέλεια τα έξοδα του σπιτιού και συ να είσαι ελεύθερη να ασχολείσαι με άλλα πράγματα. Πρόσεχε τις εξουσιαστικές τάσεις και τους ανθρώπους που θέλουν μόνο να περνάνε καλά, να ασχολούνται με τον εαυτό τους ή να παίζουν τυχερά παιχνίδια. Μην κολλάς στην εμφάνιση, μπορεί ο άλλος να παίζει τέλεια ρόλους σαν ηθοποιός.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΣ – 7Ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ


Αναζητάς έναν σύντροφο πρακτικό, προσγειωμένο, που να ικανοποιεί τις επιθυμίες σου. Να αγαπάει τη δουλειά ή να έχει μια σταθερή δουλειά ή επιχείρηση. Να είναι καλλιεργημένος, λογικός και ας μην είναι ιδιαίτερα σeξι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα ικανοποιεί και τη λίμπιντό σου… Θέλεις κάποιον να ασχολείται με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας για να ασχολείσαι εσύ με τα οράματά σου. Σε ελκύει η πνευματικότητα και θέλεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που να αναλαμβάνει ευθύνες, έξυπνο, αναλυτικό μυαλό. Πρόσεχε όσους έχουν μανία με την καθαριότητα, τους εργασιομανείς, τους υποχόνδριους ή αυτούς που αγαπούν μόνο την καριέρα τους.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα