Μην χασετε

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών για τον Λάμπη Λιβιεράτο – Όλες οι λεπτομέρειες

Αντιμέτωπος με το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας βρέθηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος, με αφορμή τρεις ακάλυπτες επιταγές. Μάλιστα, το συνολικό ποσό των επιταγών ανέρχεται στις 46.000 ευρώ.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω της εφημερίδας Espresso, μέσω της οποία έγιναν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο εδώλιο μαζί με τον τραγουδιστή ήταν και ο πρώην συνέταιρος του στο μπαρ Love Me. 

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, θέλοντας να αναφέρει την αλήθεια στο δικαστήριο και να υποστηρίξει τις κινήσεις του, τόνισε: «Την περίοδο της κρίσης, η επιχείρηση που είχαμε άρχισε να έχει προβλήματα. Κάναμε προσπάθειες για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, όμως δεν τα καταφέρναμε.», ενώ εξήγησε για τις ακάλυπτες επιταγές: «Έκανα προσπάθειες να έρθω σε ρύθμιση με τον μηνυτή, να αποπληρώνω σταδιακά με μικρότερα ποσά. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, γιατί είχαμε πολλές υποχρεώσεις. Μας οφείλουν χρήματα οι άλλοι συνέταιροι, γιατί εμείς, ως διαχειριστές, δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Η μη εξόφληση των επιταγών ήταν λόγω οικονομικής αδυναμίας. Θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε!»

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι δύο από τις τρεις επιταγές που δόθηκαν σε προμηθευτή και δεν εξοφλήθηκαν έφεραν την υπογραφή και των δύο συνεταίρων, ενώ την τρίτη δεν ήταν υπογραμμένη από τον Λάμπη Λιβιεράτο. 

Advertisements

Παρόλα αυτά το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους και ο τραγουδιστής καταδικάστηκε: σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή για τις δύο επιταγές συνολικού ύψους 26.000 ευρώ, καθώς η τρίτη, ύψους 20.000 ευρώ, δεν έφερε την υπογραφή του.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα