Μην χασετε

Ποιες φίλες δεν πρέπει να έχετε στη ζωή σας

Από μικρά κορίτσια αντιμετωπίζουμε φίλες που ίσως δεν μας ταιριάζουν.

Advertisements

Από μικρά κορίτσια μέχρι και μεγάλες γυναίκες αντιμετωπίζουμε φίλες που ίσως δεν μας ταιριάζουν και που μερικές μπορεί να μην μας αγαπάνε αληθινά. Ας δούμε ποιες φίλες δεν πρέπει να έχουμε στη ζωή μας.

Η εγωίστρια. Στη φιλία οι εγωισμοί δεν χωράνε και αν τρυπώσουν τότε οι αληθινές φίλες τα διώχνουν. Όταν μια γυναίκα είναι εγωίστρια συνήθως δεν γίνεται καλή φίλη αφού δεν νοιάζεται για κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό της.

Η ανταγωνιστική. Η φίλη που είναι ανταγωνιστική έχε συμπτώματα υπεροψίας και ψάχνει συνέχεια την επιβεβαίωση. Είναι ικανή να φλερτάρει με κάποιον που σας αρέσει ή να αγοράσει πρώτη την τσάντα των ονείρων σας.

Η ζηλιάρα. Συνηθίζει να υπερέχει και απολαμβάνει το θαυμασμό. Η ζήλιας της εκδηλώνεται με ένα καταιγισμό συνεχόμενης κριτικής, συχνά μεταμφιεσμένης πίσω από φράσεις όπως «απλά είμαι αληθινή». Η ζηλιάρα φίλη πολλές φορές μιλάει για εσάς πίσω από την πλάτη σας, ασκεί έντονη κριτική για εσάς, τα επιτεύγματά σας και τις σχέσεις σας.

Η εξαρτημένη. Είναι αγκιστρωμένη επάνω σας και δεν μπορεί να πάει πουθενά μόνη της, αυτό συμβαίνει γιατί είναι σίγουρη ότι πάντα θα τη βοηθάτε και θα λύνετε όλα της τα προβλήματα. Και φυσικά όταν δεν το κάνετε σας γεμίζει τύψεις και ενοχές.

Αν λοιπόν αναγνωρίσετε τέτοιου είδους χαρακτηριστικά στη φίλη σας καλό είναι να απομακρυνθείτε, εφ’ όσον έχετε βεβαιωθεί ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να διορθωθεί, γιατί μόνο κακό μπορεί να σας κάνει.

jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα