Μην χασετε

Ποια χρώματα είναι στις τάσεις μόδας 2019; Θα τα βρεις όλα εδώ

Μπορεί το 2018 να μην έχει τελειώσει, αλλά οι τάσεις για το 2019 είναι ήδη εδώ. Αυτή τη φορά θα σου δείξουμε ποια χρώματα είναι στη μόδα για το 2019, για να επιλέξεις τα πιο stylish νέα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Αν είσαι και εσύ λάτρης της μόδας, θα ερωτευτείς τα χρώματα όχι μόνο για τον χειμώνα του 2019, αλλά και για το καλοκαίρι που μας περιμένει.

Advertisements

Το 2018 ήταν μία εκρηκτική χρονιά για την μόδα, η οποία έδειξε να προτιμάσει στα χρώματά της το ροζ, τις έντονες κόκκινες αποχρώσεις αλλά και το μουσταρδί, φέτος τα χρώματα που θα φορεθούν διαφέρουν αρκετά.

Τα φανταχτερά έντονα χρώματα δεν υπάρχουν πολύ στις φετινές τάσεις της μόδας, αντιθέτως προτιμάται το χακί, το απαλό nude, αλλά και το αιγυπτιακό μπλε χρώμα που θα δεις παρακάτω. Έχουμε συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα color trends της πασαρέλας και έχουμε βρει outfits που μπορείς να κάνεις για τις καλύτερες εμφανίσεις.

Τάσεις για τα χρώματα του 2019 

Κίτρινο στην απόχρωση ‘βουτυρόγαλα’

Είναι το νέο nude χρώμα που ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε σε μακριά μάξι φορέματα και σε χαριτωμένα tops αλλά και πουκάμισα. Μπορείς το χειμώνα του 2019 να επιλέξεις ένα μακρύ παλτό σε αυτό το χρώμα για να σε κρατάει ζεστή αλλά και σικάτη.

Μπλε της πούδρας

Advertisements

Το 2018 είδαμε πολύ το μπλε του ουρανού και το παστέλ. Φέτος η μόδα αγαπάει το μπλε της πούδρας, αυτό που είναι αρκετά έντονο για να ξεχωρίσει, αλλά όχι τόσο υπερβολικό για να σε δυσκολεύει στους συνδυασμούς. Θα φορεθεί πολύ στα φορέματα, στα set φούστα/τοπ και στα σακάκια.

Χακί σε όλες τις αποχρώσεις

Η νέα κολεξιόν του Louis Vitton φαίνεται να ξεχώρισε το χακί από το χρωματολόγιο της μόδας. Θα φορεθεί πολύ σε σορτσάκια, ζιπ κιλότ, παντελόνες (military style) αλλά και σε μπουφάν και πανωφόρια για τους κρύους μήνες του χειμώνα 2019. Είναι ένα ουδέτερο κλασσικό χρώμα, που ξεκινάει από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις μέχρι το σκούρο λαδί, και μπορείς να το συνδυάσεις για τα κομψά ντυσίματα στο γραφείο, αλλά και για τις βραδινές σου βόλτες.

Advertisements

Γκρι/Λευκό 

Άσε στην άκρη το απαλό baby pink, το νέο χρώμα του 2019 που ήδη λατρέψαμε είναι το γκρι/λευκό, το οποίο δημιουργεί τα πιο εντυπωσιακά outfits χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το κομψό αυτό χρώμα είναι ιδανικό για το χειμωνιάτικο μπουφάν, τα oversized πουλόβερ, αλλά και τις maxi φούστες. Το χρώμα αυτό αγαπήθηκε από τους μεγάλους οίκους μόδας Dior,  Christopher Esber αλλά και Anna Quan.

Καστανοκόκκινο 

Αυτό είναι επίσης ένα από τα χρώματα που θα δούμε πολύ το 2019. Πρόκειται για το βαθύ κόκκινο, που πλέον δεν αποτελεί μόνο μία απόχρωση για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά και μία τάση στην μόδα που έρχεται. Πρότίμησέ το στα παντελόνια, στις ζιπ κιλότ, στα σακάκια, στα πουκάμισα αλλά και στα skinny παντελόνια.

Αιγυπτιακό μπλε

Είναι η νέα απόχρωση του μπλε για το 2019 που θα αντικαταστήσει το έντονο ηλεκτρίκ μπλε, το οποίο είδαμε στη προηγούμενη σεζόν. Είναι η σκούρα εκδοχή του μπλε της πούδρας που είδαμε λίγο πιο πάνω. Ταιριάζει περισσότερο σε ανοιχτές επιδερμίδες, καθώς δημιουργείται μία όμορφη κολακευτική αντίθεση. Οι οίκοι μόδας εμπνεύστηκαν από το έντονο μπλε χρώμα που εμφανίζεται στα αρχαία μνημεία  της Αιγύπτου.

Σοκολατί

Τέλος, το χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος είναι το σοκολατί, που έρχεται να αντικαταστήσει το μαύρο. Το νέο ζεστό καφέ χρώμα της σοκολάτας είναι αυτό που θα σε συνοδεύσει στις πιο κομψές, επίσημες αλλά και vintage εμφανίσεις που σκοπεύεις να κάνεις το 2019.

Εσένα ποιο χρώμα σου εντυπωσίασε περισσότερο; Ποιο θα ενσωματώσεις στη ντουλάπα σου το 2019; Μοιράσου τα αγαπημένα σου παρακάτω!

Πηγή: eli.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα