Μην χασετε

Ποια ζώδια φεύγουν πιο εύκολα από μία σχέση και γιατί;

Σου βγαίνει ο φόβος πώς θα λήξει η σχέση σου; Αναρωτιέσαι ποια είναι τα ζώδια που αποχωρούν πιο εύκολα και γρήγορα από μία σχέση; Το παρακάτω άρθρο σε αφορά.  Σου δίνουμε με την σειρά τα ζώδια που φεύγουν εύκολα και γρήγορα από μία σχέση, δίνοντάς σου και τον λόγο.  Πάμε λοιπόν..

Advertisements

Υδροχόος

Ο πρωτοστάτης στο ερwτικό φευγιό είναι βέβαια ο ανεξάρτητος και φιλελεύθερος Υδροχόος.  Δεν τα πάει καλά με τις δεσμεύσεις, το συναίσθημα τον πιέζει , ενώ θέλει πάντα να πηγαίνει παρακάτω, να βλέπει μπροστά, να οραματίζεται το μέλλον…. Φεύγει ξαφνικά από μία σχέση, πολλές φορές και χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση … ο λόγος; Θέλει να νιώσει και πάλι την ελευθερία του!

Δίδυμος

Ο άστατος Δίδυμος στον έρωτα θέλει να νιώθει ότι ζει ένα ατελείωτο παιχνίδι, με δράση, περιπέτεια, ενδιαφέρον που του κρατά σε εγρήγορση όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα ! Όταν βρίσκεται σε μία σχέση και παραγνωρίζεται και σταδιακά αρχίζει να αναπτύσσεται η ρουτίνα και η οικειότητα, ο Δίδυμος αρχίζει σταδιακά να χάνει το ενδιαφέρον του. Φεύγει από μία σχέση τη στιγμή που αισθάνεται ότι δεν έχει κάτι άλλο να του πει ή να του δώσει!

Κριός

Ο Κριός λατρεύει τις προκλήσεις και στον έρωτα ενθουσιάζεται πολύ εύκολα…. Το ίδιο γρήγορα όμως του περνά και το ενδιαφέρον! Θα φύγει μακριά από μία σχέση, όταν νιώσει ότι έδεσε το γάιδαρο του και ότι πλέον δεν υπάρχει κάποια πρόκληση για να εξιτάρει το ενδιαφέρον του!  Η έλλειψη πάθους, είναι ακόμα μία βασική αιτία για το «φευγιό» του Κριού! Ωστόσο επειδή τις περισσότερες φορές παίρνει εν θερμό  την απόφαση να δραπετεύσει από μία σχέση , συνήθως το μετανιώνει και ξαναγυρνά!

Τοξότης

Ο Τοξότης μοιάζει λίγο με το παραμύθι του Αλαντίν, σου υπόσχεται έναν τελείως διαφορετικό κόσμο, όμως εντέλει δεν είναι ο πρίγκιπας που είχες στο μυαλό σου! Ναι ο Τοξότης μπορεί να δραπετεύσει εντελώς ξαφνικά από μία σχέση, τη στιγμή που δεν το περιμένεις και ο προφανής λόγος είναι ότι έχασε το ενδιαφέρον του, κουράστηκε, αλλά θέλησε να ζήσει την περιπέτεια με ένα νέο πρόσωπο!

Advertisements

Παρθένος

Ο Παρθένος θα φύγει από μία σχέση όχι επειδή έπαψε να έχει αισθήματα, ή επειδή βαρέθηκε, αλλά επειδή η λογική του, του λέει ότι πρέπει να πάει παρακάτω! Αν λοιπόν βρίσκεται με ένα πρόσωπο που δεν πληροί τις προδιαγραφές για να είναι μόνιμα και σταθερά μαζί του σε βάθος χρόνου, τότε αυτό που κάνει είναι να φύγει μακριά, προκειμένου να μην ταλαιπωρήσει και να μην ταλαιπωρηθεί.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς μπορεί να μην παίρνει εύκολα την απόφαση να φύγει από μία σχέση, δεν παύει όμως πολλές φορές να εκπλήσσει με την αλλόκοτη συμπεριφορά του! Την μία στιγμή μπορεί να σου τάζει τον ουρανό με τα άστρα και να κάνει όνειρα, σχέδια, επιθυμώντας  να ζήσει μαζί σου το δικό του παραμύθι … Την άλλη στιγμή όμως, αν τον παραμελήσεις έστω και για λίγο, εύκολα μπορεί να ερωτευτεί κάποιο άλλο πρόσωπο και να σου την κάνει!

Λέων

Το Λιοντάρι θέλει να ζει κάθε στιγμή τον μεγάλο έρωτα, το μεγάλο πάθος και να παίρνει ευχαρίστηση από το ταίρι του και από την σχέση που έχει μαζί του! Όταν βρίσκεται σε μία σχέση που δεν του προσφέρει και πολλά και αισθανθεί παραμελημένος , ή ότι δεν εκτιμάται ως άτομο, τότε ναι, παίρνει την απόφαση να φύγει, γιατί ξέρει καλά ότι αξίζει κάτι καλύτερο!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μπορεί να μην φεύγει εύκολα από μία σχέση, αλλά θα το κάνει στην περίπτωση που θελήσει να σε τιμωρήσει για κάτι κακό που έκανες! Ένας ακόμα λόγος για την φυγή του είναι ο επηρεασμός από το περιβάλλον του, ή ακόμα και η κρίση του ότι μεταξύ σας δεν μπορείτε να έχετε προοπτική για το μέλλον!

Advertisements

Ζυγός

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση του ανθρώπου που αν είναι ευτυχισμένος σε μία σχέση, τότε είναι δύσκολο να πει το αντίο … Όταν όμως μία σχέση «μπάζει» νερά και είναι προβληματική, τότε ναι ο Ζυγός θα σκέφτεται πώς θα δραπετεύσει από αυτήν, αλλά θα αναζητά την κατάλληλη στιγμή, ίσως και τον / την αντικαταστάτη που θα τον βοηθήσει να μην μείνεις μόνος!

Σκορπιός

Όταν ένας σκορπιός ερωτευτεί και στη συνέχεια αγαπήσει, δύσκολα θα φύγει από μία σχέση. Ωστόσο ένας Σκορπιός μπορεί να παραμένει σε μία σeξουαλική σχέση, απλά και μόνο επειδή είναι ευχαριστημένος στο κρεβάτι, χωρίς να εκτιμά ή να σέβεται το άτομο που σχετίζεται. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν εύκολα θα δραπετεύσει , χωρίς να δώσει καν και εξηγήσεις!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δένεται συναισθηματικά και δεν μπορεί εύκολα να πάει παρακάτω, ακόμα και αν ξέρει πως είναι για το καλό του να φύγει από μία σχέση!  Ωστόσο οι Καρκινίσιες ανασφάλειες, η γκρίνια και η συναισθηματική κυκλοθυμία, πολλές φορές τον οδηγούν τον Καρκίνο σε ακραίες παρορμητικές συμπεριφορές (ακόμα και σε φευγιό από μία σχέση), ωστόσο είναι κάτι που πολύ γρήγορα θα το μετανιώσει!

Ταύρος

Όχι μένει ακλόνητος, επιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και δεν θα φύγει … Τι γίνεται όμως όταν πάρει ανάποδες το Ταυρίσιο μυαλό;  Τι γίνεται όταν νιώσει προδοσία; Πώς αντιδρά όταν βλέπει ότι είσαι ο άλλος άνθρωπος από αυτόν που συνήθισε;;; Ξυπνά μία μέρα και ψάχνεις να τον βρεις … Πρώτα θα σε έχει προειδοποιήσει ωστόσο!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα