Μην χασετε

Ποια ζώδια θυμώνουν εύκολα και ξεσπούν και ποιοι κάνουν υπομονή μέχρι να ξεχειλισει το ποτήρι;

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι σπίρτο αναμμένο, έτοιμοι να ρίξουν καβγά στο πι και φι, όμως πολύ γρήγορα εκτονώνονται, το ξεχνούν και πάνε παρακάτω … Υπάρχει και άλλη μία κατηγορία ανθρώπων, αυτοί που μαζεύουν, συγκρατούν τα νεύρα τους και όταν έρθει η στιγμή να τα ξεσπάσουν εκεί ξαφνιάζουν τους πάντες με την ένταση των συναισθημάτων τους …  Το βέβαιο είναι ότι όλοι μας θυμώνουμε, αλλά ο καθένας το εκδηλώνει με διαφορετικό τρόπο … Σε αυτό το άρθρο θα  δούμε πώς εκδηλώνει κάθε ζώδιο το θυμό του.

Advertisements

Κριός

Με κυβερνήτη του ζωδίου του  τον πολεμοχαρή Άρη, ο Κριός  αρπάζεται εύκολα, στο πι και φι … είναι σπίρτο αναμμένο παίρνοντας ζωντάνια μέσα από τον καβγά… Δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει ρίξει το μπινελίκι του στο δρόμο, ενώ  οι φίλοι , η οικογένεια και ο σύντροφος, έχουν συνηθίσει και γνωρίζουν την οξυθυμία του λέγοντας συχνά «σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει»!

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

 

 

Ταύρος

Ο Ταύρος μπορεί να θυμώνει και να παρεξηγείται εύκολα, όμως δεν ξεσπά εύκολα τον θυμό που έχει μέσα του. Συσσωρεύει τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα  και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή (που μπορεί να αργεί), κάνει ένα μεγάλο μπαμ και γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο … Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να συγχωρέσει εύκολα τον θυμό που θα εκφράσει ένας Ταύρος, γιατί οι εναλλαγές του είναι ακραίες – από την γλυκύτητα και την ηρεμία, στην ένταση και στον απόλυτο θυμό-!

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Δίδυμος

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον νευρικούλη του ζωδιακού … Η διάθεσή του έχει πολλές εναλλαγές μέσα στην ημέρα, χαρά, γέλιο, νευρικότητα, ένταση, παιχνίδι , έτσι λοιπόν σου είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να τον βαρεθείς. Ο Δίδυμος όμως νευριάζει και εύκολα, τα λέει έξω από τα δόντια και μάλιστα όταν θυμώνει το στόμα του πάει σαν μοτεράκι … Ευτυχώς ξεχνά πολύ γρήγορα και την άλλη μέρα είναι και πάλι 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

Advertisements

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι μόνιμα με ένα παράπονο, έναν καημό και έναν λόγο για να θυμώσει και να εκφράσει με ένταση όλα όσα αισθάνεται … Ποιος είναι όμως ο λόγος που νιώθει έτσι;;;; Η δυσκολία του να απεγκλωβιστεί από το παρελθόν του … Θυμώνει εύκολα και ξεσπά με ένταση, κλάμα αλλά και γκρίνια τα συναισθήματά του! Θα θυμηθεί τι του έκανες χτες, τι του είχες πει πριν 1 χρόνο, τι έκανες πριν 2 χρόνια και γιατί τώρα δεν του δείχνεις την αγάπη σου … Κάνει μία πολύ ωραία πολυσαλάτα σκέψεων και συναισθημάτων που στα σερβίρει στο πιάτο με πολύ ένταση.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Λέων

Ένας Λέοντας είναι αρκετά περήφανος για να θυμώσει και να στο εκφράσει… Από την άλλη πλευρά δεν του αρέσει να ζει δυσάρεστα συναισθήματα, θέλει να είναι μόνιμα μέσα στο γέλιο, την χαρά, την ευδαιμονία, κάτι που μεταξύ μας δεν είναι εφικτό. Ο Λέοντας θα θυμώσει και θα στο δείξει με έντονο τρόπο αν τον υποτιμήσεις, τον υποβιβάσεις, τον προσβάλεις και δεν του φερθείς έτσι όπως του αξίζει … Στην περίπτωση αυτή θα δεις το Λιοντάρι να επιτίθεται με άγριο τρόπο αλλά και με πληγωμένο εγωισμό.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

 

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι νευρικούλης , πώς να το κρύψουμε άλλωστε;  Θυμώνει και αρπάζεται εύκολα και αυτό γίνεται γιατί ο τρόπος σκέψης του είναι υπέρ – αναλυτικός γεγονός που τον κάνει να αγχώνεται , να πιέζεται και να ξεσπά … Δεν είναι ο άνθρωπος που θα συσσωρεύσει το θυμό μέσα του και ούτε κρατά κακίες … Οι εκνευρισμοί του οφείλονται στην δική του τελειομανία και στην τάση του να κολλά στις λεπτομέρειες.

Advertisements

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Ζυγός

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση του φιλειρηνικού ανθρώπου … Του ανθρώπου που θα καταπιεί τα νεύρα του, την πικρία του και όλα του τα αρνητικά συναισθήματα, προκειμένου να μην απογοητεύσει κανέναν … Ένας ακόμα φόβος του είναι πως αν εκφράσει τον θυμό του μπορεί να χάσει από το πλευρό του έναν δικό του άνθρωπο , με λίγα λόγια ότι μπορεί να γίνει βάρος και να τον εγκαταλείψει.  Δεν θα τον δεις να θυμώνει, αλλά να διαπραγματεύεται ευγενικά αυτό που θέλει από εσένα … Αν δεν το έχει εκεί θα αρχίσει την γκρίνια … με τακτ βέβαια.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

 

Σκορπιός

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά σκέφτεται ο Σκορπιός πριν εκφράσει το θυμό του … Ναι νιώθει ένταση, νευρικότητα, θυμό, αλλά αυτά τα συναισθήματα τα κουκουλώνει, γιατί θέλει να έχει το πάνω χέρι … Είναι της άποψης πως αν αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να εκδηλωθούν δηλώνεις αδυναμία και τότε ο άλλος μπορεί να σε κάνει ότι θέλει. Έτσι λοιπόν κρύβεται και κοιτάζει να βρει τον τρόπο να πάρει την εκδίκησή του

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι σαν ένα μικρό παιδί… θα παίξει, θα γελάσει, θα πειράξει, θα κάνει τις αταξίες του, όμως … αν δεν γίνει το δικό του θα θυμώσει ,θα φωνάξει, όμως πολύ γρήγορα θα του περάσει και θα πάει παρακάτω … Δεν κρατά κακίες και ο θυμός του έχει μόνο ένταση, αλλά όχι διάρκεια…

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

 

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως θυμώνει εύκολα αλλά φαίνεται πως είναι τέρας ψυχραιμίας … Θα κάνει ότι όλα είναι ήσυχα και καλά, σιγά μην δώσει και δικαίωμα ένας Αιγόκερως είτε στο περιβάλλον του είτε σε εσένα τον ίδιο ότι είναι θυμωμένος … Πώς θα τον καταλάβεις όμως ότι θύμωσε; Γίνεται απρόσιτος, αμίλητος, απλησίαστος και … βρίσκει τον τρόπο με την παγωμάρα του να σε τιμωρήσει !

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Υδροχόος

Φυσικά και αρπάζουμε εύκολα, πώς μας πέρασες … Ουράνιοι Υδροχόοι είμαστε …! Ε ναι λοιπόν ο Υδροχόος έχει απρόβλεπτες εκρηκτικές αντιδράσεις … Είναι σαν ένα ηφαίστειο που σιγοβράζει αλλά πολύ εύκολα μπορεί να βρεθεί σε έκρηξη και να τα σαρώσει όλα!  Όσο απότομα και αιφνιδιαστικά να είναι τα ξεσπάσματά του, τόσο γρήγορα του φεύγουν και μετά είναι και πάλι μαζί σου φιλαράκι…

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι παρεξηγιάρης, ευαίσθητος, με εναλλαγές στα συναισθήματά του όμως…δεν αρπάζεται εύκολα και αποφεύγει τους καβγάδες… Μπορεί να γκρινιάξει, να κλάψει, να κάνει παράπονα όταν είναι θυμωμένος, δεν θα τον δεις όμως ποτέ να βγαίνει εκτός ορίων …  Προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους και για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν του αρέσει να χαλά καρδιές αλλά και είναι και λίγο δειλός.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα