Μην χασετε

Ποια ζώδια θα βρουν τον ∈ρωτα τα φετινά Χριστούγεννα και ποια θα χωρίσουν;

Στις περισσότερες χριστουγεννιάτικες ταινίες η παραμονή των Χριστουγέννων είναι η ημέρα που συνδέεται ιδιαίτερα με την αγάπη: οι περισσότεροι μεγάλοι ∈ρωτες ξεκινούν τότε, ενώ όσοι τελειώνουν, δεν ήταν και τόσο δυνατοί. Επομένως, όσοι βρείτε τον ∈ρωτα φέτος τα Χριστούγεννα να είστε προετοιμασμένοι για κάτι πολύ έντονο, ενώ όσοι τυχόν χωρίσετε, μην απογοητευτείτε, ίσως τα καλύτερα έρχονται μέσα στο 2020. Πάμε να δούμε ποιοι έχουν πιθανότητες να βρουν τον ∈ρωτα και ποιοι να χωρίσουν:

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θα περάσει μια δοκιμασία φέτος τις γιορτές στη σχέση του. Θα συνειδητοποιήσει ότι κάτι φταίει και δεν προχωράει το πράγμα: είτε ο σύντροφός τους είναι βολεμένος με αυτό που ήδη έχουν και δεν θέλει να αλλάξει κάτι ή έχει αρχίσει να βλέπει κάποιο άλλο πρόσωπο. Έτσι ο Δίδυμος θα κληθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με τη βαλτωμένη σχέση του. Ουσιαστικά θα πρέπει να καταλάβει εάν θέλει να μένει στάσιμος σε μια long term relationship η οποία να μην εξελίσσεται σύμφωνα με τα δικά του θέλω, ή εάν θέλει να κάνει τα στραβά μάτια σε κάποια απιστία του συντρόφου του. Και όλη αυτή η δοκιμασία μάλλον θα κάνει τη σχέση να φτάσει στα όριά της.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν δεν είναι σε σχέση δεν νιώθει καλά. Είναι από τα ζώδια που λειτουργούν καλύτερα στο μαζί. Αν και συνήθως αυτό το ζώδιο δεν μένει μόνο του σε περίπτωση που είναι ελεύθερο φέτος τις γιορτές θα βρει έναν πραγματικό ∈ρωτα, από εκείνους που αξίζουν και θα πάρει ακριβώς όσα έχει διάθεση να δώσει. Σε κάποιο κάλεσμα, μέσω κοινής παρέας ή εντελώς αναπάντεχα σε κάποια έξοδο για ποτό θα συναντήσει την αγάπη η οποία αυτή τη φορά θα έρθει για να μείνει. Αρκεί να έχει τα μάτια του ανοιχτά.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα συνειδητοποιήσει ότι πλήττει σε αυτή τη σχέση που έχει επιλέξει και ότι τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί έτσι όπως τα ήθελε. Επίσης θα παρατηρήσει πως τόσο καιρό έκανε υπομονή ή ανεχόταν συμπεριφορές τις οποίες τελικά δεν εγκρίνει και θα αναθεωρήσει ο ίδιος τα δεδομένα της σχέσης του. Αν ο Ζυγός χωρίσει θα χωρίσει επειδή το αποφάσισε ο ίδιος και όχι επειδή τον άφησε ο σύντροφός του. Απλά οι γιορτές θα πυροδοτήσουν τις αρνητικές σκέψεις με αφορμή διάφορα ζητήματα που θα προκύψουν λόγω της εποχής και των υποχρεώσεων και θα θυμήσουν στο Ζυγό ότι έχει συμβιβαστεί πάρα πολύ, ακόμα και για Ζυγός.

Advertisements

Τοξότης

Ο Τοξότης οπωσδήποτε θα είναι μόνος του αφού αδυνατεί να μείνει σε σχέση περισσότερο από 2 μήνες κάθε φορά. Όμως αυτά τα Χριστούγεννα τον καλούν αν το θελήσει πραγματικά τότε ο ∈ρωτας θα είναι εκεί και θα τον περιμένει φέτος. Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ένα challenge με το κάρμα του και η τελευταία μεγάλη του ευκαιρία να φτιάξει τη ζωή του με έναν άνθρωπο ο οποίος θα εμφανιστεί από το πουθενά και θα μπορέσει να του προσφέρει τα πάντα. Ας ελπίσουμε να τον διακρίνει και να μην ∈ρωτευτεί ακόμα μια φορά το κακό παιδί που θα κάθεται δίπλα του.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα