Μην χασετε

Ποια ζώδια έχουν την τάση για απιστία

Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Έχεις τη σχέση σου, και ξαφνικά κάποιο άλλο πρόσωπο τραβά την προσοχή σου. Την τραβά τόσο πολύ, που πραγματικά θα ήθελες να ήσουν μαζί του… αν δεν υπήρχε ο πρώτος. Όμως ο πρώτος υπάρχει, να’ ναι καλά ο άνθρωπος, κι εσύ βρίσκεσαι με το κλασικό δίλημμα που συνοψίζεται στο: «ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός είναι αλλιώς». Ή, εκεί που σε είχε φάει η μοναξιά τόσο καιρό, ξαφνικά όχι μία αλλά δύο ενδιαφέρουσες «περιπτώσεις» μπαίνουν με απόλυτο συγχρονισμό στη ζωή σου και δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις.

Τα ζώδια και τα μπερδέματα στις σχέσεις.

Πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια αυτού του είδους τα μπερδέματα; Ποιοι ξεκαθαρίζουν το συντομότερο, γιατί δεν αντέχουν τις μεσοβέζικες καταστάσεις, ποιοι το …τραβάνε όσο πάει, μέχρι να πάρουν μια απόφαση και ποιοι είναι τέτοιοι «βράχοι», που δεν παρασύρονται στο ελάχιστο στην απιστία; Φυσικά δεν υπάρχουν προδιαγραμμένες αντιδράσεις. Αστρολογικά όμως, ο καθένας έχει τις δικές του τάσεις συμπεριφοράς.

ΚΡΙΟΣ: Ένας παρορμητικός τύπος όπως ο Κριός θα αφεθεί να παρασυρθεί από τον καινούργιο ενθουσιασμό του, αν μη τι άλλο για να δει περί τίνος πρόκειται. Κι αν γλυκαθεί, θα μείνει να …αποτελειώσει την τούρτα. Τι στην ευχή, μια ζωή την έχουμε. Τα διλήμματα του Κριού διαρκούν το πολύ μερικά λεπτά, καθώς αποφασίζει με ταχύτητα που αφήνει πολύ πίσω τη λογική του, καταϊδρωμένη και λαχανιασμένη. Ε, δεν είναι κι από τα πιο πιστά ζώδια… Όσο για το τι να διαλέξει ανάμεσα σε δυο νέες γνωριμίες, ούτε κι εκεί θα διστάσει. Και τις δύο μαζί, και βλέπουμε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπαίνοντας στο δίλημμα, ο Ταύρος θα το σκεφτεί, θα το ξανασκεφτεί και κατά πάσα πιθανότητα θα καθίσει στα αυγά του. Δύσκολα εγκαταλείπει μια γνωστή κατάσταση που δεν έχει ακόμα φάει τα ψωμιά της για κάτι καινούργιο, όσο κι αν φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Εκτός αν αποτολμήσει μια μικρή δοκιμή, έτσι για να μην του μείνει η περιέργεια. Αλλά μετά θα επιστρέψει σπίτι του, σαν ζωηρούλης γάτος μετά από τη νυχτερινή του τσάρκα. Αν πάλι αντιμετωπίζει θέμα επιλογής ανάμεσα σε δυο καινούργιες εξίσου ενδιαφέρουσες γνωριμίες, είναι ικανός να το παρατείνει τόσο, που η μία ή και οι δυο να βαρεθούν να περιμένουν…

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Δίδυμος αντιμετωπίζει τα eρωτικά διλήμματα όπως και όλα τα υπόλοιπα: θα πάει και προς τις δυο μεριές, σχεδόν ταυτόχρονα. Αφού δεν μπορεί να κλωνοποιήσει τον εαυτό του, θα βρίσκεται μια εδώ και μια εκεί, σαν εκκρεμές, δίνοντας ρεσιτάλ ηθοποιίας και κερδίζοντας χρόνο μέχρι να καταλήξει, υποτίθεται, σε μια απόφαση. Ή μέχρι να τον κάνουν τσακωτό και να δοθεί εκ των πραγμάτων μια λύση. Ό,τι από τα δύο συμβεί πρώτο. Ο ίδιος εύχεται να αργήσει όσο πιο πολύ γίνεται η στιγμή που θα τελειώσει αυτή η τόσο συναρπαστική, γεμάτη δυνατές συγκινήσεις κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για έναν Καρκίνο,, που μέχρι πρότινος νόμιζε ότι είχε βρει την «αδελφή-ψυχή» του, η είσοδος στη ζωή του μιας νέας παρουσίας που διεκδικεί τον ίδιο τίτλο είναι ένα σκληρό παιχνίδι που του παίζει το Κάρμα. Πώς θα τις ξεχωρίσει και δεν θα κάνει κάποιο ολέθριο σφάλμα; Γιατί ο ουρανός δεν του στέλνει κάποιον οιωνό; Μια που οι περισσότεροι Καρκίνοι δεν αντέχουν το παιχνίδι σε διπλό ταμπλό, αν μπλέξει σε κάτι τέτοιο θα το κάνει περισσότερο από τον φόβο της λάθος επιλογής και θα είναι ακόμα πιο δυστυχισμένος. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, δηλαδή…

ΛΕΩΝ: Ο Λέων έχει μεγάλη καρδιά και μπορεί να χωρέσει πολλές αγάπες. Τουλάχιστον για όσο διάστημα θα του χρειαστεί, μέχρι να καταλήξει ποια από όλες τους θα είναι η φιναλίστ στον διαγωνισμό που θα έχει έπαθλο τον ίδιο. Τώρα, αν κάποιος από τους ενδιαφερόμενους/ ενδιαφερόμενες ενοχλείται και θελήσει να αποχωρήσει, δικαίωμά του. Ο Λέων δεν κρατά κανέναν με το ζόρι. Αλλά ούτε και σε εκείνον αρέσει να τον ζορίζουν. Όποιος από τους εμπλεκόμενους νομίσει ότι μπορεί να απαιτήσει (άκου λέξη!) να δοθεί γρήγορα μια λύση, και μάλιστα τέτοια που να τον ευνοεί, είναι μακριά νυχτωμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι περισσότεροι Παρθένοι απεχθάνονται τις μπλεγμένες eρωτικές καταστάσεις και τα διλήμματα. Αυτός άλλωστε είναι κι ένας λόγος που αποφεύγουν τις απιστίες. Αν η ζυγαριά κλίνει υπέρ του καινούργιου προσώπου, τους αναστατώνει και μόνη η σκέψη να παρατήσουν τον προηγούμενο σύντροφο, αν δεν έχουν σοβαρή δικαιολογία. Δηλαδή, πώς θα του το πούνε; «Αντίο, κάποιος μου γυάλισε περισσότερο;» Δεν είναι σοβαρά πράγματα, αυτά… Μήπως να το αφήνανε, καλύτερα; Με την επιλογή ανάμεσα σε δυο νέες γνωριμίες, ίσως είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Μετρούν τα υπέρ και τα κατά αμφοτέρων, τα σταθμίζουν… ε, κάπου θα καταλήξουν στο τέλος.

Advertisements

ΖΥΓΟΣ: Είναι τραγική ειρωνεία, για κάποιον που γενικά διψά για eρωτα, όπως ο Ζυγός, να βρεθεί σε μια κατάσταση …υπερπροσφοράς, τέτοια που να μην ξέρει τι να διαλέξει. Για εκείνον η αγάπη είναι πάντα σοβαρή υπόθεση, όσο και να διαρκέσει. Και το να αποφασίζει για σοβαρές υποθέσεις του προκαλεί μεγάλο άγχος. Κι αν κάνει λάθος και δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης; Και αν καταλήξει ολομόναχος, εκεί που δεν ήξερε τι να πρωτοδιαλέξει; Μέσα σε αυτό το παλαντζάρισμα, είναι ικανός να παρατείνει αρκετά μια μεσοβέζικη κατάσταση. Αλλά αντίθετα με άλλα ζώδια, αυτή η μεσοβέζικη κατάσταση δεν θα του φανεί καθόλου συναρπαστική, αφού του βάζει και άλλα διλλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τι θέλει ένας Σκορπιός για να είναι ευτυχισμένος; Ίντριγκες, μπερδέματα, πάθη και σαρκική συνεύρεση. Όλα αυτά του τα προσφέρει με το παραπάνω μια κατάσταση όπου διεκδικεί και διεκδικείται από δυο αγάπες ταυτόχρονα. Φυσικά δεν είναι καθόλου ήρεμος μέσα σε ένα τέτοιο δίλημμα, αλλά ποιος είπε ποτέ ότι για τον Σκορπιό είναι «ζητούμενο» η ηρεμία; Αντίθετα ζει τουλάχιστον ένα πάθος (το καινούργιο) στο έπακρο, κι ας ρισκάρει να τινάξει στον αέρα τη μέχρι τότε σχέση του. Ή τον γάμο του, οπότε το δράμα ενισχύεται. Αν σου πει ότι υποφέρει κι εκείνος μέσα σε όλο αυτό το μπέρδεμα, μην το πιστέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης θα δεχτεί μια κατάσταση αισθηματικού διλήμματος σαν μια ενδιαφέρουσα τροπή στη ζωή του. Θα εξερευνήσει (η αγαπημένη του λέξη) τις προοπτικές του με την καινούργια γνωριμία και αν, λέμε ΑΝ, η παλιά σχέση δεν έχει εξαντλήσει τα περιθώριά της, θα δει τι θα κάνει. Με την άνεσή του, εννοείται, χωρίς να τον πνίξουν οι ενοχές ή το άγχος μήπως κάνει λανθασμένη επιλογή. Το πολύ πολύ να πάει να το σκεφτεί με την ησυχία του σε καμιά βουνοκορφή. Και δεν αποκλείεται να γυρίσει από εκεί με μια τρίτη, καινούργια αγάπη, που γνώρισε κάνοντας πεζοπορία στα κατσάβραχα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον Αιγόκερω δεν αρέσει να τον στριμώχνουν με διλήμματα. Το να προέρχονται τα διλήμματα αυτά από τον ίδιο τον εαυτό του, του φαίνεται ακόμα πιο αφόρητο. Είναι τύπος που δύσκολα παρασύρεται από τα πάθη, αλλά έτσι και του προκύψει, δεν τον συγκρατεί τίποτα. Και το χειρότερο είναι ότι η μισή ευχαρίστηση της υπόθεσης χάνεται από την αίσθηση της απώλειας του ελέγχου, που είναι για εκείνον εξαιρετικά δυσάρεστη. Κάποια στιγμή βέβαια θα συμμαζέψει τον εαυτό του και θα κάνουν …μαζί μια συνέλευση για να αποφασιστεί το πρακτέο, με διαδικασίες αξιολόγησης αντάξιες της «αιγοκερίσιας» λογικής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο άτομο και ως εκ τούτου δεν ανέχεται να του βάζει διλήμματα κανένας, ούτε καν η καρδιά του. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα σήμαινε ότι έχει υποπέσει στο ολίσθημα της συναισθηματικής δέσμευσης, που ούτε κι αυτό του αρέσει. Θα φροντίσει λοιπόν να ξεκαθαρίσει την κατάσταση το συντομότερο, με τον πιο ανώδυνο για την ελευθερία του τρόπο. Με άλλα λόγια, η πλάστιγγα θα γείρει προς την πλευρά της κατάστασης που θα φανεί ότι συνεπάγεται λιγότερους συμβιβασμούς και λιγότερες… ραγισμένες καρδιές. Είπαμε να ερωτευτούμε, αλλά όχι και να προκαλέσουμε ολόκληρο πυρηνικό ολοκαύτωμα!

Advertisements

ΙΧΘΕΙΣ: Για τον Ιχθύ ένα τέτοιο δίλημμα δεν είναι κάτι που θα περιπλέξει τρομακτικά τον συναισθηματικό του κόσμο. Τα αισθήματά του περνούν από διακυμάνσεις, ακόμα κι αν μονοπωλούνται από έναν σύντροφο. Η προσθήκη ενός ακόμα προσώπου στον κόσμο του, θα τον εμπλουτίσει σε δραματικότητα, ονειροπόληση, περισυλλογή. Θα κάνει τον Ιχθύ να μοιάζει ακόμα περισσότερο με τους μπερδεμένους στα πάθη τους ήρωες των βιβλίων ή των ταινιών που τόσο τον μαγεύουν. Με άλλα λόγια, βουρκώνοντας και αναστενάζοντας, θα το ευχαριστηθεί όσο δεν πάει άλλο. Και θα δώσει λύση στα διλήμματα μόνο αν αναγκαστεί από τις συνθήκες.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα