Μην χασετε

Πλεχτά μάλλινα Χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα διακοσμήσουν μαγικά το σπίτι σας

Στο άρθρο μας σήμερα έχουμε για εσάς μερικές ιδέες από μάλλινες πλεχτές διακοσμήσεις Χριστουγέννων. Τι χρειάζεστε; Υπολείμματα από μαλλί (λινό, βαμβάκι, βελούδο) από διάφορες κουρτίνες, ταπετσαρίες, βαμβακερά νήματα. Για εκείνους που θα επιλέξουν να κάνουν δώρα και Χριστουγεννιάτικα στολίδια με τη βοήθεια των νημάτων και βελονάκι για να φέρουν ένα ζεστό και χαλαρωτικό αέρα στο σπίτι.

Advertisements

Οι πλεχτές χειροποίητες διακοσμήσεις είναι επίσης ιδανικές για να γεμίσετε μαζί τους ένα εορταστικό καλάθι, ίσως μπορείτε να βάλετε τα στολίδια που υφαίνονται από εσάς σε μικρούς σάκους, όπως μικρά δώρα την τελευταία στιγμή που δίνετε στους φίλους και την οικογένεια που μας εκπλήσσουν με απρόσμενες επισκέψεις.

 

Μπάλες, μπάλες, μπάλες διαφορετικών μεγεθών ζωντανών χρωμάτων ή μερικές απλές για να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού. Για τους λάτρεις των πιο σύνθετων θέσεων εργασίας, υπάρχουν μπάλες που χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε εμπνευσμένες φωτογραφίες από μπάλες, δέντρα, μπότες, καμπάνες, αστέρια και ό, τι βάζει η φαντασία σας, δημιουργούν μια ιστορία μέσα στα χειροποίητα χειροτεχνήματα για τα Χριστούγεννα. Το πανόραμα είναι πολύ ευρύ για να σχεδιάσετε πλεκτά στολίδια, χιονάνθρωπους ή Άγιους Βασίληδες, αγγεία και κηροπήγια που περιβάλλονται από ύφασμα και όλες τις ιδέες που μπορεί να έχετε.

 

 

Advertisements

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα