Μην χασετε

«Πιστεύω ότι η Μαρία Μπακοδήμου ξέρει ότι αυτό που κάνει δεν την αντιπροσωπεύει, αλλά…»

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και μια εκπομπή που της αξίζει της Μαρίας.»

Advertisements

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην εκπομπή Όλα Καλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Power of Love και τη Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και την Ελένη Τσολάκη…

Τι λέτε για την επίθεση που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης στην Μαρία Μπακοδήμου για το Power of Love; «Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και μια εκπομπή που της αξίζει της Μαρίας. Αλλά είναι και οι εποχές τόσο δύσκολες που… μπορείς να κάνεις και πράγματα που… ξέρεις να έχεις άλλες προτεραιότητες και να εκπίπτεις λίγο.»

Παρ’ ολ’ αυτά η ίδια το υποστήριξε, λέει ότι ήταν επιλογή μου να το κάνω, το ήθελα, μου άρεσε… «Ναι, καλό είναι που το υποστήριξε, γιατί πρέπει να τις υποστηρίζουμε τις δουλειές που κάνουμε, άσχετα αν είναι και τα χάλια τους τα μαύρα. Βασικά πιστεύω ότι η Μαρία ξέρει ότι αυτό που κάνει δεν την αντιπροσωπεύει, αλλά σου είπα, οι εποχές είναι δύσκολες και κανείς δεν ξέρει πως είναι τα πράγματα στην τσέπη του καθένα μας.»

Δεν ξέρω αν έχετε δει καθόλου την Ελένη Τσολάκη στο Slam, για τη νέα σεζόν ίσως να μην ανανεωθεί, γιατί δεν κάνει πολύ καλά νούμερα. Παρ΄όλ΄αυτά θα την κρατήσουν στο κανάλι ίσως για κάποιο άλλο concept. «Αν έχει κάνει κάποιο συμβόλαιο, ξέρεις πως γίνονται αυτά… τόσοι άνθρωποι έχουν γυρίσει όλες τις εκπομπές γιατί ας πούμε έχουν υπογράψει ένα συμβόλαιο.»

Θα σας άρεσε να ήταν στο τιμόνι μιας εκπομπής μόνη της; «Γιατί με ταράζεις μεσημεριάτικα; Δεν το έχω σκεφτεί… Συγγνώμη δηλαδή, αλλά δεν το σκέφτηκα, τι να κάνω; Με τρομάζεις με τις ερωτήσεις σου. Δεν θα με ρωτήσεις για τον Κωστόπουλο;»

Ήταν ένα γεγονός που προκάλεσε πολλά η δήλωση του αυτή. Είχαμε και την επίσημη απάντηση του προέδρου της ένωσης των Βλάχων. «Ωραία τα λέει ο βλάχος, θα έλεγα εγώ η βλάχα. Μια χαρά τα λέει ο βλάχος.»

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα