Μην χασετε

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη.

Advertisements

 

Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη με τις κατηγορίες για βιασμό ανηλίκων, οι καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στο σημείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπο της υπουργού.

Η εκπομπή το “Πρωινό“, με τη δημοσιογράφο Τζένη Κρουσταλακίδου είναι έξω από το υπουργείο Πολιτισμού και μας έδωσαν μια γεύση από το τι συμβαίνει. Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν κρεμάσει μεγάλα πανό που γράφουν, μεταξύ άλλων, “Μενδώνη παραιτήσου”, ενώ φωνάζουν διάφορα συνθήματα.

 

 

 

Advertisements

 

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετείχαν στη συγκέντρωση βρίσκονταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Χρανιώτης. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, αποκαλύπτοντας ότι γνώριζε τις φριχτές πράξεις που φέρεται ότι έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώ εξήγησε γιατί βρίσκεται στη συγκέντρωση.

 

“Εγώ προσωπικά έχω έρθει για συμπαράσταση. Δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Ζητάμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού γιατί θεωρούμε ότι δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορέσουμε να εργαζόμαστε ως κανονικοί άνθρωποι, χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεσης.

 

Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει συμβεί στον ίδιο; Εγώ έχω προσπαθήσει να παροτρύνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτά τα παιδιά να μιλήσουν. Όλος ο κόσμος που αναρωτιέται “γιατί δεν μίλησαν”, να σκεφτεί ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν σου δίνεται ευκαιρία να ξεκινήσεις τη δουλειά σου ο φόβος είναι τεράστιος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μπροστά σε ανθρώπους που έχουν κέραια θέση στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ”, ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Advertisements

 

Δες το βίντεο:

 

Στην κάμερα του “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάριος Αθανασίου.

«Δεν έχω την ψυχραιμία να συζητήσω με έναν άνθρωπο που ξεκινάει την συνέντευξη Τύπου χωρίς ένα συγγνώμη και με μετάθεση ευθυνών σε άλλους», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Από την πλευρά του ο κ. Αθανασίου δήλωσε πως μια συγγνώμη δε θα ήταν αρκετή, αλλά θα αποτελούσε την αρχή για μια συζήτηση σε άλλες βάσεις.

Δες το βίντεο:

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα