Μην χασετε

Πηνελόπη Πιτσούλη για τον σύζυγό της: «Έρχεται και με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή, μην του πάθω τίποτα»

Με στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Πηνελόπη Πιτσούλη και ο λόγος ήταν πολύ ιδιαίτερος.

 

Η ηθοποιός διηγήθηκε πώς όταν παντρεύτηκε τον σύζυγό της στα 19 της δεν είχαν πολλά χρήματα και για δώρο για τον γάμο της πήρε ένα μικρό, ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς στολίδια.

Εκείνη λοιπόν τύλιξε μήλα και πορτοκάλια για στολίδια.

Advertisements

Με τον σύζυγό της, Γιώργο Χασάπογλου, είναι παντρεμένοι 56 χρόνια. «Για να αντέξουμε 56 χρόνια κάτι πήγε καλά. Αν δεν είχαμε τα παιδιά μας μάλλον θα τρώγαμε τα σαρκία μας» είπε χαρακτηριστικά.

 

«Όταν είδα τον άντρα μου πρώτη φορά τον ρώτησα πού μπορώ να βρω τον κ. Χασάπογλου και μου απάντησε “αν σου πω θα με παντρευτείς;”. Και ήρθε την επόμενη μέρα στο σπίτι μου. Η μάνα μου ήταν έξαλλη. Ο Γιωργάκης μου έχει ένα μεγάλο ελάττωμα ακόμα. Επειδή γράφει μέχρι αργά και εγώ πέφτω νωρίς, όταν κοιμάμαι έρχεται  και με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή, μην του πάθω τίποτα» είπε για τη γνωριμία τους και την κοινή τους ζωή.

«Ο άντρας μου με σπούδασε, με έστειλε στη  δραματική σχολή. Και ξέρει να αγαπάει κι αυτό το εισπράττεις ακόμα κι αν είσαι στρίγγλα σαν εμένα» είπε.

Advertisements

«Απέκτησα την κόρη μου μετά από τρεις αποβολές. Εγώ δεν είχα δει  από κοντά μωρό όχι να το αναλάβω εγώ. Πάθαμε και οι δύο πανικό» αποκάλυψε.

 

«Η Επίδαυρος είναι ένα γκέτο»

«Δεν θυσίασα τίποτα για την καριέρα μου. Οριοθέτησα τα πράγματα γιατί η οικογένειά μου προηγείται. Αν ήμουν πιο πονηρή θα είχα πιο διαφορετική καριέρα. Θα έκανα πιο πολλά λεφτά» είπε μιλώντας για την επαγγελματική της πορεία.

Για το γεγονός ότι δεν έπαιξε στην Επίδαυρο μέχρι σήμερα είπε: «Τι είναι η Επίδαυρος; Η Επίδαυρος είναι ένα γκέτο, ένα κλιμάκιο που θέλει και έχει κάποιους. Δεν κάθισα να το ψάξω γιατί δεν με φώναξαν γιατί δεν με ενδιέφερε. Εγώ ήθελα να παίζω. Αγαπούσα το θέατρο και ήθελα να είμαι στο σανίδι. Οπουδήποτε ήταν αυτό. Χαλάλι τους».

«Αυτές οι αποκαλύψεις ήταν κάτι εξωπραγματικό για μένα. Δεν ήξερα ότι γίνονται τόσο κακά πράγματα. Δεν θα δεχόμουν να προσβάλλουν κάποιον» είπε για το θέμα των παρενοχλήσεων.

Advertisements

 

 

«Αν δεν έπαιζα φέτος στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” θα ζήλευα» είπε και αποκάλυψε ότι τη νέα σεζόν θα τη δούμε στη νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο της.

«Παρόλο που ο Πλάτανος πάει δεύτερη χρονιά, ο Μιχαλιός και ο Θανάσης κάνουν ωραία πράγματα και δεν μπορούσα να αρνηθώ».

«Έχω πέντε εγγόνια. Είναι καλά παιδιά με καλούς γονείς. Η εγγονή μου η μεγάλη που είναι στο Καποδιστριακό σπουδάζει Θεατρολογία, μπορεί να γίνει ηθοποιός. Δεν ξέρω να σου πω αν θα ήθελα να γίνει γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία. Υπάρχουν κλίκες. Έχουν όλοι αυτούς που χρησιμοποιούν πάντα. Δεν κατηγορώ κανένα».

Όπως είπε, έχει φίλους από τον χώρο όπως η Θεοδώρα Σιάρκου που είναι κουμπάρα της, ο Σταμάτης Γαρδέλης που τον έχει παντρέψει αλλά και η Ελένη Γερασιμίδου.

«Η ωραιότερη στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν χαιρετίσαμε μαζί με τον άνδρα μου στη σκηνή στην παράσταση “Κουραμπιέδες”. Είναι μεγάλη υπόθεση όταν γεράσεις να έχεις κάποιον να λες καληνύχτα».

«Το θέατρο έκλεισε για μένα εκτός αν μου έδιναν πολλά λεφτά. Θα έπαιρνα από ένα αυτοκίνητο στα εγγόνια μου» ομολόγησε.

Με τον παρουσιαστή έδωσε ραντεβού στο σπίτι της στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής από όπου βλέπει τη θάλασσα.

 

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα