Μην χασετε

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η φωτο από την πιο δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης

« Ένοιωθα άσχημα για τα πάντα και πίστευα ότι δεν είμαι όμορφη και αρκετά αδύνατη και όλες αυτές τις μπούρδες που βασανίζουν το μυαλό κοριτσιών και γυναικών».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσφατα μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε. Αυτή της η εξομολόγηση, άγγιξε πολλές γυναίκες που βιώνουν κάτι παρόμοιο, οι οποίες επικοινώνησαν μαζί της.

Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας αναφέρθηκε στην πιο έντονη περίοδο θλίψης και πανικών που πέρασε:

«Από την ημέρα που μίλησα για την κατάθλιψη που πέρασα, με βομβαρδίζετε καθημερινά με μηνύματα.

Advertisements

Δεν είχα ιδέα πόσος κόσμος θα ταυτιζόταν με την ιστορία μου.

Αυτή τη φωτογραφία την έβγαλε η @roula.revi πριν από περίπου μια δεκαετία και την ανέβασε πριν μερικές μέρες. Αυτές τις μέρες που έγινε εκείνη η φωτογράφιση θυμάμαι να έχω την πιο έντονη περίοδο θλίψης και πανικών. Ένοιωθα άσχημα για τα πάντα και πίστευα επίσης ότι δεν είμαι όμορφη και αρκετά αδύνατη, και όλες αυτές τις μπούρδες που βασανίζουν το μυαλό των κοριτσιών και των γυναικών…

Πόσο τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία…

Πόσο όλα είναι στο χέρι μας..

Advertisements

Μακάρι να μπορούσα να σας το μεταδώσω με μια μαγική κίνηση..

Αλλά είναι μια τόσο προσωπική δουλειά για τον καθένα.

Είναι το ταξίδι που πρέπει να κάνουμε για να βρούμε τον εαυτό μας.

Συμβουλή της ημέρας…

Βάλτε όλη σας τη δύναμη εκεί που χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι.

Advertisements

Γιατί όπου εστιάζεις αυτό μεγενθύνεται… #bestrong #freeyourselffrompain #focusonthegood #inspire #bodypositivity #womanism»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Από την ημέρα που μίλησα για την κατάθλιψη που πέρασα, με βομβαρδίζετε καθημερινά με μηνύματα. Δεν είχα ιδέα πόσος κόσμος θα ταυτιζόταν με την ιστορία μου. Αυτη τη φωτογραφία την έβγαλε η @roula.revi πριν από περίπου μια δεκαετία και την ανέβασε πριν μερικές μέρες. Αυτές τις μέρες που έγινε εκείνη η φωτογράφιση θυμάμαι να έχω την πιο έντονη περίοδο θλίψης και πανικών. Ένοιωθα άσχημα για τα πάντα και πίστευα επίσης ότι δεν είμαι όμορφη και αρκετά αδύνατη, και ολες αυτές τις μπούρδες που βασανίζουν το μυαλό των κοριτσιών και των γυναικών… Πόσο τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία… Πόσο όλα είναι στο χέρι μας.. Μακάρι να μπορούσα να σας το μεταδώσω με μια μαγική κίνηση.. Αλλά είναι μια τόσο προσωπική δουλειά για τον καθένα. Είναι το ταξίδι που πρέπει να κάνουμε για να βρούμε τον εαυτό μας. ******************************************* Συμβουλή της ημέρας… Βάλτε όλη σας τη δύναμη εκεί που χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι. Γιατί όπου εστιάζεις αυτό μεγενθύνεται… ❤️ #bestrong #freeyourselffrompain #focusonthegood #inspire #bodypositivity #womanism

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα