Μην χασετε

Πεσμένη ψυχολογία; 5 τρόποι να ανανεώσεις το style και την διάθεσή σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Υπάρχουν κάποιες περίοδοι στη ζωή μιας γυναίκας που δεν αγαπάει ιδιαίτερα την εικόνα της στον καθρέφτη και αυτό έχει φυσικά τεράστιο αντίκτυπο και στην ψυχολογία της. Έχει συμβεί σε όλες μας να μας φταίει κάτι που κατά τα άλλα να είναι… αδιευκρίνιστο, όμως υπάρχει λύση σε αυτό.

Advertisements

Υπάρχουν 5 tips που  αν εφαρμόσεις, θα κάνουν την εικόνα σου να βελτιωθεί και παράλληλα θα… σηκώσου την ψυχολογία σου από το πάτωμα σε χρόνο dt.

Περιποιημένα άκρα

Το πόση θηλυκότητα προσδίδει στην εικόνα μας ένα ωραίο μανικιούρ και πεντικιούρ είναι κάτι που όλες μας γνωρίζουμε και ήρθε η ώρα να το εφαρμόσουμε. Ένα ραντεβού σε nail studio πάντα θα δρα θεραπευτικά και αν το χρώμα που θα επιλέξουμε είναι έντονο, θα μας απογειώσει.

Η δύναμη του αξεσουάρ

Δεν χρειάζεται να ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου συχνά για να νιώθεις ενημερωμένη. Αγόρασε ένα καινούριο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ακόμα βγάλε από το συρτάρι σου το παλιό σου κολιέ και το look σου να αποκτήσει νέο αέρα…

 

Μην ξεχνάς τη ρίζα σου!

Μπορεί η ρυθμοί της καθημερινότητας να είναι πιο γρήγοροι από όσο μπορείς να αντέξεις, καμία φορά, αλλά μια επίσκεψη στο κομμωτήριο θα σου δώσει φτερά.

Βάψε τα μαλλιά σου, ανανέωσε το κούρεμα σου ή πιο απλά κάνε ένα ωραίο χτένισμα ακόμα και χωρίς λόγο.

Βάλε το αγαπημένο σου φόρεμα… αλλιώς

Μπορεί η εργασία σου να μη σου επιτρέπει να ντύνεσαι όπως επιθυμείς, όμως το αγαπημένο σου φόρεμα δεν χρειάζεται πάντα να συνδυαστεί με ψηλά τακούνια. Ένα δερμάτινο jacket και ένα ζευγάρι sneakers ή ankle boots θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι και θα ξεχάσεις για λίγο τα «βαρετά» σου ρούχα.

Βάλε κραγιόν

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας make up artist για να βάλεις το έντονο κραγιόν που θα σε κάνει να λάμπεις. Μην αναλωθείς στο contouring και στα υπόλοιπα που μπορεί να θεωρούνται υπερβολικά, πρόσθεσε mascara και το αγαπημένο σου lipstick και θα δεις τον εαυτό σου διαφορετικά.

Advertisements

 

Οι συμβουλές είναι απλές και η αλλαγή του style και της ψυχολογίας σου, ξεκάθαρα στα χέρια σου.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα