Μην χασετε

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω σε ποια χώρα θα έπρεπε να ζεις

Αν μπορούσες να επιλέξεις μια χώρα για να ζεις σύμφωνα με το ζώδιό σου, τότε μάλλον θα έπρεπε να λάβεις υπόψιν σου την ακόλουθη λίστα:

Advertisements

Kριός

Ο νοικοκύρης Κριός θα ζούσε μια υπέροχη ζωή στην Ελβετία. Υψηλό βιωτικό επίπεδο, καθαροί δρόμοι, σοκολάτες και τα λεφτά του εξασφαλισμένα.

Ταύρος

Ο προκομμένος  Ταύρος θα τα περνούσε αρκετά ωραία στην Ισπανία που συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση με μεσογειακή ισορροπία.

Δίδυμος

Ο “δίμουρος” ή “διπλοπρόσωπος” Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που επιβιώνει παντού, αλλά θα περνούσε ιδιαίτερα καλά στις ΗΠΑ γιατί θέλει να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο.

Καρκίνος

Η ευαίσθητη ψυχή του Καρκίνου δε θα μπορούσε παρά να ζει στη Γαλλία που φημίζεται για τον ∈ρωτισμό της.

Λέων

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Λέων ιδανικά θα ζούσε σε χώρα όπου υπάρχει βασιλεία και κατά προτίμηση στην Αγγλία που το στέμμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Παρθένος

Ο λογικός και προσγειωμένος Παρθένος θα ταίριαζε γάντι στους καθημερινούς κοινωνικούς και εργασιακούς μηχανισμούς της Γερμανίας.

Ζυγός

O μετρημένος Ζυγός θα μπορούσε να περνάει πολύ ωραία στην Ιταλία και κατά προτίμηση στη βόρεια που είναι για τα fashion icons, η νότια είναι περισσότερο για τους μαφιόζους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ιδανικά θα άνθιζε στην Ελλάδα, κάνοντας πολύ σ∈ξ, μια δουλειά που δε θα τον σκότιζε ιδιαίτερα και έχει αρκετά long weekends.

Advertisements

Toξότης

Ο “όπου γης και πατρίς” Τοξότης δεν τραβάει ιδιαίτερα ζόρια με τα σύνορα αλλά θα ταίριαζε άψογα στην κουλτούρα της Ολλανδίας γιατί του αρέσει να καλλιεργεί τουλίπες.

Αιγόκερως

Ο ψυχαναγκαστικός Αιγόκερως θα έβρισκε την υγεια του σε μια Σκανδιναβική χώρα όπως η Σουηδία που τα έχει όλα uber οργανωμένα και κανείς δεν καθυστερεί ποτέ.

Υδροχόος

Ο γλεντζές Υδροχόος θα τα περνούσε ζάχαρη στην Πορτογαλία που είναι κάτι σαν την Ελλάδα μόνο που έχει πλέον περισσότερα λεφτά και καλύτερες συγκοινωνίες.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δε θα μπορούσε να ζει μακριά από το νερό, επομένως η χώρα των 100 λιμνών ή αλλιώς η Φινλανδία, θα τον βόλευε ιδιαίτερα για να πλατσουρίσει.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα