Μην χασετε

Πες μου το ζώδιό σου ,να σου πω πότε θα βρεις το άλλο σου μισό

Στην περίπτωση που την περίοδο που διανύουμε η ερwτική σου διάθεση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και θέλεις να συναντήσεις -επιτέλους- τον ιδανικό για εσένα σύντροφο, τότε ενδεχομένως να αξίζει να βάλεις «στοπ» σε μερικές (ομολογουμένως) ενοχλητικές σου συνήθειες. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

ΚΡΙΟΣ: Θα βρεις τον ιδανικό σύντροφο για εσένα, όταν σταματήσεις -επιτέλους- να στέλνεις μηνύματα και να τηλεφωνείς στους/ις πρώην σου, όποτε αισθάνεσαι μοναξιά -ακόμη και αν δεν τρέφεις συναισθήματα για εκείνους. Μην αφιερώνεις την ενέργεια και τον χρόνο σου σε άτομα που ανήκουν στο παρελθόν. Η επικοινωνία με τους/ις πρώην σου σε κράτα πίσω και το ξέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθείς συνεχώς να προστατεύσεις την καρδιά σου για να μην πληγωθείς από τους άλλους. Αν θέλεις να βρεις, όμως, τον έρωτα της ζωής σου, εκείνον/η που θα σε αγαπήσει δίχως όρους, τότε πρέπει να ρίξεις τις άμυνές σου και όλα εκείνα τα τείχη που δεν αφήνουν τους άλλους να έρθουν κοντά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν αισθανθείς πραγματικά σίγουρος/η για αυτό που ψάχνεις, τότε θα μπορέσεις να προχωρήσεις στη ζωή σου. Η αναποφασιστικότητά σου σε κρατά πίσω στην ερwτική σου ζωή και καλό είναι να αρχίσεις να είσαι πιο  ειλικρινής και ευθύς πια, τόσο με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο «κλειστός» σου χαρακτήρας σε περιορίζει αρκετά σε ό,τι αφορά στις νέες γνωριμίες και τις ερwτικές σου επαφές. Το πιο πιθανό είναι πως ο ιδανικός σύντροφος για εσένα είναι ένα άτομο που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη. Προσπάθησε, λοιπόν, στο εξής να «ανοίγεσαι» και να βγαίνεις πιο πολύ. Μπορεί οι κοινωνικές επαφές με πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά να σε τρομάζουν, όμως, στην πραγματικότητα αποτελούν το «κλειδί» για να βρεις αυτό που ψάχνεις στην ερwτική σου ζωή.

ΛΕΩΝ: Θέλεις να είσαι πάντα και παντού το επίκεντρο της προσοχής. Το γεγονός αυτό, όμως, απωθεί συχνά πολλά άτομα από κοντά σου και ενδεχομένως εκείνον/η, με τον οποίο θα μπορούσες πραγματικά να περάσεις τη ζωή σου μαζί του. Ο ιδανικός σύντροφος για εσένα θα είναι διατεθειμένος/η να σου προσφέρει όλη την αγάπη και την προσοχή που χρειάζεσαι. Ωστόσο, δεν θα είναι εκεί για να εξυπηρετεί κάθε σου ανάγκη και να εκτελέσει κάθε σου εντολή. Χρειάζεται προσπάθεια και από τις δύο πλευρές προκειμένου να «ανθίσει» μία σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα καταφέρεις να γνωρίσεις τον επόμενο έρωτα της ζωής σου, όταν αρχίσεις επιτέλους να πιστεύεις πραγματικά στον εαυτό σου και στην ικανότητά σου να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Δώσε στους/ις εν δυνάμει συντρόφους σου την ευκαιρία να σε αγαπήσουν και μην είσαι τόσο σκληρός/η με τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη και όταν αποδεχθείς την παραπάνω διαπίστωση, θα καταφέρεις να βάλεις ξανά τον έρωτα στη ζωή σου. Μπορεί κάποιοι να σε πλήγωσαν και να διέλυσαν κάθε όνειρο που είχες κάνει, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κρατάς σε απόσταση άτομα που πραγματικά θέλουν απλώς μία ευκαιρία να έρθουν κοντά σου και να σε γνωρίσουν. Στην αγάπη και τον έρωτα όλα «παίζουν» αλλά αν δεν ρισκάρεις, δεν θα κερδίσεις τίποτα στο τέλος.

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όταν αποδεχθείς το γεγονός πως δεν μπορούν όλοι να είναι τόσο ειλικρινείς όσο εσύ και κυρίως πως δεν μπορούν να διαχειριστούν την αλήθεια με τη δική σου ψυχραιμία, τότε θα καταφέρεις να βρεις τον επόμενο μεγάλο σου έρωτα. Προσπάθησε να είσαι λιγότερο σκληρός/η με τους ανθρώπους γύρω σου διότι πολλές φορές, τα λόγια σου, αν και αληθινά, πληγώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταμάτα να δίνεις κενές υποσχέσεις και ίσως καταφέρεις να βρεις φέτος το άλλο σου μισό. Είναι όμορφο να κάνεις όνειρα και να έχεις υψηλές προσδοκίες από εσένα και τους γύρω σου, όμως, ενδεχομένως να χρειαστεί να… προσγειωθείς για να βρεις τον άνθρωπό σου. Με λίγα λόγια, μην τάζεις όλο τον κόσμο, αν γνωρίζεις πως δεν μπορείς να τον προσφέρεις.

Αιγόκερως: Αν αναζητάς το άλλο σου μισό, τότε πρέπει να είσαι περισσότερο αισιόδοξος/η και λιγότερο καχύποπτος/η σε ό,τι αφορά στους ανθρώπους που γνωρίζεις. Τρέμεις στη σκέψη πως ο/η επόμενος/η σύντροφός σου θα σε πληγώσει, όπως ακριβώς έκανε ο/η πρώην σου. Φοβάσαι, επίσης, πως μία σχέση θα σου στερήσει την ανεξαρτησία σου. Για να γνωρίσεις τον/ην ιδανικό σύντροφο, πρέπει απλώς να κατανοήσεις ότι χρειάζεται να δείξεις εμπιστοσύνη στους άλλους, ακόμη και αν φοβάσαι πως θα κάνουν την καρδιά σου… χίλια κομμάτια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βρεις το άλλο σου μισό, όταν αποδεχθείς -επιτέλους- το γεγονός πως δεν μπορείς να έχεις πάντα δίκιο. Είσαι ιδιαίτερα ευφυής και δυσκολεύεσαι να ανεχτείς την ηλιθιότητα ή την άγνοια, ειδικότερα σε ό,τι αφορά σε σημαντικά ζητήματα. Ωστόσο, πρέπει να θυμάσαι πως δεν μπορείς να πέφτεις πάντα «μέσα» σε όλα και κυρίως, πως δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις σε κάθε «μέτωπο». Χαλάρωσε, λοιπόν, και προσπάθησε να αποδέχεσαι και να παραδέχεσαι στο εξής τα λάθη και τις ήττες σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Όταν σταματήσεις να προσφέρεις την αγάπη και τη συμπόνοια σου σε άτομα που δεν αξίζουν, τότε θα βρεις τον άνθρωπό σου. Δίνεις τα πάντα στους άλλους δίχως να περιμένεις να πάρεις κάτι πίσω αλλά κάπου εκεί έξω, υπάρχει κάποιος/α που θα σε αγαπήσει πολύ και μάλιστα, άνευ όρων. Και αυτός/η θα σου δώσει όλη την αγάπη που χρειάζεσαι -και με τόση καλοσύνη μοίραζες εδώ και χρόνια στους γύρω σου.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα