Μην χασετε

Πες “αντίο” στα σκασμένα χείλη για πάντα!

Πώς να αποκτήσεις ενυδατωμένα και απαλά χείλη.

Η μετάβαση από τη φωτεινή, λαμπερή επιδερμίδα στο ξηρό δέρμα δεν είναι ποτέ εύκολη. Τα σώματά μας επηρεάζονται αρκετά όταν αλλάζουν οι εποχές και παρ’όλο που η Άνοιξη είναι σχεδόν επίσημα εδώ, οι χαμηλές θερμοκρασίες εξακολουθούν να μας ταλαιπωρούν μερικές ημέρες ακόμα.

Μπορεί λοιπόν τα σώματα μας να προσπαθούν να προσαρμοστούν στις κλιματικές αλλαγές, αλλά τα καλά νέα είναι ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσετε λίγο περισσότερη φροντίδα στη ρουτίνα σου.

Σε ό,τι αφορά τα χείλη, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις αυτά τα τρία βήματα στην καθημερινή σου ρουτίνα:

Advertisements

Προετοιμασία

Όπως με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, η προετοιμασία και σε αυτόν τον τομέα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα χείλη σου μπορούν να πολεμήσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες και την καθημερινή εφαρμογή κραγιόν. Βάλε την απολέπιση στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης σου, με ένα προϊόν που είναι απαλό και σέβεται τα χείλη σου.

Μάσκα

Είτε επιλέξεις ένα προϊόν με ολονύκτια εφαρμογή είτε κάτι ολιγόλεπτο όπως η μάσκα φύλλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χείλη σου θα σε ευχαριστήσουν.

Advertisements

Φροντίδα

Μετά την προετοιμασία και τη μάσκα, βεβαιώσου ότι περιποιείσαι και ενυδατώνεις τα χείλη σου καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με ένα ενυδατικό και θρεπτικό balm χειλιών.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα