Μην χασετε

Πείτε τις ιστορίες σας με εικόνες – 7 αξιολάτρευτοι τρόποι να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες σας

Οι οικογενειακές φωτογραφίες προσωποποιούν το σπίτι σας, ενώ ταυτόχρονα ξεχειλίζετε την διακόσμηση του σπιτιού σας με έναν γνήσιο, γοητευτικό τρόπο. Φωτογραφίες από εσάς, το/τη σύζυγό σας, τα παιδιά σας, τα κατοικίδια ζώα, τους συγγενείς και τους φίλους σας, τους τόπους που ήσασταν και τα πράγματα που έχετε κάνει είναι μεταξύ των σημαντικών αξεσουάρ που μετατρέπουν κρύους, απρόσωπους χώρους διαβίωσης σε ένα σπίτι.

Advertisements

Αν κοιτάξετε έναν τοίχο φωτογραφιών, ίσως δείτε ότι τα σχήματα και τα μεγέθη των φωτογραφιών ποικίλλουν και μπορεί να ρυθμιστούν έτσι ώστε τα επαναλαμβανόμενα σχήματα και χρώματα να οδηγούν το μάτι σας από τη μία εικόνα στην άλλη, αλλά η σειρά της ρύθμισης είναι τυχαία.

Κάθε φωτογραφία στη διάταξη στέκεται μόνη, απομονωμένη, χωρίς ουσιαστική σχέση μεταξύ αυτής και εκείνης που κοιτάξατε προηγουμένως ή εκείνης που θα δείτε στη συνέχεια. Η διάταξη των φωτογραφιών μπορεί να δημιουργήσει ένα ευχάριστο σχέδιο καλλιτεχνικά, αλλά δεν έχει το βάθος μιας συναισθηματικής σύνδεσης. Αυτός ο τύπος ρύθμισης μπορεί να γίνει ο τύπος της ρύθμισης που, παράωρα, εσείς και οι καλεσμένοι σας περπατάτε απλά περνώντας χωρίς να το βλέπετε πια.

Μπορείτε να δώσετε στον τοίχο των φωτογραφιών σας πιο συναισθηματικό αντίκτυπο, χρησιμοποιώντας το για να εμφανίσετε τις φωτογραφίες σας με τρόπο που δείχνει την αλλαγή και λέει μια ιστορία. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας με τρόπους που σας επιτρέπουν να προσθέτετε γρήγορα νέες φωτογραφίες, έτσι ώστε η ιστορία που λέτε να γίνεται συνεχής, και συνεχώς μεταβαλλόμενη. Κάντε πιο νόημα μετατρέποντας τον τοίχο των φωτογραφιών σας σε οικογενειακό έργο δίνοντας σε κάθε μέλος της οικογένειας χώρο για να δημιουργήσει και να παρουσιάσει τη δική του ιστορία με νεότερα μέλη της οικογένειας που λαμβάνουν βοήθεια από τη μαμά ή τον μπαμπά.

Όλοι θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει στη συνέχεια σε μια ιστορία. Περίεργοι επισκέπτες θα συρρέουν στον τοίχο των φωτογραφιών σας για να δουν τα πιο πρόσφατα επεισόδια και θα αναζητήσουν νέα επεισόδια που θα προσθέσετε. Ο τοίχος των φωτογραφιών σας μπορεί να γίνει μια σταθερή πηγή ψυχαγωγίας για εσάς, την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα