Μην χασετε

Πείτε «σ’αγαπώ» – Η ζωή είναι σύντομη και αξίζει να τη ζεις

Πείτε «σ’αγαπώ» – Η ζωή είναι σύντομη και αξίζει να τη ζεις

 

Advertisements

Σ’ αγαπώ. Δύο λέξεις με βαθύ νόημα και τεράστιο αντίκτυπο στην καθημερινότητα μας. Όταν το αισθανθείτε, πείτε το. Μη διστάσετε. Και κυρίως, μην ξεχνάτε να το λέτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί την επόμενη στιγμή να μην μπορέσετε να το πείτε γιατί θα έχετε μείνει πίσω…

Ο Λίαμ Νίσον έχασε τη σύζυγό του, Νατάσα Ρίτσαρντσον, το 2009. Η διάσημη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή από εγκεφαλική αιμορραγία ύστερα από άσχημη πτώση στο σκι. «Έσβησε» στα 45 της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Το τραγικό συμβάν τσάκισε τον Λίαμ Νίσον, ο οποίος έγινε αγνώριστος. Κοντινοί φίλοι και συγγενείς υποστηρίζουν ότι δεν ξεπεράσε ποτέ τον χαμό της αγαπημένης του.

Ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο στο Facebook, στο οποίο μιλούσε για τη σημασία της αγάπης και το πόσο σημαντικό είναι να λέμε «σ’ αγαπώ».

Λένε ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάσεις κάποιον που αγαπάς. Κάποιον που μεγάλωσες μαζί του και τον είδες να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Κάποιον που σου έδειξε πώς να αγαπάς. Είναι το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε κανέναν. Η σύζυγός μου πέθανε απροσδόκητα. Μου έφερε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για μένα. Αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν σύζυγός της, με έμαθαν πώς να αγαπάω άνευ όρων.

 

Πρέπει να σταματάμε και να λέμε στους συντρόφους μας πόσο ευγνώμονες είμαστε. Επειδή, η ζωή είναι πολύ σύντομη. Περάστε χρόνο με τους συντρόφους σας. Συμπεριφερθείτε τους καλά. Διότι, μια μέρα, όταν κοιτάξετε το τηλέφωνό σας, δεν θα είναι πια στις επαφές σας.

Αυτό που έμαθα περισσότερο από όλα είναι είναι να ζεις και να αγαπάς καθημερινά, σαν να είναι η τελευταία μέρα σου στη ζωή. Διότι, μια μέρα, θα είναι η τελευταία.

Ρισκάρετε και ζήστε τη ζωή σας. Πείτε καθημερινά σε εκείνους που αγαπάτε, ότι τους αγαπάτε. Μη θεωρείτε καμιά στιγμή δεδομένη. Η ζωή αξίζει να τη ζεις.

Advertisements

Πείτε «σ’ αγαπώ» λοιπόν. Δεν κοστίζει, μα η αξία του είναι ανεκτίμητη…

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα