Μην χασετε

Πατέρας που κατηγορήθηκε για κατοχή παιδικού πoρνoγραφικού ζητά την επιμέλεια της 5χρονης κόρης του

Κραυγή αγωνίας της μητέρας του 5χρονου κοριτσιού. Προσπαθεί δικαστικά να αποτρέψει τον πρώην σύζυγό της να βλέπει την κόρη τους καθώς , όπως είπε, ανησυχεί μήπως ασελγήσει στο αγγελούδι.

Advertisements

Ο πατέρας της 5χρονης διεκδικεί να βλέπει περισσότερο το παιδί του. Η μητέρα μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” είπε ότι γνώρισε τον πρώην σύζυγο της πριν από οκτώ χρόνια. Τότε ,συνέχισε, πίστευε ότι ήταν ο άντρας της ζωής της και αισθανόταν ως η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου γιατί μετά από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο την κορούλα της.

Η αστυνομία ,αφού έκανε έρευνα στο σπίτι και στην εταιρεία που εργαζόταν βρήκε υλικό παιδικής πoρνoγραφίας στον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος στο γραφείο. Ο πρώην σύζυγος της οδηγήθηκε στη φυλακή για κατοχή παιδικού πoρνooγραφικού υλικού, πράγμα που δεν ανέτρεψαν τρία δικαστικά συμβούλια.  Όπως είπε  αυτή τη στιγμή δεν του επιτρέπεται να βλέπει το παιδί του παρά μόνο τηλεφωνικά καθώς έχει εκδοθεί μια δεύτερη προσωρινή διαταγή.

Δείτε τη μαρτυρία της μητέρας στο ρεπορτάζ του Στρατή Λημνιού που προβλήθηκε στην εκπομπή:

“Ζητώ να προστατευτεί το παιδί μου ”

Η μητέρα της 5χρονης τόνισε ότι πρώτη της μέριμνα και αγωνία είναι το παιδί της να είναι ασφαλές. Ο πατέρας του παιδιού αρχικά κατηγορήθηκε για ασέλγεια στην τότε τρίχρονη κόρη του αλλά αθωώθηκε στο δικαστήριο. Ακολούθησε η έρευνα στους υπολογιστές στην οποία βρέθηκε το υλικό της παιδικής πoρνογραφίας για το οποίο καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό.

Η δικηγόρος της μητέρας Ανθούλα Ανάσογλου είπε ότι είχε έναν διαπληκτισμό με τον κατηγορούμενο στο δικαστήριο και απέφυγε να πει κάποιες λεπτομέρειες για την υπόθεση καθώς εκκρεμεί στο Εφετείο. Όπως είπε ,η μητέρα αν και έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη , αισθάνεται μια ανασφάλεια για την τύχη της κόρης της.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα