Μην χασετε

Παρθένα Χοροζίδου για την αποχώρηση στο J2US: «Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα τόσο νωρίς»

Σε μια απρόσμενη αποχώρηση από το J2US οδηγήθηκαν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης, το βράδυ του Σαββάτου. Λίγες ώρες αργότερα, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής εμφανίστηκαν μέσω skype στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN εκφράζοντας τα συναισθήματα τους.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Παρθένα Χοροζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ σοκαρίστηκα, να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να φύγουμε τόσο νωρίς αλλά και τι να κάνουμε… Εντάξει, τώρα… Ξέρω πως γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο, είμαι πολύ υπερήφανη που τον θεωρώ φίλο μου πια και με έχει προστατεύσει πάρα πολλές φορές. Αισθάνομαι ότι αφήσαμε τέσσερα πολύ ωραία τραγούδια πίσω μας, αν είχαμε χρόνο θα αφήναμε άλλα τόσα πίσω μας και είναι άνδρας με όλα τα γράμματα κεφαλαία Χρήστο μου. Σε παραδέχομαι πάρα πολύ».

«Όταν βρισκόμασταν με τον Γιώργο Θεοφάνους συζητούσαμε πάντα τι μπορούμε να πούμε, τι θέλουμε να αφήσουμε πίσω και επιλέγαμε ένα κομμάτι που αισθανόμασταν άνετα και όμορφα. Δεν μου επέβαλε ποτέ η παραγωγή ποιο τραγούδι θα πούμε» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Χολίδης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Advertisements

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα