Μην χασετε

Παρασκευή 31/01: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Παρασκευή 31/01: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Τελευταία μέρα του μήνα και η Σελήνη στον Κριό φορτσάτη και χωρίς σταματημό μας κάνει απρόσεκτους και απερίσκεπτους, καθώς θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα και σύντομα, με κίνδυνο να στραπατσάρουμε τα μούτρα μας εξ αιτίας του τετραγώνου της πρώτα με τον Κρόνο και ύστερα με τον Πλούτωνα που θα μας αναγκάσουν να φρενάρουμε απότομα.

Advertisements

Κάθε αψυχολόγητη ενέργεια, κάθε βιασύνη και παρορμητικές κινήσεις θα έχουν συνέπειες και ενδεχομένως να γίνουν αιτία για τσακωμό με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, συναδέλφους ή συνεργάτες μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το να επιμείνετε για να περάσει το δικό σας ή να κάνετε ό,τι σας αρέσει χωρίς να δώσετε λογαριασμό στον άνθρωπό σας, το αφεντικό σας ή ένα πρόσωπο της οικογενείας σας μάλλον δε θα σας βγει σε καλό…

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, η διάθεσή σας δε θα είναι η καλύτερη. Η μιζέρια μπορεί να σας κατακλύσει και για την οικονομική και την εpωτική σας κατάσταση, τίποτα δε θα σας ικανοποιεί, ενώ δεν αποκλείεται και να νιώσετε ασφυξία στη σχέση σας.

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα