Μην χασετε

Παρασκευή 15/05: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καταστρέψουμε ό,τι δε μας κάνει, από συμπεριφορές και συνήθειες, ακόμα και στοιχεία του εαυτού μας, προκειμένου να αναγεννηθούμε. Τώρα μπορούμε να αναθεωρήσουμε ή και να καταργήσουμε τελείως απόψεις και στόχους, αν δε μας εξυπηρετούν, να διαγράψουμε τα πάντα και να ξεκινήσουμε από το μηδέν.

Advertisements

Η έρευνα σε βάθος, θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε μυστικά και στοιχεία που δε γνωρίζαμε, ενώ αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως μας φέρνουν αντιμέτωπους με μια αλήθεια που όσο σκληρή κι αν είναι ή δε ας αρέσει, οφείλουμε να την αποδεχτούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι και Αιγόκεροι οι ευκαιρίες να αποδεσμευτείτε οριστικά από μια περίπτωση «κλινικά νεκρή» και να κάνετε μια καινούργια αρχή είναι πολλές. Αρκεί να το συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει γιατρειά!

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι πρέπει, όσο πιο σύντομα γίνεται, να πάρετε αποφάσεις και να τελειώνετε μια και καλή με τα κακώς κείμενα, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Δίδυμοι και Τοξότες να είστε επιφυλακτικοί σε μια οικονομική ή σ∈ξουαλικής φύσης πρόταση, όσο δελεαστική κι αν είναι. Μη βιαστείτε να την αποδεχτείτε, αν δεν ερευνήσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια!

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα