Μην χασετε

Παρασκευή 14/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Παρασκευή 14/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ημέρα των απανταχού ερωτευμένων σήμερα και οι ουρανοί θα κάνουν το χατίρι σε όσους/ες θέλουν να γιορτάσουν με το ταίρι τους τον Άγιο Βαλεντίνο, καθώς θα υπάρχει διάχυτο το εpωτικό και σ∈ξουαλικό στοιχείο στην ατμόσφαιρα, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό.

Advertisements

Το πάθος, το μυστήριο και τα βαθιά αισθήματα κυριαρχούν και η νύχτα φαντάζει καυτή, οπότε και οι μόνοι/ες ίσως έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. Από την άλλη, η θέληση και η αποφασιστικότητα που θα βγάλουμε για ό,τι θέλουμε να κατακτήσουμε θα είναι μεγάλη, οπότε, το πιο πιθανό είναι να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί, εσείς κάνετε παιχνίδι σήμερα κι εννοείται ότι θα το χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να επιτύχετε τον όποιο στόχο σας. Πάντως αν είναι εpωτικός, δε θα δυσκολευτείτε καθόλου. 

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, για να περάσει το δικό σας και χωρίς να κοπιάσετε, αρκεί βέβαια να πείσετε με τα επιχειρήματά σας.

Κριοί και Ζυγοί η σ∈ξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας δεν είναι και τόσο της προκοπής.

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα