Μην χασετε

Παντρεύεσαι την άνοιξη; Δες ποιους beauty κανόνες πρέπει να ακολουθείς ευλαβικά από τώρα

Ετοιμάζεσαι να ανεβείς τα σκαλιά της εκκλησίας την ερχόμενη άνοιξη και θες να δείχνεις πανέμορφη και λαμπερή; Να ξέρεις πως η προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει από τώρα ώστε να μπορέσεις να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Ακολούθησε λοιπόν πιστά τα βήματα και τα tips που σου αποκαλύπτουμε παρακάτω και η επιτυχία σου ως νύφη είναι εγγυημένη!

1. Ακολούθησε το τρίπτυχο CTM! Τι σημαίνει αυτό; Καθαρισμός (cleansing), τόνωση (toning) και ενυδάτωση (moisturizing). Κάνε καθημερινά έναν καλό καθαρισμό στο πρόσωπό σου, στη συνέχεια τόνωσε την επιδερμίδα σου με μερικές ασκήσεις yoga προσώπου και τέλος πρόσθεσε στην εξίσωση μια καλή ενυδατική κρέμα.

2. Μην ξεχνάς να κάνεις απολέπιση. Για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα κάνε απολέπιση 2-3 φορές την εβδομάδα.

3. Spa προσώπου! Μπορείς είτε να επισκεφτείς ένα ινστιτούτο ομορφιάς ή να κάνεις σπα μόνη σου στο σπίτι. Για να δεις αποτέλεσμα από αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσεις περίπου 5-6 μήνες πριν τον γάμο. Τι πρέπει να κάνεις; Μια φορά την εβδομάδα κάνε απολέπιση στο πρόσωπό σου και αμέσως μετά μια καλή μάσκα που θα αφήσεις στο δέρμα σου για τουλάχιστον 20 λεπτά. Στη συνέχεια άπλωσε μια καλύ ενυδατική κρέμα και πριν κοιμηθείς το βράδυ κάνε ακόμα μια μάσκα με λίγο γάλα ή γιαουρτι. Την επόμενη μέρα το πρόσωπό σου θα είναι ανανεωμένο και φρέσκο.

Advertisements

4. Άλλαξε κάποιες διατροφικές συνήθειες. Πρόσθεσε περισσότερο νερό στο διαιτολόγιό σου, αύξησε τα φρούτα και τα λαχανικά. Ακόμα κι αν δεν κάνεις καμία άλλη αλλαγή αυτές οι 3 αρκούν για να δεις θεαματικά αποτελέσματα στο δέρμα σου.

5. Πρόσθεσε στη διατροφή σου συμπληρώματα διατροφής με Omega-3 ή αύξησε το ψάρι που καταναλώνεις.

6. Προσπάθησε να αυξήσεις τον ύπνο σου έστω και μισή ώρα. Ο ύπνος θα βοηθήσει το δέρμα σου να ξεκουράζεται και θα σου χαρίσει λάμψη.

7. Καθάριζε πολύ τακτικά τα πινέλα και τα σφουγγάρια μακιγιάζ. Μην αφήνεις τα προιόντα ομορφιάς βρώμικα γιατί θα σου δημιουργούν σπυράκια και σημάδια που δεν θες να έχεις εκείνη τη μέρα της ζωής σου.

Advertisements

8. Κάνε ένα διάλειμμα από το βάψιμο τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Προσπάθησε να μην βάφεσαι καθόλου για 24 ώρες για να αφήνεις το δέρμα σου να ξεκουράζεται.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα