Μην χασετε

Παντρεμένος «κόλλησε» κορονοϊό σε ταξίδι με την εpωμένη του στην Ιταλία ενώ η γυναίκα του νόμιζε ότι είναι σε επαγγελματικό ταξίδι

Είναι από αυτά που λες «μη σου τύχει», από όποια πλευρά και αν ταχθεί κανείς! Η περίπτωση ενός Βρετανού άντρα, παντρεμένου, που πήγε στην Ιταλία με την ερωμένη του και «κόλλησε» κορονοϊό συζητήθηκε πολύ στη Βρετανία και αναπαράχθηκε δεόντως στα media, όπως ήταν αναμενόμενο.

Advertisements

Ο άπιστος σύζυγος είχε πει στη γυναίκα του πώς φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, και εκείνη δεν είχε ιδέα ότι πήγε στην Ιταλία, όπου και τελικά κόλλησε τη νόσο!

Όταν, όμως, επέστρεψε σπίτι από το ταξίδι, εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα και αναγκάστηκε να πάει νοσοκομείο. Το τεστ έδειξε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Αρχικά αρνήθηκε να αναφερθεί στο ερωτικό ταξιδάκι, ωστόσο πολύ γρήγορα «λύγισε» και είπε τι ακριβώς συνέβη στους γιατρούς που προσπαθούσαν να κάνουν ιχνηλάτηση των επαφών του, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει την ερωμένη του.

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», ο παντρεμένος, που δεν κατονομάζεται, είναι λίγο πριν από τα 40 και διαμένει σε πόλη στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας.

Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται ότι η απατημένη σύζυγος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της και μέχρι στιγμής δεν ξέρει για την απιστία του συζύγου της…

«Ο ασθενής έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στο ιατρικό προσωπικό. Η περίπτωσή του θα ήταν αστεία, εάν η κατάσταση δεν ήταν σοβαρή», ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα, ζητώντας να μην κατονομαστεί και πρόσθεσε: «Νόμιζε πως είχε το τέλειο άλλοθι, αλλά δεν υπολόγιζε τον κορονοϊό. Βρίσκεται σε έναν μικρό πανικό, περισσότερο για τη μοιχεία παρά για την υγεία του, καθώς αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποκαλύψει στη γυναίκα  του».

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα