Μην χασετε

Παντελής Παντελίδης: Η νέα μαρτυρία – φωτιά που ανατρέπει τα πάντα για το μοιραίο δυστύχημα

Ένα νέο στοιχείο υποστηρίζει ότι έχει στην διάθεσή της η οικογένεια του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη για το μοιραίο δυστύχημα που του κόστισε την ζωή στις 18 Φεβρουαρίου του 2016.

 

Τέσσερα χρόνια μετά σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα που ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας Παντελίδη αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι στο τιμόνι του αυτοκινήτου δεν ήταν ο γνωστός τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριάκου. Τονίζει ότι εκτός από τα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχει και κάτι καινούριο, μια κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού.

 

Advertisements

Όλη η ανακοίνωση:

Το δικηγορικό μας γραφείο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΜ. ΛΥΤΡΑΣ & Συνεργάτες», κατόπιν εντολής της οικογένειας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της. Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι στις 18-02-2016, την μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, ήταν η Ευφροσύνη – Στυλιανή Κυριάκου. Σημειωτέον δε, ότι πέραν των ήδη υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων που συντείνουν στο ότι οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος ΔΕΝ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε, εισφέρθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το αληθές των ισχυρισμών της οικογένειας του θανόντος, Παντελή Παντελίδη. Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού. Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα