Μην χασετε

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Είδα τον εαυτό μου μια μέρα και λέω θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να.…»

«Το άγχος μου, το στρες μου είχε χτυπήσει κόκκινο.»

 

Με αφορμή το θέμα που παρουσίασαν στην εκπομπή Ελένη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης εκμυστηρεύτηκε στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha πως αντιμετώπισε το άγχος του που υπήρξε μια περίοδος που είχε χτυπήσει κόκκινο με συνέπειες και στην υγεία του.

 

Advertisements

«Θυμάμαι μια χρονιά… πρέπει να ήταν το 2007. Το άγχος μου, το στρες μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Είχα φτάσει 83 κιλά. Ανύπαρκτος. Είδα τον εαυτό μου μια μέρα και λέω Παναγία μου θα πεθάνω. Στέγνωσα. Δεν μπορούσα να φάω. Έτρωγα μόνο μακαρόνια και κριτσίνια γιατί οτιδήποτε έτρωγα το έβγαζα. Ζαλιζόμουν. Έχανα τον κόσμο. Πήγα σε μια ομοιοπαθητικό, που τότε το άκουγα και έλεγα «μπα».

 

Είχα μια φίλη μου λέει θα πας στη θεία μου και θα σε φτιάξει. Πάω, κάθομαι μια ώρα απέναντι της και μου λέει «κοίταξε να δεις Παναγιώτη έχεις ένα στρες και ένα άγχος το οποίο δεν το χρειάζεσαι» κι εγώ στην τσίτα. Το 50% δεν το θέλεις. Το 50% σου βγαίνει υποσυνείδητα γιατί αισθάνεσαι εσύ ότι πρέπει να το κάνεις. Μείωσε το στο 50% και θα έρθεις λίγο στα ίσα σου. Τότε έλεγα ότι αν το κάνω αυτό δεν θα είμαι ο εαυτός μου.

 

Advertisements

Σας πληροφορώ ότι έκανα ομοιοπαθητική για δύο χρόνια, ήμουν πάρα πολύ τυπικός, έκοψα πάρα πολλά πράγματα. Σταμάτησα να καπνίζω, δεν έπινα αλκοόλ, έτρωγα πολύ σωστά και ήταν η στιγμή που έφτασα να ακούω πραγματικά τι μου λέει το σώμα μου. Κατάλαβα δηλαδή όλα αυτά που μου συνέβαιναν και εγώ τότε δεν μπορούσα να τα ερμηνεύσω, ήταν λες και ήρθαν όλα στην επιφάνεια και από τότε όποτε αγχωνόμουν έβρισκα τρόπο πάντα να ρίχνω τους παλμούς μου. Μαθαίνουμε να ακούμε τον εαυτό μας. Εμένα μου μιλούσε το σώμα μου, αλλά δεν μπορούσα να τα ερμηνεύσω αυτά που μου έλεγε. Να καταλάβεις ο τρόπος που εκφράζεσαι από που πηγάζει», ανέφερε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα