Μην χασετε

Παίκτης MasterChef: «H μητέρα μoυ δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να είσαι γκέι στoν 20ο αιώνα»

Για μια θέση στο νέο MasterChef προσπαθούν να παρουσιάσουν οι υποψήφιοι των καλύτερο τους εαυτό μπροστά στους 3 κριτές με το πιο δυνατό τους πιάτο. Κάτι που συνέβη και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Advertisements

 

Σε αυτό, το παρών έδωσε ένας νεαρός διαγωνιζόμενος ο οποίος στάθηκε απέναντι στους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη προερχόμενος από την Κύπρο. Ο Παύλος εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα του ριάλτι μαγειρικής, μάλιστα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν θέλησε να μιλήσει στους γονείς του για τον σeξουαλικό του προσανατολισμό.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, ο Παύλος εξομολογήθηκε πως «μεγαλώνοντας σαν γκέι στην Κύπρο, είναι κλειστά λίγο τα πράγματα. Ήθελα από μικρός να φύγω. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία πήγα στην Θεσσαλονίκη να σπουδάσω στο Χημικό. Ήμουν λίγο ξεροκέφαλος αλλά, όταν το συνειδητοποίησα, ήμουν μικρός».

«Γύρω στα 17 έγινε η πρώτη κουβέντα με τους γονείς, δεν το πήραν και τόσο καλά. Η μητέρα μου μεγάλωσε σε χωριό που δεν είχαν τρεχούμενο νερό, οπότε καταλαβαίνω ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να είσαι γκέι στον 20ο αιώνα». πρόσθεσε ο παίκτης του MasterChef.

 

«Στα 20 τους έκανα μια πιο σοβαρή κουβέντα και πως έτσι είμαι και δεν θα αλλάξω. Εκεί ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι».

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα