Μην χασετε

Πέτρος Φιλιππίδης: Η τελευταία συνέντευξη που δήλωνε ότι αγαπά και θαυμάζει τους ηθοποιούς, ειδικά τους ταλαντούχους ανθρώπους

Από glance.gr

Advertisements

Η τελευταία συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω» στις 04 Ιανουαρίου 2021. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός είπε:

 

«Είμαι καλός χαρακτήρας αλλά δεν χαρίζω κάστανα. Είμαι αυστηρός και με μένα και με τους άλλους»

N.X: «Άλλαξε αυτό το ιδιόρρυθμος;»

Π.Φ:«Είμαι αρκετά πιο ήρεμος και αρκετά πιο σοβαρός, όχι σοβαροφανής».

N.X: «Σε συνοδεύει μια φήμη ιδιορρυθμίας στην πιάτσα. Είσαι δύσκολος σαν συνεργάτης;» ρωτήθηκε.

Π.Φ: «Όχι»

Advertisements

 

N.X: «Η σκηνοθεσία σε έκανε ακόμη πιο σκληρό απέναντι στους ηθοποιούς;»

Π.Φ: «Η σκηνοθεσία έκανε εμένα πιο ήσυχο, όχι σε σχέση με τους άλλους. Εγώ αγαπώ και και θαυμάζω τους ηθοποιούς, ειδικά τους ταλαντούχους ανθρώπους, τους θαυμάζω πάρα πολύ. Μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσεις. Όταν αυτό παρεξηγείται εκεί ίσως να γίνεται μια παρεξήγηση. Όταν γίνεσαι χαλί να σε πατήσει ή το κάνεις ή δεν το κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι η σκηνοθεσία με ηρέμησε ως ηθοποιό. Έτσι καλύφθηκε η ματαιοδοξία και ο σκηνικός εγωισμός μου. Δεν χαρίζω κάστανα στη σκηνή. Δίνω τα πάντα στη σκηνή και προς το κοινό και προς τον συνάδελφο. Είμαι πολύ δοτικός, δεν μπορώ αλλιώς»

N.X:  «Επομένως είναι άδικη η φήμη αυτή..»

Π.Φ: «Να σχολιάσω εγώ τι λένε οι άλλοι; Τα μίντια στην αρχή με αγαπούσαν πολύ, όταν με ανακάλυψαν Εγώ δεν θεωρώ κακό κάποιος να λέει ότι κάνει καλά τη δουλειά του φτάνει να το αποδεικνύει».

 

Για τον ηθοποιό, μίλησε στην ίδια εκπομπή και ο Γιώργος Κιμούλης, o οποίος σε ένα σύντομο βίντεο που προβλήθηκε, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «ο Πέτρος είναι σπουδαίος ηθοποιός, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του έξω από το θέατρο. Μπορεί να παίξει όλους τους μεγάλους ρόλους, το οφείλεις, Πέτρο μου», με τον Πέτρο Φιλιππίδη να δηλώνει πως ο Γιώργος Κιμούλης είναι «αδελφός» του.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με ολόκληρη την τελευταία συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη:

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα