Μην χασετε

Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο με τον ΣΚΑΙ και το Power of Love

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκαλύπτει τι έχει συμβεί…

Advertisements

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεκαθάρισε τα πράγματα γύρω από το τι έχει συμβεί με το Power of Love και το βίντεο που ανάρτησε στο instagram ο ηθοποιός. Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαΐκάλης ανάρτησαν στον λογαριασμό instagram του πρώτου ένα βίντεο όπου σατίριζαν το viral στιγμιότυπο από το Power of Love, όπου η Αθηνά Χρυσαντίδου κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δώρο Παναγίδη. Ξαφνιάζοντάς μας όλους, ο ΣΚΑΙ απάντησε στους δυο ηθοποιούς… προκαλώντας ερωτηματικά. Παρόλα αυτά, από το γραφείο τύπου του ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισαν στο «Φτιάξε καφέ να στα πω»:«Είναι μια απάντηση καθαρά με χιουμοριστικό τρόπο και φτιάξαμε αυτό το μικρό βιντεάκι που περιλαμβάνει αποσπάσματα που περιλαμβάνει αποσπάσματα από την πρωτότυπη σχέση του Δώρου και της Αθηνάς μέσα από το παιχνίδι Power of Love.»

Ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκάλυψε μιλώντας στους δημοσιογράφους και το παρασκήνιο που υπήρξε, λέγοντας πως ουσιαστικά ο ΣΚΑΙ επικοινώνησε με τον ηθοποιό πριν απαντήσει δημόσια στο χιουμοριστικό του βίντεο.

«Ο ΣΚΑΙ απάντησε με χιούμορ. Όλοι έχουν απαντήσει με χιούμορ. Κάναμε μια πλάκα. Είναι ένα αστείο. Δεν τα σκέφτομαι αυτά. Αυτά τα κάνετε εσείς μετά. Εγώ εκείνο το βράδυ σκεφτόμουν να κάνω μια πλάκα με τον Χαϊκάλη την άλλη μέρα στην πρόβα και του λέω «δεν κάνουμε την Αθηνά και τον Δώρο; Καταρχάς ο ΣΚΑΙ με πήρε τηλέφωνο και μου λέει «να απαντήσω; να τρολάρω;» και λέω «κάνε ό,τι θες, με ρωτάς;». Επειδή η τηλεόραση δεν μας θέλει πια, εμείς την πάμε αλλού. Να γελάει ο κόσμος, αυτό είναι το θέμα. Σκέφτομαι πραγματικά τι θα μπορούσα να κάνω και ξέρετε τι μηνύματα μου στέλνει ο κόσμος; Μου αρέσει να γελάει ο κόσμος».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα